Soffbord & sidobord

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

745.022995.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Soffbord & sidobord

Hos oss hittar du soffbord och sidobord som skapar en hemtrevlig miljö för lounge och öppna kontorslandskap. Är du ute efter annan inredning till loungen som soffor, fåtöljer eller taklampor kan du även köpa detta hos DPJ. 

Skapa en trevlig loungegrupp med vackert soffbord

Ett fint soffbord till loungen eller kontorets sällskapsytor är perfekt för att skapa en mer familjär och avslappnad känsla på kontoret. Tillsammans med en soffa, fåtölj och ett litet sidobord bredvid får du en trevlig loungegrupp - perfekt att samlas vid när det är dags att ta en kaffe med kollegorna, eller för att själv ta en välförtjänt paus under arbetsdagen. 

Hitta ett matchande sidobord till soffan eller fåtöljen

Ett sidobord är ett perfekt komplement till din soffa eller fåtölj – både för att lyfta inredningen och för att använda som praktiskt avlastningsbord. Placera en vacker bordslampa på eller annan dekoration som vaser, böcker och magasin. 

Runt soffbord, glasbord, eller sidobord i trä?

Oavsett om du vill ha ett runt, kvadratiskt eller ovalt soffbord har vi många alternativ att välja mellan. Kanske passar ett runt soffbord i trä din inredning bäst, eller ett rektangulärt glasbord som ger en luftig känsla till omgivningen?

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft