Matbord

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

1840.053575.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter
Bord Riz Bord Riz
Brizley of Scandinavia

Bord Riz

26 475 kr
21 180 kr
stock Lagervara

Matbord 

Hos oss kan du köpa ett passande matbord till lunchrummet på kontoret. Vi har ett stort urval av lunchrumsbord, allt från runt matbord till förlängningsbart bord, men även andra typer av lunchrumsmöbler – allt för att kunna passa just din arbetsplats.

Matbord för olika typer av lunchrum

Ett viktigt rum på kontoret är matsalen eller lunchrummet där alla anställda kan ha en trevlig lunch eller ta en fika tillsammans. Oavsett om kontoret har ett stort eller litet lunchrum finns det en mängd bord att välja mellan – i olika typer av former, material, och design som kan lyfta inredningen på kontoret och skapa en trevlig miljö för alla anställda.

Skapa en trevlig matgrupp på kontoret

Ett snyggt matbord med bekväma matstolar till ger kontoret en trevlig samlingsplats att umgås vid. Välj mellan flera mindre matbord för att skapa flera grupper i rummet, eller ett långt matbord som många personer kan sitta vid samtidigt. Ett smart alternativ kan även vara ett matbord med iläggsskiva som kan anpassas efter hur många ni är just för dagen. 

Söker du annan inredning till lunchrummet som matstolar, barbord, barstolar eller taklampor hittar du även detta i vårt sortiment. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft