Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

80.056160.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Kontorsstol

Vi har kontorsstolar av hög kvalitet, för kontor och privatpersoner. Stolar av hög kvalitet är en viktig aspekt av arbetsmiljön – på DPJ har vi alltid varit medvetna om detta och erbjuder kontorsstolar av högsta kvalitet.

Brett utbud

Här hittar du allt från klassiska skrivbordsstolar till aktiva stolar som balans- och sadelstolar, som förbättrar balansen och styrkan i ryggen. I vårt breda utbud hittar du garanterat något som passar din smak och prisklass. Oavsett om du letar efter en kontorsstol med hög sitthöjd, justerbara armstöd eller en enkel fast skrivbordsstol har vi något för dig.

En bekväm stol på kontoret förbättrar mer än humöret

Bra ergonomi är väsentligt för ett effektivt kontor, vilket gör det viktigt att välja en bra kontorsstol till skrivbordet. Dålig arbetsställning kan i värsta fall orsaka permanenta skador, och ergonomiska kontorsstolar är en investering i arbetsmiljö och hälsa.

Kontorsstolar för alla kontor och arbetsplatser

Här hittar du ett brett sortiment av stolar för alla kontorsmiljöer. Oavsett om du söker en kontorsstol till det stora eller lilla kontoret har vi vad du söker. För bästa möjliga ergonomi rekommenderar vi en ergonomisk kontorsstol med armstöd, justerbart ryggstöd och som är höj- och sänkbar. Nackstöd kan vara att föredra, men inget krav. För tips på våra bästa kontorsstolar, kolla in vår guide till de bästa ergonomiska stolarna.

Har du svårt att veta vilken stol du ska välja? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att hitta rätt kontorsstol för dig.

Mer än stolar hos DPJ

Här hittar du även andra kontors- och konferensmöbler för alla tillfällen, som våra stapelbara stolar, som passar lika bra i konferensrummet som i väntrummet eller lunchrummet. Här hittar du även andra möbler, som olika typer av arbetsbord. Komplettera kontorsstolen med ett skrivbord av kvalitet för att kunna utnyttja stolen till fullo. För högsta ergonomi och flexibilitet rekommenderar vi ett höj- och sänkbart skrivbord.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft