Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Skrivbordslampa

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1205.06805.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skrivbordslampa för kontor

Bra skrivbordslampor på kontoret bidrar till bättre arbetsmiljö. I vårt sortiment av skrivbordsbelysning hittar du enkelt en snygg skrivbordslampa som kombinerar funktion och design. Hos oss hittar du både moderna och mer traditionella arbetslampor som passar in på alla typer av kontor och arbetsplatser.

Handla skrivbordslampor för alla stilar och behov

Retro, klassisk, modern eller lekfull – oavsett inredningsstil har vi en lampa som passar din budget. Här hittar du allt från design lampor att fästa i bordsskivan till klassiska skrivbordslampor som står stadigt på arbetsytan.

Dagsljuslampa för arbetsplatsen

En skrivbordslampa som imiterar dagsljus är snäll mot ögonen, håller energin på topp och kan hjälpa till att förebygga huvudvärk. Med golvlampa Radial Floor – Twin simulerar du naturligt dagsljus genom att ställa in en ljuskurva som justerar ljusstyrka och färgtemperatur under dagen.

Bordslampor med justerbara armar

Skrivbordslampor med justerbara stativ passar utmärkt på kontoret. Då kan du rikta lampans ljus efter behov. Vi rekommenderar exempelvis bordslampa Type 75 från Anglepoise med stabil bordsfot, klämfäste eller fastmonterad bas och tre ställbara leder.

Skrivbordslampa led – spara pengar och ström

Slipp ansträngda ögon och arbeta mer effektivt, samtidigt som du sparar både pengar och ström. Köp en LED-lampa med lång livstid och behagligt ljus. Med skrivbordslampa Niila med automatisk avstängning värnar du om både plånbok och natur tack vare energisparande led lampa och Eco-timer som stänger av lampan efter fyra timmar.

Belysning med inbyggd mobilladdare

Med en lampa med inbyggd laddare i basen kan du ladda mobilen medan du arbetar, utan att behöva hålla reda på massa sladdar. Kolla till exempel in skrivbordslampa Singapore från Matting eller QLITE™ med QI-laddare, båda med laddare i basen som låter dig ladda din mobil trådlöst genom att lägga den på lampfoten.

Vill du vara säker på att du lyckas hitta rätt lampa till ditt skrivbord, kan du läsa vår artikel Skrivbordsbelysning – så här lyckas du för fler tips och råd. Söker du en taklampa för kontor, eller belysning till mötesrummet? I vårt breda utbud av kontorsbelysning hittar du allt från taklampor och bordslampor, till konferensbelysning och spotlights. Välkommen till DPJ!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft