Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

120.019990.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Kontorsstol

Vi har kontorsstolar av hög kvalitet, för kontor och privatpersoner. Stolar av hög kvalitet är en viktig aspekt av arbetsmiljön – på DPJ har vi alltid varit medvetna om detta och erbjuder kontorsstolar av högsta kvalitet.

Brett utbud av kontorsstolar

Här hittar du allt från klassiska skrivbordsstolar, såsom datorstolar och kontorsstolar med armstöd, till kontorsstolar utan ryggstöd och aktiva stolar som balans- och sadelstolar, som tränar balansen och bygger upp styrkan i ryggen. I vårt stora sortiment hittar du garanterat något som passar din smak och prisklass. Oavsett om du letar efter en kontorsstol med hög sitthöjd och justerbara armstöd, en kontorsstol med mesh säte eller en enkel fast skrivbordsstol har vi något för dig.

En bekväm stol på kontoret förbättrar mer än humöret

Bra ergonomi är väsentligt för ett effektivt kontor, vilket gör det viktigt att välja en bra kontorsstol till skrivbordet. Dålig arbetsställning kan i värsta fall orsaka permanenta skador, och ergonomiska kontorsstolar är en investering i arbetsmiljö och hälsa.

Kontorsstolar för alla kontor och arbetsplatser

Här hittar du ett brett sortiment av stolar för alla kontorsmiljöer. Oavsett om du söker en kontorsstol till det stora eller lilla kontoret har vi vad du söker. För bästa möjliga ergonomi rekommenderar vi en ergonomisk kontorsstol med armstöd, justerbart ryggstöd och som är höj- och sänkbar. Nackstöd kan vara att föredra, men inget krav. För tips på våra bästa kontorsstolar, kolla in vår guide till de bästa ergonomiska stolarna.

Har du svårt att veta vilken stol du ska välja? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att hitta rätt kontorsstol för dig.

Mer än stolar hos DPJ

Här hittar du även andra kontors- och konferensmöbler för alla tillfällen, som våra stapelbara stolar, som passar lika bra i konferensrummet som i väntrummet eller lunchrummet. Här hittar du även andra möbler, som olika typer av arbetsbord. Komplettera kontorsstolen med ett skrivbord av kvalitet för att kunna utnyttja stolen till fullo. För högsta ergonomi och flexibilitet rekommenderar vi ett höj- och sänkbart skrivbord.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft