Skrivbordslampa

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1015.09420.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skrivbordslampa för kontor

Bra skrivbordslampor på kontoret bidrar till bättre arbetsmiljö. I vårt sortiment av skrivbordsbelysning hittar du enkelt en snygg skrivbordslampa som kombinerar funktion och design. Hos oss hittar du både moderna och mer traditionella arbetslampor som passar in på alla typer av kontor och arbetsplatser.

Handla skrivbordslampor för alla stilar och behov

Retro, klassisk, modern eller lekfull – oavsett inredningsstil har vi en lampa som passar din budget. Här hittar du allt från design lampor att fästa i bordsskivan till klassiska skrivbordslampor som står stadigt på arbetsytan.

Dagsljuslampa för arbetsplatsen

En skrivbordslampa som imiterar dagsljus är snäll mot ögonen, håller energin på topp och kan hjälpa till att förebygga huvudvärk. Med golvlampa Radial Floor – Twin simulerar du naturligt dagsljus genom att ställa in en ljuskurva som justerar ljusstyrka och färgtemperatur under dagen.

Bordslampor med justerbara armar

Skrivbordslampor med justerbara stativ passar utmärkt på kontoret. Då kan du rikta lampans ljus efter behov. Vi rekommenderar exempelvis bordslampa Type 75 från Anglepoise med stabil bordsfot, klämfäste eller fastmonterad bas och tre ställbara leder.

Skrivbordslampa led – spara pengar och ström

Slipp ansträngda ögon och arbeta mer effektivt, samtidigt som du sparar både pengar och ström. Köp en LED-lampa med lång livstid och behagligt ljus. Med skrivbordslampa Niila med automatisk avstängning värnar du om både plånbok och natur tack vare energisparande led lampa och Eco-timer som stänger av lampan efter fyra timmar.

Belysning med inbyggd mobilladdare

Med en lampa med inbyggd laddare i basen kan du ladda mobilen medan du arbetar, utan att behöva hålla reda på massa sladdar. Kolla till exempel in skrivbordslampa Singapore från Matting eller QLITE™ med QI-laddare, båda med laddare i basen som låter dig ladda din mobil trådlöst genom att lägga den på lampfoten.

Vill du vara säker på att du lyckas hitta rätt lampa till ditt skrivbord, kan du läsa vår artikel Skrivbordsbelysning – så här lyckas du för fler tips och råd. Söker du en taklampa för kontor, eller belysning till mötesrummet? I vårt breda utbud av kontorsbelysning hittar du allt från taklampor och bordslampor, till konferensbelysning och spotlights. Välkommen till DPJ!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft