Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Försäljningsvillkor DPJ Workspace

1. ALLMÄNT

Dessa allmänna försäljningsvillkor (”Villkoren”) gäller för DPJ Workspace AB:s (org.nr. 556512-9193) - (nedan ”DPJ” eller ”vi/vår/oss”) försäljning till slutkunder (nedan ”kund” eller ”du/din/dig”).

Villkoren gäller när du handlar i vår fysiska butik i Stockholm eller på vår webbplats (www.dpj.se, eller annan webbplats som vi driver). Genom att genomföra köpet godkänner du våra Villkor, som blir en del av avtalet mellan dig och oss.

Dessa villkor gäller både dig som företag och dig som konsument.

Du som handlar med ett företagskort, eller vid beställning på vår webbplats anger ett företagsnamn som köpare, anses av oss vara företagskund. När vi i Villkoren hänvisar till ”kund” avses därvid det företag du representerar. Företagskund (dvs. aktiebolag, enskild näringsverksamhet, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk förening, ideell förening) kan aldrig betraktas som konsument i tillämpliga delar, om du inte har ingått ett särskilt avtal med DPJ för ditt köp. I sådant fall gäller i stället det särskilda avtalet för företagets relation med DPJ.

För dig som är konsument gäller dessa villkor i enlighet med vad som följer av gällande lagstiftning till skydd för konsumenter. Med ”konsument” avses enligt lagen en fysisk person som handlar huvudsakligen för ändamål som faller utanför näringsverksamhet, dvs. för sitt privata bruk. Om du vid beställning på vår webbplats uppger att du handlar som privatperson utgår vi från att du handlar som konsument.

1.2 AVTAL OM KÖP

När du har slutfört ditt köp via vår e-handel får du en automatisk beställningsbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har tagit emot din beställning. Beställningsbekräftelsen innebär inte att ett bindande avtal har ingåtts. Ett bindande avtal ingås först när du får den slutliga orderbekräftelsen. Innan du mottar den slutliga orderbekräftelsen kan din beställning komma att nekas. Vi förbehåller oss rätten att göra en kreditprövning, och att i enskilda fall neka eller korrigera beställningar.

Avtal om köp i vår fysiska butik träffas mellan dig och oss när du genomfört ett köp och mottagit ett kassakvitto, eller om du lägger en beställning för senare leverans, när du mottagit en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit. Orderbekräftelsen betyder att vi har godkänt köpet och att ett bindande avtal om köp har träffats. Beställningen är förenad med betalningsskyldighet.

2. PRISER, AVGIFTER OCH BETALNING

2.1 PRISUPPGIFTER

När du gör en beställning hos oss gäller de priser som anges på vår webbplats, i vår fysiska butik eller i en av oss lämnad offert. Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK). Priserna inkluderar inte fraktkostnad. Fraktkostnad anges separat och kan variera beroende på fraktalternativ (se avsnitt 4). I orderbekräftelsen visas priserna med separerad mervärdesskatt (moms).

2.2 PRISGARANTI 105%

För oss är det viktigt att du som kund känner dig både nöjd och trygg när du handlar hos oss. För att säkerställa att våra kunder alltid gör en bra affär hos oss, erbjuder vi en prisgaranti om 105 procent. Vår prisgaranti innebär att om du, inom sju dagar efter köpet, hittar samma vara någon annanstans men till ett lägre pris än vad vi säljer den för, matchar vi den andra återförsäljarens pris. Dessutom sänker vi detta pris med ytterligare fem procent.

Följande villkor gäller för vår prisgaranti:

 • Prisgarantin gäller vid jämförelse med det pris som andra svenska återförsäljare som riktar sig till den svenska marknaden tar, inklusive motsvarande eller likvärdigt fraktalternativ, i fysisk butik eller i webbutik.
 • Jämförelsen avser endast ordinarie pris, kampanjpris, reapris eller annat nedsatt pris hos annan återförsäljare men inte varor som säljs i begränsad upplaga, demoexemplar eller tillfälliga partier, konkursutförsäljningar eller andra utförsäljningar. Prisgarantin gäller inte heller begagnade varor.
 • Varan i fråga ska vara identisk dvs. äkta, av samma varumärke och utförande, material, storlek liksom specifikationer i övrigt som den vi erbjuder.
 • Prisgarantin gäller inom sju dagar från inköpsdatum (se punkten 1.2 ovan) mot uppvisande av kvitto och kontrollerbara uppgifter om att varan finns att köpa till ett lägre pris. Vi godtar underlag som exempelvis annons, eller direktlänk till en annan återförsäljares webbplats där det lägre priset framgår, eller offert på samma vara i samma utförande och antal. Utskrifter eller bilder utgör inte godtagbart underlag.
 • Prisgarantin gäller ej annan återförsäljares offerter/anbud där flera olika produkter ingår, då priset på varan kan betraktas som subventionerat på grund av ett större affärsvärde i ett samlat sammanhang.I dessa fall gäller prisgarantin endast vid samma totala antal av alla produkter.
 • Prisgarantin gäller endast i de fall en annan återförsäljare kan leverera denna vara inom samma leveranstid som DPJ.
 • Prisgarantin gäller inte för tillfälliga och personliga rabattkuponger, bonuscheckar eller liknande som givits ut av annan återförsäljare. Det vill säga rabattkuponger som givits ut på grund av att man registrerats som kund, godkänt mottagande av nyhetsbrev, erhållit andra personliga erbjudanden kopplade till prestationer eller andra personliga lojalitetsförhållanden.

För att nyttja vår prisgaranti kan du kontakta kundtjänst via e-post till info@dpj.se

2.3 BETALNINGSALTERNATIV

Du kan betala för din vara på olika sätt, se nedan.

Du som företagskund kan betala med betalkort (Visa / Mastercard / American Express) eller mot faktura (30 dagar).

Vid påminnelse om försenad betalning debiteras en påminnelseavgift om 60 kr. Påminnelseärenden sköts i samarbete med en tredje part, Visma Financial Solutions AB.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen.

För det fall du reklamerar en felaktig produkt får du enligt 42 § köplagen (1990:931) endast hålla inne så mycket av betalningen som motsvarar felet i produkten. Det innebär att du trots en reklamation alltid måste betala resterande del av köpet senast på avtalad betalningsdag. Eventuell kompensation eller prisjustering sker när reklamationsärendet är utrett och avslutat.

Sedvanlig kreditupplysning görs i samband med att du väljer att betala mot faktura. I enlighet med svensk lag kan köp på kredit endast göras av personer över 18 år.

I vår fysiska butik kan du som är företag och konsument betala med betalkort (Visa/Mastercard/American Express) Notera att vår fysiska butik i Stockholm är kontantfri.

Vi förbehåller oss rätten att begära förskottsbetalning vid köp som innebär beställning av vara för senare leverans. Om vi bedömer att köpet kräver förskottsbetalning kommer vi ta kontakt snarast efter erlagd beställning.

I vår webbutik betalar du som konsument genom Klarna. För Klarnas betalningsalternativ gäller Klarnas villkor. I enlighet med svensk lag kan köp på kredit endast göras av personer över 18 år.

2.4 LEASING FÖR FÖRETAG (GÄLLER FRÅN 2023-08-30)

Hos DPJ kan du som företag välja att leasa dina möbler. Leasing avtalet görs med Wasa kredit.

Wasa Kredit äger kontorsmöblerna men du har full nyttjanderätt under leasingtiden. Avtalets löptid ligger på 24, 36 eller 48 månader och du betalar din leasingavgift månadsvis till Wasa Kredit. Du förbinder dig att köpa loss produkterna till ett förutbestämt restvärde vid avtalets slut. Wasa Kredit förbehåller sig rätten att göra en kreditupplysning för tecknade företags firmatecknare. Signering med BankID krävs för att fullfölja beställningen inför avtalstecknandet. Med leasingavtal upphör ångerrätten.

3. ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

3.1 ALLMÄNT OM ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP

Som kund hos DPJ har du alltid trettio (30) dagars ångerrätt. Detta gäller både företag och konsument.

Vi erbjuder även öppet köp, vilket innebär att du som kund får samma rätt att ångra ditt köp även om köpet skett i vår fysiska butik, enligt vad som anges nedan.

För att utnyttja din rätt till ångerrätt/öppet köp, måste du meddela oss inom trettio (30) dagar från leveransdagen vid köp på vår webbplats, eller trettio (30) dagar från köpet vid köp i vår fysiska butik. Du registrerar din retur på vår webbplats. Du kan också använda standardformuläret på Konsumentverkets webbplats som sedan skickas till info@dpj.se.

Ångerrätten gäller under förutsättning att varan lämnas tillbaka till oss utan dröjsmål, eller senast fjorton (14) dagar efter att du meddelat oss att du ångrat ditt köp och fått ditt ångerköp godkänt. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller en helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag. Efter det annulleras fraktsedeln samt möjligheten till återbetalning.

Varan ska returneras i säljbart nyskick, med alla manualer, monteringsanvisningar, skruvar etc. Om möjligt i originalförpackning (inner- och ytterförpackning). Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Om varan hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa egenskaper och funktioner har vi rätt att göra värdeminskningsavdrag på det belopp som ska återbetalas. Detta gäller även originalemballaget. Ett sådant avdrag görs genom att jämföra produktens värde vid retur jämfört med det ursprungliga värdet vid köpet. För att få full återbetalning vid ångerrätt rekommenderar vi därför att du skickar tillbaka produkten i originalskick.

Ångerrätten gäller ej vid:

 • Order över 50 000 sek exkl. moms.
 • Måttbeställda samt specialframtagna produkter, t.ex. andra färg- och tygval. Det vill säga produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment. Ordinarie sortiment är de produkter som kan beställas på vår webbplats. Läs mer i avsnittet 3.2 ang. Specialbeställning.
 • Förbrukningsprodukter såsom möbelvård, whiteboardpennor, glödlampor etc.
 • Order som går under separat avtal mellan Kund och DPJ.
 • Tjänster såsom montering, frakt etc.
 • Köp med leasing genom Wasa Kredit.

När vi godkänt din önskan om att ångra ditt köp bokar vi upphämtning av varan. Du som kund får en fraktsedel, skickad via email, att skriva ut och placera på paketet. Du bokar sedan en upphämtning en dag som passar dig (Pick-up). Mindre paket kan även bokas med möjlighet att lämnas in hos ombud (Drop-off).

Vid retur som DPJ bokar står du som kund för returfrakten vilken debiteras separat enligt följande:

Retursätt Returkostnad Exempel
Paket 99 kr Lampor, Skrivbordstillbehör.
Styckegods 299 kr Kontorsstolar, Mindre bordsskivor, Skrivbordsstativ.
Pall EU-storlek 999 kr Stora skrivbord, Konferensbord, Ljudabsorbenter
Specialtransport Kontakta oss för prisuppgift

Observera att om din produkt levererades i två paket debiteras två returavgifter. En för varje paket.

För skrymmande varor som kräver specialtransport är kostnaden för returfrakt högre. Vad kostnaden för returfrakten för dessa varor är beror på vad det är för produkt och hur den ska transporteras. Kontakta oss för prisuppgift.


Du som kund ansvarar för varan till dess du överlämnat den till den transportör som DPJ beställt. DPJ ansvarar för transporten från upphämtningen.
För det fall du väljer att returnera varan på annat sätt ansvarar du som kund för varan fram till dess att vi mottagit din retur. Det innebär att du som kund ska stå för eventuella skador som uppstår, exempelvis under returtransporten eller om varan kommer bort. Varan ska returneras till vårt lager. Adress: Mimmis väg 10-12, 139 69 Österhaninge.
Observera att vi ej hämtar ut paket mot postförskott eller paket som skickats till utlämningsställe.
Du som kund ansvarar för att välja korrekt returmetod om du själv står för returbokningen.

Du kan även välja att själv lämna in varan fysiskt i vår butik eller på vårt lager. Observera att ångerrätten först ska vara registrerad via vår hemsida samt godkänd. Medhav alltid kvitto, faktura eller kopia på orderbekräftelsen vid fysisk inlämning i butik eller på lager.

Vi återbetalar returbeloppet, inklusive fraktkostnaden, inom fjorton (14) dagar från att vi mottagit och godkänt returen.

Frakt återbetalas endast när hel order returneras.

Om varan returnerats skadad eller om den på annat sätt har brukats så att ångerrätten ej kan tillämpas kommer den returnerade varan ej att återbetalas och köparen står för returkostnad och eventuellt återsändning om varan önskas åter.


Returfrakt debiteras genom avdrag vid återbetalning alternativt via separat faktura.
Notera att om du valt att betala mot faktura via Klarna så ska fakturan betalas i tid även om du väljer att returnera varan.

3.2 ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT AVSEENDE SPECIALBESTÄLLNINGAR

Om du som kund önskar avbeställa en vara som är specialbeställd, dvs en vara som tillverkats enligt dina särskilda anvisningar eller annars fått en tydlig personlig prägel, är det viktigt att du kontaktar oss snarast möjligt efter genomförd beställning. Vi godtar din avbeställning i den mån det är möjligt. I det fall vi redan har lagt en beställning av varorna hos leverantören/tillverkaren, förutsätter din rätt till avbeställning (och därmed din rätt till öppet köp/ångerrätt) att vi i vår tur kan avbryta köpet hos tillverkaren/leverantören.

Om avbeställningen medför kostnader för oss, exempelvis på grund av att tillverkningen redan påbörjats eller om material beställts hem unikt för din vara, förbehåller vi oss rätten att göra ett avdrag som motsvarar våra kostnader innan vi återbetalar beloppet.

Att varan utgör en specialbeställning framgår av orderbekräftelsen.

4. LEVERANS, FRAKT OCH TRANSPORT

4.1 LEVERANSALTERNATIV

Våra leveranssätt varierar beroende på godsets storlek (volym och vikt). Vi förbehåller oss rätten att välja det sätt som passar din beställning bäst.

Om din beställning innefattar flera produkter och/eller om en produkt består av flera komponenter, kan leverans komma att ske separat.

Företag: Leverans sker till registrerad adress, gatuplan, alternativt fungerande varumottagning. Vardagar under arbetstid. Inbärning ingår ej, om inget annat är avtalat. Finns ingen på plats som kan ta emot leveransen kommer transportören avisera dig gällande utebliven leverans. Vid eventuell ny utkörning har DPJ rätt att debitera dig för uppkomna kostnader. För att få avisering från transportören gällande när leveransen beräknas så krävs ett korrekt angivet mobilnummer

Privatperson: Leverans sker till registrerad adress, gatuplan. Inbärning ingår ej, om inget annat är avtalat. Finns ingen på plats som kan ta emot leveransen kommer transportören att kontakta dig för att boka en ny utkörning. Vid eventuell ny utkörning har DPJ rätt att debitera dig för uppkomna kostnader. Avisering sker via sms och/eller e-post från transportören.

Fraktkostnaden framgår i samband med att du gör din beställning på vår webbplats.

Information om leveransen, såsom kollinummer och spårningslänk, skickas separat via e-post i samband med att vi skickar den beställda varan.

Som kund i Stockholm kan du beställa Expressfrakt vid order lagd och bekräftad vardagar före kl. 12.00.

Kontakta kundtjänst på telefon: 08 – 444 54 24

Vi tillämpar Incoterms 2020, våra fraktvillkor följer Delivered at place (DAP). 

4.2 LEVERANSTIDER

En ungefärlig leveranstid anges på din orderbekräftelse. Leveranstiden kan skilja mellan olika varumärken, säsonger och leveranssätt. I samband med semesterperioder hos tillverkarna, som exempelvis sommar och jul, kan produktions- och leveranstider vara längre. Längre leveranstider förekommer även i samband med kampanjperioder som ”Black Friday”, mellandagsreor och andra perioder när det är stor efterfrågan på våra varor.

Vänligen notera att alla leveranstider som kommuniceras är ungefärliga vilket innebär att leverans kan ske snabbare men även kan ta längre tid än beräknat. Vi kan således inte garantera någon viss leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella förseningar i produktion från leverantörer, samt/eller andra omständigheter som vi inte kan råda över, men vi strävar alltid efter att du som kund ska få dina varor snarast möjligt.

Vi ansvarar för dröjsmål enligt vad som anges i konsumentköplagen. Meddela oss om det är särskilt viktigt att produkterna levereras inom viss tid.

När du lagt din beställning och den bekräftats av våra leverantörer kommer vi att tillhandahålla en justerad leveranstid för din beställning via e-post. För varor som tillverkas på beställning kan leveranstiden komma att justeras.

Du kan följa din leverans på hemsidan ”Spåra min order”

4.3 OUTLÖST PAKET OCH MOTTAGANDE AV LEVERANS

Du som kund ansvarar för att leveransadressen är korrekt och att det finns en mottagare på plats på avtalad tid. Om ingen mottagare finns på plats för att ta emot leveransen, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som vi orsakas. Detta gäller även om du som kund inte hämtat ut din försändelse från utlämningsstället trots påminnelser, inte har varit tillgänglig för att ta emot leveransen, inte kunnat nås på angivet telefonnummer, lämnat felaktiga uppgifter om namn, adress eller kontaktuppgifter, vägrat ta emot leveransen eller av annan anledning inte mottagit leveransen.

För outlösta eller ej levererade paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returkostnaderna enligt taxa, se punkt 3.1, samt kostnad för ny leverans.

Observera att du har ingått ett bindande avtal om köp av din vara. Du kan inte undgå betalningsansvar genom att inte hämta ut eller neka leverans av varan. Utnyttjande av öppet köp och ångerrätt ska anmälas via vår hemsida.

5. GARANTI OCH REKLAMATION

5.1 GARANTI

DPJ:s mål är att du ska känna dig trygg med dina produktval hos oss. Vi erbjuder dig därför 10 års garanti (gäller från och med 1 juni 2023). I fall där tillverkaren av en viss produkt i vårt sortiment lämnar en längre garanti, ibland upp till 30 år, erbjuder vi dig självfallet samma villkor. När det gäller förbrukningsprodukter såsom möbelvård, whiteboardpennor, glödlampor etc. följer vi tillverkarens garanti som oftast är kortare än 1 år.

Garantin gäller funktionsfel och tillverkningsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid normalt slitage eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende.

DPJ följer alla lagar kring distansköp och webbhandel såsom köplagen och konsumentköplagen.

5.2 REKLAMATION AV FEL / NYTTJANDE AV GARANTI

Reklamationsrätten gäller ursprungliga fel. Vi ansvarar således inte för fel på varan som uppstått till följd av vårdslös hantering på grund av att användarinstruktioner, monteringsanvisningar eller skötselråd inte följts. Om du som kund önskar nyttja din garanti, ska du så snart som möjligt efter att felet upptäckts anmäla din reklamation via vår webbplats. Reklamationen måste alltid göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet. Senast inom fjorton (14) dagar efter att skadan upptäckts. Om reklamationen godkänts kommer vi i första hand att försöka avhjälpa felet genom att skicka reservdel eller på annat sätt reparera varan.

Beroende på när skadan upptäcks samt skadans omfattning kan det även bli aktuellt att vi tillhandahåller en ny vara eller att vi häver köpet och återbetalar erlagt belopp till dig.

I vissa fall är ett prisavdrag aktuellt. Det innebär att du som kund accepterar att behålla den defekta produkten mot ett prisavdrag/återbetalning. Prisavdraget motsvarar en reparationskostnad för att återställa produkten till brukbart skick.

För de fall där det påvisas att skadan uppkommit av vårdslöst användande, felaktigt användande har DPJ rätt att ta ut ersättning för kostnader för t.ex. teknisk support, reservdelar etc.

Ska varan returneras till DPJ behöver du se till att varan skickas väl emballerad med ordentlig stötdämpning och inneremballage. Om möjligt i originalemballage.

Du registrerar alltid din reklamation via vår webbplats.

5.3 REKLAMATION TRANSPORTSKADOR

Vi ansvarar för skador som uppkommit under transporten eller leveransen till dig som kund. När du tar emot din leverans är det ditt (eller av dig annan godkänd person) ansvar att genast undersöka det yttre emballaget innan du packar upp varan. Det är även viktigt att du kontrollerar att du fått rätt antal paket. Om möjligt, be transportföretaget göra en notering om eventuell synlig skada på emballaget.

Synliga yttre transportskador vid leverans ska fotograferas före avemballering och anmälas till oss skyndsamt, dock senast inom fem (5) dagar från leverans. Att du tillhandahåller fotografier är viktigt för vår hantering och bedömning av ditt krav. Om skada har uppstått, använd ej produkten. Spara alltid det skadade yttre emballaget tills ärendet är bekräftat och godkänt. Det är viktigt att skadan kan besiktigas vid handläggning av skadeärendet.

Vi filmar och granskar alla försändelser innan transport från vårt lager. Om ingen anmälan om skada eller ej levererat paket görs inom fem (5) arbetsdagar kommer vi att utgå från att korrekt leverans skett.

Produktskada orsakad av transport men som ej är synlig vid mottagandet ska fotograferas och anmälas till oss utan dröjsmål.

Om du som kund ska returnera skadad vara ska denna vara väl emballerad med ordentlig stötdämpning och inneremballage. Om möjligt, packa varan i originalemballage.

Du registrerar din transportskada via vår webbplats.

5.4 SÄRSKILT OM UNDANTAG FRÅN REKLAMATIONSRÄTT FÖR VARIATIONER I NATURMATERIAL

Tänk på att naturmaterial som t.ex. trä, läder och metall, kan variera i utseende, storlek och struktur från produkt till produkt. Det är naturligt att bland annat ådring, kvistar, färgvariationer, strukturskillnader, marmorering, märken och ärr i trä, naturläder etc. skiljer sig åt. Dessa naturliga variationer är egenskaper som många varumärken och formgivare önskat behålla eller förhöja som en del av designen. Naturmaterial såsom t.ex. ull kan ludda eller noppa efter en tids användande.

Ovan nämnda variationer i en vara utgör inte giltigt skäl för reklamation.

6. RÄTTIGHETER RITNINGAR –/DESIGNFÖRSLAG

Säljarens förslag, skisser, mönster, ritningar och annan dokumentation får endast användas av Köparen för vars syfte de tillhandahållits.

7. RESERVATIONER

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i pris- och produktinformation samt övriga informationsfel.

Vi förbehåller oss rätten att löpande ändra information och priser på samtliga varor i vårt sortiment och att i efterhand korrigera felaktig prissättning utan föregående avisering.

Vi reserverar oss också för prisjusteringar, onormalt stora förändringar i valutaläget, inköpspriser, samt ändringar i eller förekomsten av nya lagstadgade avgifter, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår webbplats eller i våra annonser. Vi förbehåller oss även rätten att korrigera eller annullera felaktiga beställningar.

Samtliga kampanjer gäller så långt lagret räcker om inte annat är specificerat i beskrivningen.

Varuprover som skickas till dig som kund på exempelvis textil eller ytskikt kan skilja sig något från produkten. Detta på grund av att exempelvis textilinfärgning kan variera något mellan olika produktioner. Det gäller även bilder eller provbitar på exempelvis träslag och fanerytor. Trä är ett levande material och kommer alltid att variera något i utseende och ådring. Provbitar av naturmaterial, som exempelvis sten med marmorering, kan skilja mer eller mindre mellan olika materialbitar. Även läder är ett material som alltid varierar, då materialet kan komma från olika hudar och infärgningstillfällen.

Bilder på vår webbplats kan inte garantera produktens exakta utseende. Detta beror bland annat på att många bilder är dataproducerade, samt på att färgåtergivningen kan skilja sig mellan olika bildskärmar. Bilder och varuprover skall därför endast ses som en indikation av varans utseende.

8. UNDANTAG FÖR KOSTNADER ELLER SKADOR SOM ORSAKAS AV TREDJE PART

Vi ansvarar inte för kostnader eller skador orsakade av tredje part. Detta inkluderar felmontering om montering gjorts av tredje part, skador under inbärning orsakade av bärhjälp eller annan tredje part vars tjänster du som kund har beställt.

Vi ansvarar inte heller för kostnader i samband med förseningar, utebliven leverans och andra förhållanden som beror på tredje part (såsom transportör, tillverkare eller annan), såvida inte annat följer av tvingande lag.

9. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Din integritet är viktig för oss. Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy. 

10. MARKNADSFÖRING

Genom att acceptera våra försäljningsvillkor godkänner du att DPJ behandlar e-postadresser och telefonnummer för att genomföra direktmarknadsföring av bolagets produkter. Uppgifterna behandlas på grundval av vårt legitima intresse av att upprätthålla en kontaktlista, upprätthålla affärskontakter och för att kommunicera med den registrerade som en affärskontakt. Vi bedömer som utgångspunkt att dessa legitima intressen överväger den registrerades intresse av att uppgifterna inte behandlas. Vi delar även uppgifterna med Google LLC.

11. FORCE MAJEURE

Vi ansvarar inte för dröjsmål orsakade av händelser utanför vår kontroll, som vi skäligen inte hade kunnat räkna med, undvika eller övervinna, såsom naturkatastrofer, strejk, krig, upplopp, epidemi/pandemi, blockad, åtgärd av myndighet, eldsvåda, explosion, bojkott samt andra force majeure-liknande omständigheter som kan leda till exempelvis förseningar hos leverantörer, transportörer eller andra tredje parter. Har omständigheten varat längre än två (2) månader och våra förpliktelser som en följd därav skjutits upp i mer än två (2) månader har du och/eller vi rätt att häva köpet med omedelbar verkan.

12. ÄNDRING AV VILLKOR

Vi kan komma att uppdatera dessa Villkor från tid till annan. Den version av dessa Villkor som gällde när din beställning gjordes, kommer att tillämpas för dina och våra skyldigheter i förhållande till aktuell beställning.

Dessa Villkor uppdaterades senast den 2024-06-07

13. FRÅGOR, KLAGOMÅL & TVIST

Vi försöker alltid lösa eventuella tvister i godo för att båda parter ska bli nöjda.

Du som kund är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Om du som konsument inte är nöjd med vår bedömning av en tvistig fråga, kan du dock alltid vända till dig Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) som då kan pröva frågan. Du kan kontakta Allmänna Reklamationsnämnden antingen via hemsidan www.arn.se eller via brev på adress Allmänna Reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Du har även möjlighet att klaga via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning som du hittar här.

14. TILLÄMPLIG LAG OCH TVIST

Svensk lag tillämpas på Villkoren och avtalet som ingåtts mellan dig och oss. Tvister ska avgöras av allmän svensk domstol.

15. FÖRETAGSINFORMATION DPJ WORKSPACE AB

Postadress: Kabyssgatan 4D, 120 30 Stockholm
Organisationsnummer: 556512-9193
E-post: info@dpj.se
Telefon: 08 - 444 54 24

Besöksadress: Hammarbybacken 27, 123 30 Stockholm
Leveransadress: Mimmis väg 7-12, 137 69 Österhaninge

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft