Ljudabsorbenter  

 • Bordsskärmar
  Bordsskärmar

  Bordsskärmar för ett tystare kontorslandskap

  Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt – Snabba leveranser

  Bordsskärmar är anpassade efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad, men det ändå krävs en viss avskildhet för att man ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Bakgrundsljud kan nämligen innebära mycket distraktion och kan vara mycket utmattande. Bordsskärmar och våra övriga ljudabsorbenter är de lösningar vi erbjuder och vi vet att våra produkter löser problemet på ett utmärkt sätt. Dessutom till ett billigt pris.

  Varför bordsskärmar?

  När man har det lagom tyst runtomkring sig kan man själv styra arten och volymen av ljudet på ett helt annat sätt. Man får mycket mer energi och presterar sannolikt ett mycket bättre resultat.

  Mer än bara ljuddämpande…

  En bordsskärm kan också fylla funktionen av fysisk avskärmning och kan smälta in i den övriga inredningen på ett ypperligt sätt. Det finns nämligen flera tygfärger att välja mellan och vi är övertygade om att ni kommer att hitta den rätta lösningen för er.

  Köp bordsskärmar hos oss till ert företag idag.

 • Golvskärm / Skärmvägg
  Golvskärm / Skärmvägg

  Upptäck vårt breda sortiment av golvskärmar / skärmväggar

  Över 50 000 nöjda kunder - Minst 5 års garanti - Fri frakt - Snabba leveranser

  Vi har exklusiva och billiga skärmväggar för både kontor och hem. Vi har exempelvis golvskärmar och rumsavdelare för kontorslandskap som dämpar ljud på ett effektivt sätt och som kan göra en arbetsdag betydligt lugnare. Söker du andra typer av ljudabsorbenter hittar du även det i vårt sortiment.

  Perfekta i öppna kontorslandskap

  Idag är det vanligt med öppna planlösningar både i hemmet och på kontoret. Det är väldigt praktiskt på många plan, men det bidrar ofta till en hög ljudnivå som kan påverka arbete och trivsel negativt, och i förlängningen även hörseln. Lösningen på problemet är då att använda sig av en ljuddämpande vägg.

  Skapa en lugnare miljö med en avskärmningsvägg

  Med en skärmvägg kan man enkelt skärma av delar av ett kontor för att skapa en isolerad yta att till exempel ha kundmöten på eller enbart en plats för anställda att vid behov ringa sina privata samtal.

  Ta en titt bland vårt sortiment nedan och se om du hittar något som skulle kunna passa er verksamhet.

 • Takabsorbenter
  Takabsorbenter

  Söker ni prisvärda ljudabsorbenter till taket?

  Takabsorbenter är ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer. Har ni problem med höga ljudnivåer på kontoret är takabsorbenter verkligen ett bra alternativ. Dessa är dessutom ofta ett bra komplement till andra typer av ljudabsorberande skärmar och åtgärder. 

  Stort sortiment med flera varianter

  Hos oss kan ni köpa takabsorbenter ur ett brett sortiment - välj mellan flera modeller i olika färger. Här hittar ni en takhängd ljudabsorbent som dämpar alla behov. Vi har flera varianter av takabsorbenter att fästa i innertak.

  Utforska vårt sortiment och tveka inte på att kontakta oss om ni behöver hjälp med att hitta rätt absorbenter till ert kontor!

 • Väggabsorbenter
  Väggabsorbenter

  Välj en väggabsorbent i bästa kvalitet

  Över 50 000 nöjda kunder – Snabba leveranser – Minst 5 års garanti

  Väggabsorbenter kan göra stor skillnad på en arbetsplats med mycket öppna ytor. Ljud kan inte bara vara skadligt för hälsan, det kan också vara mycket distraherande och utmattande. Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om ni har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter på kontoret.

  Praktiskt, prisvärt och stilrent

  En väggabsorbent absorberar ljud och ekon mycket effektivt i hem och på arbetsplatser. Våra väggabsorbenter skapar ro och gör det möjligt med en högre ljudvolym utan att det blir alltför distraherande.

  Det är enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning. Vi vet hur skönt och välbehövligt det är med tystnad och erbjuder lösningar till billigt pris.

  Oroa er inte för det estetiska, det går att få till riktigt snygga och funktionella lösningar, inget utesluter det andra när det gäller våra produkter. Köp en väggabsorbent eller flera hos oss och bli överraskad över dess funktionalitet.

 • Ljudabsorberande möbler
  Ljudabsorberande möbler

  Tysta avskärmningssoffor är perfekta att använda i lite större lokaler där du behöver kunna sitta lite ifred utan att störa eller bli störd av andra. Sofforna är oftast uppbyggda med hög rygg och höga kanter för att absorbera så mycket ljud som möjligt. Perfekt ställe att gå till då du vill prata lite ostört i telefon eller bara sitta i lugn och ro.

 • Frihängande ljudabsorbenter
  Frihängande ljudabsorbenter
 • Tysta rum
  Tysta rum
 • Tillbehör
  Tillbehör
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 475 kr2 750 kr Spara 275 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 980 kr 2 200 kr Spara 220 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Soneo är ett funktionellt och stilrent inslag på arbetsplatsen. Skärmen kan både användas som solitär eller som sammankopplade enheter. I arbetsmiljöer med hög ljudbelastning ger Soneo utmärkt ljudabsorption. Soneo golvskärm går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån just din miljö.  Ljudabsorbenten Soneo passar utmärkt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 340 kr2 600 kr Spara 260 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 872 kr 2 080 kr Spara 208 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 50 golvskärm har en stilren design med rundade hörn. Golvskärmen passar utmärkt på tillexempel kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån för att skapa en bättre arbetsro genom dagen. Softline golvskärm går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån just din miljö. Golvskärmen är 50 mm tjock.  Obs! Fotpaket...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 328 kr1 475 kr Spara 148 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 062 kr 1 180 kr Spara 118 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 30 bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen. Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Levereras som komplett paket med svarta bordsbeslag. Beslagen fungerar på raka och fasade bordskanter (fasning upp till 25 mm).
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 440 kr1 600 kr Spara 160 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 152 kr 1 280 kr Spara 128 kr
    Finns i flera utföranden.
  Soneo bordsskärm består av en massiv träram, är fylld med en ljudabsorberande skiva i mineralull och klädd i tyg. Passar utmärkt på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån.Förbättrar arbetsmiljön. Absorberar och dämpar ljud. Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB. Smäcker design med en tjocklek på endast 30 mm.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 225 kr1 850 kr Spara 625 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  980 kr 1 480 kr Spara 500 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bästsäljare!Calm / Grinda bordsskärm är en komplett ljudabsorberande skärm som levereras med tillhörande bordsbeslag. Calm har en fin design med raka linjer och hörn som passar bra in i alla olika miljöer. Bordsbeslag ingår.  Dämpar ljudnivån och skärmar av.  Expressleverans på utvalda färger och storlekar (1-5 arbetsdagar).Expressleverans 1-5...
 • 1 150 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  920 kr
    Finns i flera utföranden.
  Mycket effektiv ljudabsorbent för upphängning i tak bestående av A-klassat och 100% återvunnet material. Ljudabsorbenten har en tjocklek på 50 mm och går att få med eller utan LED-belysning. Sound Off går att få i flera olika storlekar för att passa in i just din miljö. Leverereas med 3 vajrar (2 m) med ögla och justerbar krok. Upphängningskrok för tak...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 350 kr1 600 kr Spara 250 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  1 080 kr 1 280 kr Spara 200 kr
    Finns i flera utföranden.
  Molnformade takabsorbenter som finns i två storlekar. Molnen är fyllda med A-klassat material och skumlaminerat tyg för en bra ljudabsorption. Kan endast beställas med blixtlås. Takupphänging med lina, ingår i priset. Hang Over ljudabsorbent passar utmärkt i alla offentliga miljöer för att absorbera upp en del av ljudet och skapa en behagligare atmosfär....
 • 2 100 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Reverb är en visuellt tilltalande och praktisk, takhängande ljudabsorbent. Hålet i absorbenten släpper genom ljuset från befintliga armaturer, alternativt ger möjlighet att pendla ner armaturer genom hålet. Detta medför att Reverb med fördel kan hängas över mötes- och arbetsplatser, eller längs en korridor.Reverb är tillverkad i formpressad polyesterfiber...
 • 2 150 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  1 720 kr
    Finns i flera utföranden.
  Reverb är en visuellt tilltalande och praktisk, takhängande ljudabsorbent. Hålet i absorbenten släpper genom ljuset från befintliga armaturer, alternativt ger möjlighet att pendla ner armaturer genom hålet. Detta medför att Reverb med fördel kan hängas över mötes- och arbetsplatser, eller längs en korridor.Reverb är tillverkad i formpressad polyesterfiber...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 678 kr2 975 kr Spara 298 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 142 kr 2 380 kr Spara 238 kr
    Finns i flera utföranden.
  Lintex Edge är en snygg och modern ljudabsorberande golvskärm med funktionell design som passar bra i alla typer av miljöer. Denna golvskärm passar riktigt bra i miljöer där syftet är att dämpa ljudnivån och skärma av.  Lintex golvskärm är perfekt för kontorsmiljöer eller i skolmiljöer där du gärna vill skapa en lugnare atmosfär och bättre arbetsro....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 440 kr1 600 kr Spara 160 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  1 152 kr 1 280 kr Spara 128 kr
    Finns i flera utföranden.
  Med Edge Bordsskärm blir det lättare att få till en trevlig arbetsmiljö på kontoret. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, samt skärmar av skrivbordet mot resten av rummet. Skärmarna som är 400 mm höga kan endast toppmonteras. Skärmarna som är 700 mm höga kan endast frontmonteras.  Stoppning i återvunnen polyester. Kantlist i gummi....
 • 6 863 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  5 490 kr
    Finns i flera utföranden.
  Mood Fabric Table är en ljudabsorberande bordsskärm med skrivyta i glas och tygklädd baksida. Mood Fabric Table finns i flera storlekar samt flertalet färger, det går även att välja mellan bordbeslag för fast montering eller bordställ för att få skärmen fristående på bordet.  Mood Fabric Table passar utmärkt på tillexempel kontoret för att skärma av samt...
 • 2 725 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  2 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  ONE Screen Golvskärm är en skärmvägg och mobil anslagstavla som går att få i två olika storlekar, singel eller trippel samt flertalet färger. Färgerna som finns är svart, mörkgrå och grå, ramen är svart oavsett vilken färg som väljs.  ONE Screen passar utmärkt i alla miljöer tillexempel på kontoret som en avskärmning samt ljudabsorbent för att skapa en...
 • 1 600 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  1 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Edge Wall ljudabsorbent är en väggabsorbent raka tygklädda kanter med dolda upphängsningsbeslag och finns i flertalet storlekar samt färger. Edge Wall innehåller 50 mm återvunnen polyester för optimal ljudabsorption.  Edge Wall är en utmärkt väggabsorbent som passar bra i alla olika miljöer tillexempel på kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan....
 • 3 225 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  2 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bloc ljudabsorbent har en fin design med mjukt rundade kanter och går att få i flertalet färger. Bloc innehåller 48 mm ljudabsorberande fyllning. Bloc passar bra in i alla olika miljöer som tillexempel på kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan. Bloc absorberar ljud mycket bra och bidrar till en lugnare atmosfär.
 • 3 600 kr Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  2 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Acoustic Board är en ljudabsorberande skrivtavla som innehåller 30 mm ljudabsroberande material. Skrivtavlan har en unik ljudabsorption som fångar upp låga frekvenser genom resonansteknik. Acoustic Board går att få i flertalet storlekar för att möta ditt behov.  Måtten är angivna: BxH
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 115 kr2 350 kr Spara 235 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 692 kr 1 880 kr Spara 188 kr
    Finns i flera utföranden.
  Bits Wall triangulära form ger ett tilltalande uttryck samtidigt som de också bryter ljudvågor effektivt och tillför därför bättre akustik till rummet. Väggabsorbenten monteras med dolda upphängningsbeslag vilket möjliggör att panelerna kan hängas både horisontellt samt vertikalt. Absorbenterna är tillverkade av formpressad polyesterfiber, klädd med...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 385 kr2 650 kr Spara 265 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 908 kr 2 120 kr Spara 212 kr
    Finns i flera utföranden.
  Domo Wall är en väggmonterad ljudabsorbent med fasade kanter som finns i rektangulär och kvadratisk modell. Domo Wall kan monteras både horisontellt samt vertikalt, och finns i flertalet färger vilket ger valfriheten att skapa olika mönster. Väggabsorbenten hängs upp på dolda upphängningsbeslag. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 965 kr8 850 kr Spara 885 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  6 372 kr 7 080 kr Spara 708 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Scala Wall är en väggabsorbent med klädd utsida för en finare design. Väggabsorbenten monteras med dolda upphängningsbeslag vilket möjliggör att panelerna kan hängas såväl horisontellt som vertikalt. Scala Wall passar utmärkt i alla miljöer där målet är att sänka ljudnivån, tillexempel på kontoret, restaurangen, caféet, skolan eller biblioteket....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 485 kr1 650 kr Spara 165 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 188 kr 1 320 kr Spara 132 kr
    Finns i flera utföranden.
  Soneo Wall är en väggabsorbent som går att få i flera olika färger samt storlekar för att kunna skapa fina mönster på din vägg samtidigt som den dämpar ljudnivån. Väggabsorbenten kan med sin släta form täcka en större väggyta och på så vis smälta in i miljön. Varje modul består av en ljudabsorberande fyllning i en tygklädd träram. Soneo Wall 100 är extra...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 295 kr2 550 kr Spara 255 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 836 kr 2 040 kr Spara 204 kr
    Finns i flera utföranden.
  Triline Wall är en väggabsorbent som byggs upp till önskad storlek med olika moduler. Triline Wall har en fin triangelformad design som splittrar ljudvågorna och hindrar ekon. Den kan monteras både horisontellt och vertikalt vilket medför stor valfrihet för att skapa olika mönsterformationer. Absorbenterna består av ljudabsorberande fyllning monterad i en...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 490 kr6 100 kr Spara 610 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  4 392 kr 4 880 kr Spara 488 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Window Wall är en tidningsdisplay som fungerar som ljudabsorbent eller en ljudabsorbent som fungerar som tidningsdisplay. Väggabsorbenten har en fin och modern design som går att få i flera olika storlekar samt färger för att enkelt passa in i din miljö. Window Wall passar utmärkt i alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån, tillexempel på kontoret,...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 740 kr8 600 kr Spara 860 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  6 192 kr 6 880 kr Spara 688 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Scala Bordsskärm är en väggabsorbent med fin design som går att få i flertalet storlekar samt färger för att enkelt anpassas utifrån ditt skrivbord. Scala bordsskärm är klädd på båda sidorna och ett stålrörsstativ håller skärmen på plats och förstärker formspråkets spontana uttryck. Modulerna är tillverkade av ett formpressat ljudabsorberande material....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  540 kr600 kr Spara 60 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  432 kr 480 kr Spara 48 kr
    Finns i flera utföranden.
  Benpaket för fristående skärmar. Innehållande 2st stödben.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 645 kr4 050 kr Spara 405 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 916 kr 3 240 kr Spara 324 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Domo Bordsskärm har en elegant design med fasade kanter som går att få i flertalet storlekar samt färger för att passa just ditt skrivbord. Skärmen består av en ljudabsorberande fyllning, monterad inuti en solid träram, klädd i textil. Domo bordsskärm passar utmärkt i alla miljöer, tex. på kontoret där man gärna vill dämpa ljudnivån för en bättre...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 790 kr3 100 kr Spara 310 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 232 kr 2 480 kr Spara 248 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Stitch Bordsskärm har en mjuk och personlig design klädd i fodrat, tjockt tyg med sydda rutmönster, som står på välgjorda ben i ask. Skärmens tjocklek och uppbyggnad gör Stitch till en mycket bra ljudabsorbent, den både absorberar och dämpar ljud. Stich bordsskärm passar utmärk i alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån, tex. på kontoret för en...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 065 kr7 850 kr Spara 785 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  5 652 kr 6 280 kr Spara 628 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Alumi Golvskärm är en ljudabsorberande skärm med en modern och stilren design, med en ram av vitanodiserad aluminium och en skärm klädd i textil med ett innehåll av ljudabsorberande material. Alumi golvskärm absorberar ljud väldigt bra och passar utmärkt i utrymmen där målet är att dämpa ljudnivån, tillexempel på kontoret för att skapa bättre arbetsro....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 600 kr4 000 kr Spara 400 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 880 kr 3 200 kr Spara 320 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Alumi Bordsskärm har en ram tillverkad i vitanodiserad aluminium och en skärm klädd i tyg med ljudabsorberande fyllning. Bordsskärmen monteras enkelt på bordskanten med beslag. Alumi bordsskärm passar utmärkt för alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Bordsskärmen passar bre på tex. kontoret för att skapa en bättre arbetsro genom arbetsdagen....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  6 030 kr6 700 kr Spara 670 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  4 824 kr 5 360 kr Spara 536 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Domo Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm som har en stilfull design som passar bra i alla olika miljöer. Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret för att skapa avskildhet och dämpa ljudnivån för en bättre arbetsro genom dagen. Domo Golvskärm har en klädd träram med ljudabsorberande fyllning. Golvskärmen finns i flera olika färger samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  9 765 kr10 850 kr Spara 1 085 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  7 812 kr 8 680 kr Spara 868 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Scala Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Scala är klädd med textil på båda sidorna och har ett stålrörsstativ som håller skärmen på plats, stativet går att få i svart eller vitt. Scala Golvskärm är tillverkade av formpressat ljudabsorberande material. Golvskärmen passar bra på tillexempel...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 995 kr5 550 kr Spara 555 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 996 kr 4 440 kr Spara 444 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Stitch Golvskärm har en modern design och består av en trästomme med ett fodral av ljudabsorberande fiberfyllning klätt i ett tyg med sydda rutmönster. Benen är gjorda i lackad ask och har samma mjuka formspråk som skärmen. Golvskärmen passar utmärkt i alla olika miljöer och går att få i flera olika färger samt storlekar för att anpassas utifrån...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 515 kr8 350 kr Spara 835 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  6 012 kr 6 680 kr Spara 668 kr
    Finns i flera utföranden.
  Scala Hängande är en hängande ljudabsorberande skärmvägg som monteras i taket. Scala är klädd med textil på båda sidorna och går att få i flera olika färger. Skärmväggen monteras enkelt upp i taket med en diskret wire som fästs i skärmens överkant, upphängningsbeslaget är svart och wire-kitet ingår.  Scala Hängande passar utmärkt i alla miljöer och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  765 kr850 kr Spara 85 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  612 kr 680 kr Spara 68 kr
  Benpaket för skärmar som kopplas tillsammans. Levereras inkl. skärm kopplingar.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • 23 600 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  18 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Box High är utvecklad för att skapa en avskärmad plats för möten och samtal. Det är också den perfekta platsen att jobba på när du behöver sitta i lugn och ro en stund. Den passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som i caféer och serveringar för att skapa bås. En smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor gör soffan lättstädad och...
 • 31 100 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  24 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Box High är utvecklad för att skapa en avskärmad plats för möten och samtal. Det är också den perfekta platsen att jobba på när du behöver sitta i lugn och ro en stund. Den passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som i caféer och serveringar för att skapa bås. En smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor gör soffan lättstädad och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  540 kr600 kr Spara 60 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  432 kr 480 kr Spara 48 kr
  Domo bordsbeslag är ett tillbehör till Domo Bordsskärm för att kunna fästa skärmen i skrivbordet. Bordsbeslagen levereras i par.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  765 kr850 kr Spara 85 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  612 kr 680 kr Spara 68 kr
    Finns i flera utföranden.
  Stich bordsbeslag är ett tillbehör till Stich bordsskärm för att kunna sätta fast skärmen i skrivbordet. Beslagen finns i tre olika färger, svart, vit eller grå. Levereras i par. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  630 kr700 kr Spara 70 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  504 kr 560 kr Spara 56 kr
  Alumi bordsbeslag är ett tillbehör till Alumi Bordsskärm för att kunna fästa skärmen i bordet.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  540 kr600 kr Spara 60 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  432 kr 480 kr Spara 48 kr
    Finns i flera utföranden.
  Alumi Ben är ett tillbehör till Alumi Golvskärm. Benen går att få i flera olika utföranden, antingen med hjul eller ställfot. Använd två stycken för fristående skärm. Benhöjd 30 mm från golv, undantag ställfot med hjul: höjd från golv: 100 mm. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 190 kr9 100 kr Spara 910 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  6 552 kr 7 280 kr Spara 728 kr
    Finns i flera utföranden.
  Scala Takabsorbent har en fin design som går att få med eller utan belysning i. Den takhängda absorbenten hindrar ljudvågorna att fortsätta uppåt i rummet, vilket bidrar till ett behagligare ljudlandskap, tillexempel på kontoret eller restaurangen. Scala Takabsorbent går att få i flera olika färger för att passa in i just din miljö. Vajerkit för...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  12 915 kr14 350 kr Spara 1 435 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  10 332 kr 11 480 kr Spara 1 148 kr
    Finns i flera utföranden.
  Lily Takabsorbent är en nedhängande takabsorbent med lampa som enkelt monteras upp i taket. Lily har en fin rund design med en lampa i mitten för att erbjuda både belysning samt absorbera ljud. Lily passar bra i alla olika miljöer och kan hängas vart som helst, över ett bord, receptionsdisk, öppen yta eller soffa. Ljudabsorbenten passar in bra på...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  10 080 kr11 200 kr Spara 1 120 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  8 064 kr 8 960 kr Spara 896 kr
    Finns i flera utföranden.
  Airbloom ljudabsorbent är en nedhängande ljudabsorbent som kommer i 10-pack och byggs ihop med hjälp av plastkopplingar. Modulerna är tillverkad i formpressad filt och finns i flertalet färger, modulerna kan kombineras med varandra och skapa stora eller små mönster. Airbloom passar bra i alla olika miljöer och dämpar ljudnivån och bidrar till en tystare...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 265 kr5 850 kr Spara 585 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  4 212 kr 4 680 kr Spara 468 kr
    Finns i flera utföranden.
  Airflake Ljudabsorbent är en nedhängande ljudabsorbent modul som kommer i 10-pack och byggs ihop med hjälp av plastkopplingar. Airflake kan användas på många sätt för att skapa transparenta rum i rummet, och för att diffusera obehagliga ljudreflexer. Airflake passar bra i alla olika miljöer, tillexempel på kontoret, restaurangen, caféet eller skolan för...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  108 315 kr120 350 kr Spara 12 035 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  86 652 kr 96 280 kr Spara 9 628 kr
    Finns i flera utföranden.
  Plenty Pod, Fast modul är lösningen när du behöver ett ostört rum för ett enskilt möte, arbete eller ett viktigt telefonsamtal. PlentyPod är ett tyst rum vilka kommit att bli en självklar komponent i dagens aktivitetsbaserade arbetsplatslösningar. PlentyPod finns i tre olika storlekar och går att få i flera olika färger på textilen invändigt. Stommen har...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  15 840 kr17 600 kr Spara 1 760 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  12 672 kr 14 080 kr Spara 1 408 kr
    Finns i flera utföranden.
  Domo Väggbås är ett ljudabsorberande väggbås som passar utmärkt för miljöer där behovet finns av att tillfälligt gå undan för tillexempel ett ostört telefonsamtal. Båset finns både som vänster- och högerställd variant med en hylla i vitlackerad MDF skiva. Väggar och tak är tillverkade av en textilklädd träram med ljudabsorberande fyllning. Båset går att...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  12 465 kr13 850 kr Spara 1 385 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  9 972 kr 11 080 kr Spara 1 108 kr
    Finns i flera utföranden.
  Wall In One är en nätt och ljudabsorberande vägghängd arbetsstation designad för att underlätta tillvaron framför allt på arbetsplatser med hög grad av rörlighet. Wall In One består av en hylla i vitlack som är monterad på en filtklädd träram med ljudabsorberande akustikfyllning. Wall In One går att få i flera olika färger samt med eller utan eluttag.
 • 775 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  620 kr
    Finns i flera utföranden.
  Fold It Basic, Bordsskärm är en portabel bordsskärm som är lätt att vika ihop och ställa undan när den inte används. Fold It Basic är tillverkat av mörkgrå pressad filt i 100% återvunnen polyesterfiber. Den ljudabsorberande bordsskärmen passar utmärkt för miljöer där du vill kunna dämpa ljudnivån med en bordsskärm samtidigt som du enkelt ska kunna plocka...
 • 2 375 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 900 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT Standard är en väldigt prisvärd bordsskärm i modern design med blixtlås längst kanterna. Bordsskärmen dämpad ljudnivån väldigt bra vid ditt skrivbord och skapar en bättre arbetsmiljö. Bordsskärmen går även att nåla i och erbjuder därför ett smart ställe att sätta upp diverse papper på. Bordsskärmen går att få i flera olika färger samt storlekar. 
 • 600 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Honey EcoSund är en väggabsorbent med paneler som kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger med eller utan textil. Väggabsorbenten finns i tre olika tjocklekar 20 mm, 40 mm och 50 mm. Honey EcoSund absorberar ljudet i rummet väldigt bra och passar in i alla olika miljöer tillexempel på kontoret, restaurangen eller i skolan. Blanda olika...
 • 3 800 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 040 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt blixtlåset som sitter längst kanterna. Skärmen finns i flertalet storlekar för att...
 • 3 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 980 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30 Raka hörn, Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design med raka hörn som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt blixtlåset som sitter längst kanterna. Skärmen finns i...
 • 4 600 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30 Plexi, Golvskärm är en ljusabsorberande golvskärm i modern design med en plexiskärm i ovankant, perfekt när du vill synas men inte höras. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt sömmen som sitter längst kanterna. Skärmen...
 • 18 225 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  14 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Block EcoSund Rumsavdelare är en smart golvskärm som man enkelt kan skapa tillfälliga rum med. Block passar utmärkt i skolor, kontor och andra offentliga miljöer där behovet av ett tillfälligt rum kan behövas. Block har en 50 mm tjock ljudabsrobent på vardera sida av en fast kärna och absorberar därför ljud väldigt bra samt skapar ett tyst avskilt rum....
 • 25 350 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  20 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30 The Rising är en golvskärm med mycket smarta funktioner. Golvskärmen går att höja och sänka steglöst till önskad höjd, vilket gör att du enkelt kan dra upp den när du behöver ta ett samtal eller bara vill arbeta ostörrt samt dra ner den när du vill prata med kollegan mittemot. Eller i ett öppet landskap för att lätt förändra miljön. The...
 • 11 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  9 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 800 mm. Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen....
 • 12 975 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  10 380 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärmsbås fyra skärmar är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm. Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset passar även...
 • 19 825 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  15 860 kr
    Finns i flera utföranden.
  ScreenIT A30 byggbar två bord, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 900 mm. Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom...
 • 38 225 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  30 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  The Hut, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller dylikt....
 • 55 225 kr I lager
  44 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  The Hut med frontskärmar, ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor...
 • 74 450 kr I lager
  59 560 kr
    Finns i flera utföranden.
  The Hut med frontskärmar och dörr, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tillexempel stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta...
 • 70 725 kr I lager
  56 580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Sofa Silent Group är en ljudabsorberande möbel som enkelt bildar ett rum i det öppna landskapet, i hotellets lobby och i offentliga miljöer. Skärmväggarna är 80 mm tjocka vilket gör den till en mycket tyst miljö för möten och avkoppling. Soffgruppen går att få i flertalet färger för att passa in i just din miljö. (Tak ingår ej)  B. 2200 H. 1400 D. 1700
 • 22 425 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  17 940 kr
    Finns i flera utföranden.
  The Hut Sofa är en soffa utformad att passa i The Hut, men passar också utmärkt att placeras fristående. Soffan går att få i flertalet färger för att passa just din miljö. The Hut Sofa passar utmärkt i offentliga miljöer som tillexempel kontoret eller i skolan.  Soffan går även att få med eluttag, vänligen kontakta oss vid önskemål.
 • 1 225 kr Leveranstid: 5-6 veckor
  980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Nivå EcoSund är en takabsorbent som förbättrar akustiken samtidigt som den har en fin design. Modulerna kan med fördel kombineras i olika färger för att bilda fina unika mönster i taket. Nivå passar utmärkt i alla olika miljöer där man vill dämpa ljudnivån och skapa en bättre atmosfär, tillexempel på kontoret, restaurangen, skolan eller caféet. Nivå...
 • 6 725 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  5 380 kr
    Finns i flera utföranden.
  Tell-Us EcoSund är en väggabsorbent som förbättrar akustiken i ditt rum samtidigt som ni får en dekorativ utsmyckning med 3D effekt. Tell-Us tillverkas av det unika kärnmaterial EcoSUND®. Väggabsorbenten passar utmärkt i alla olika miljöer som tillexempel på kontoret, caféet, skolan eller restaurangen. Tell-Us går att få i svart eller vit ram samt...
 • 9 625 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  7 700 kr
    Finns i flera utföranden.
  Focus golvskärm är en avskärmning i textil. Den fjäderlätta konstruktionen gör det enkelt att flytta runt Focus golvskärm när du behöver skapa nya rumslösningar i det flexibla kontoret. Golvskärmen dämpar ljudnivån och skapar bättre arbetsro genom dagen, Focus passar utmärkt på tillexempel kontoret eller i skolan. Välj den storlek och form som passar dig...
 • 3 325 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 660 kr
    Finns i flera utföranden.
  Light golvskärm är en ljudabsorberande skärm som har en stilren och elegant design. Skärmen är gjord av en stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter per sida och har en massiv träram runt kanterna. Skärmen är klädd i tyg som går att få i flertalet färger för att passa in i din miljö. Golvskärmen har en låg vikt som gör det enkelt att flytta runt...
 • 10 931 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  8 745 kr
    Finns i flera utföranden.
  Dezibel 2.0, Golvskärm har en hög kvalitet vad gäller både design och ljuddämpning, skärmen passar därför bra i alla olika miljöer och bidrar till en fin miljö i det rum den står i. Dezibel har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med textil som går att få i många olika färger.  Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret för...
 • 963 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  770 kr
    Finns i flera utföranden.
  Light fot är ett tillbehör till Light, Golvskärm som krävs för att få skärmen att stå. Det går att välja mellan fot utan hjul och fot med hjul. 
 • 4 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Classic, Golvskärm har en stilren design med maximal ljuddämpning. Golvskärmen kan användas singel eller flera sammankopplade för att skärma av olika typer av miljöer. Classic är har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd i textil som går att få i flertalet färger för att anpassas utifrån just ditt önskemål. Classic golvskärm passar...
 • 725 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  580 kr
    Finns i flera utföranden.
  Classic fot är ett tillbehör till Classic, Golvskärm. Det går att få foten med hjul eller utan hjul.
 • 2 850 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 280 kr
    Finns i flera utföranden.
  Focus bordsskärm är en avskärmning i textil. Den flexibla konstruktionen ger skärmen möjlighet att ta den form som krävs, du kan enkelt forma den utifrån önskemål samt enkelt vika ihop den för att lägga undan när behovet av en skärm inte finns. Skärmen har ett yttre som består helt av tyg som på insidan stadgas upp av 2,5 mm MDF remsor. Focus passar bra...
 • 2 100 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  Flex bordsskärm är framtagen med fokus på flexibilitet och skapa fler användningsområden för stora bord. Bordsskärmen har en stomme i spånskiva och fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger för att möta ditt behov. Flex går att få i flera olika storlekar och monteras med 1-2 fötter som medföljer.  Flex passar utmärkt...
 • 2 350 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Dezibel bordsskärm är utvecklad med fokus på bästa möjliga uppbyggnad och har optimala mått för ljuddämpning mellan arbetsplatser. Dezibel har en stomme i spånskiva och har en fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger. Bordsskärmen passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att skärma av och dämpa ljudnivån för...
 • 175 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  140 kr
  Zilenzio, Klämfäste till Bordsskärm är ett tillbehör till bordsskärm för att kunna fästa skärmen i ditt skrivbord. 
 • 1 875 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  1 500 kr
    Finns i flera utföranden.
  Light, Bordsskärm fungerar som en barriär som man kan placera ut på strategiska platser i rummet för att dela upp och skärma av ljud. I många miljöer med lägre ljudnivåer kommer Zilenzio 0.5 lösa ljudproblemen perfekt. För mer komplexa ljudmiljöer rekommenderar vi Zilenzios standardsortiment, eller en kombination av båda. Skärmen har en stomme i 10 mm...
 • 2 625 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  2 100 kr
    Finns i flera utföranden.
  Mezzo, bordsskärm är en frontmonterad absorbent i stilren design med rundade kanter. Mezzo är framtagen för bästa ljuddämpning med fokus även på utseende. Bordsskärmen har en stomme i spånskiva och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger.  Mezzo bordsskärm passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att...
 • 4 350 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Dezign, väggabsorbent har en stilren design och går att få i flera olika storlekar samt färger för att kunna skapa unika mönster. Väggabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån och skapa en lugnare atmosfär. Dezign passar på tillexempel kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan.
 • 1 225 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  980 kr
    Finns i flera utföranden.
  Fazett Väggabsorbent består av flera moduler som du enkelt sätter ihop till en större väggabsorbent. Modulerna går att få i flera olika färger, vilket gör det möjligt att skapa unika och spännande mönster på din vägg samtidigt som modulerna är riktigt effektiva ljudabsorbenter.  Denna väggabsorbent passar perfekt i miljöer där syftet är att dämpa...
 • 775 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  620 kr
    Finns i flera utföranden.
  Timber, Väggabsorbent består utav flera mindre moduler som enkelt bildar en väggabsorbent i olika storlekar samt mönster utifrån önskemål. Modulerna finns i flera olika storlekar samt går att få i flera olika färger för att göra det möjligt att skapa unika fina mönster på din vägg samtidigt som Timber är utmärkt på att dämpa ljudnivån. Timber monteras...
 • 7 350 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  5 880 kr
    Finns i flera utföranden.
  Cloudz är takabsorbenter utformade för att hänga i lager ovanför varandra och har därför hål där wire kan dras igenom för att fästa i underliggande absorbent. Cloudz finns i fem olika varianter samt storlekar som gör det enkelt att skapa unika uttryck i ditt tak. Takabsorbenten har en baksida i perforerad MDF, fyllning av stenull och är klädd med textil...
 • 3 975 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  3 180 kr
    Finns i flera utföranden.
  Dezign, Takabsorbent är en ned pendlande absorbent som har en stilren och modern design. Dezign har en baksida/stomme i MDF, fyllning av stenull och är klädd i textil som går att få i flertalet färger. Takabsorbenten kan med fördel väljas i olika färger för att skapa olika unika mönster i ditt tak. Monteras med wire och wirelås, längd på wire 1,5 meter....
 • 550 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  440 kr
    Finns i flera utföranden.
  Borsbeslag till Lintex bordsskärmar, för att kunna montera fast skärmen på skrivbordet. Max 35 mm tjock bordsskiva. 
 • 350 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  280 kr
    Finns i flera utföranden.
  T-fot Arc för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 325 kr I lager
  260 kr
    Finns i flera utföranden.
  T-fot Blade för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 600 kr I lager
  480 kr
    Finns i flera utföranden.
  T-fot Blade med hjul för Lintex Edge golvskärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 225 kr I lager
  180 kr
    Finns i flera utföranden.
  U-fot Tub för Lintex Edge golvskärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 980 kr2 200 kr Spara 220 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 584 kr 1 760 kr Spara 176 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 30 (komplett) är en ljudabsorberande golvskärm med en modern och stilren design som passar bra in i alla olika miljöer. Golvskärmen har goda ljudabsorbernade egenskaper och är utmärkt till miljöer där målet är att sänka ljudnivån samt skapa en god arbetsro, tillexempel på kontoret eller i skolan. Softline 30 går att få i flera olika färger samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 850 kr2 475 kr Spara 625 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  1 480 kr 1 980 kr Spara 500 kr
    Finns i flera utföranden.
  Vår bästsäljare!Calm golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm komplett med skärmfötter. Golvskärmen har en stilren design som går att få i många olika storlekar samt färger för att enkelt möta just ditt behov. Calm golvskärm passar utmärkt i alla olika typer av miljöer där målet är att skärma av, sänka ljudnivån och skapa en mer behaglig atmosfär....
 • 111 250 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  89 000 kr
    Finns i flera utföranden.
  Silent room - Space one har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 205 750 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  164 600 kr
    Finns i flera utföranden.
  Silent room - Space two har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 340 625 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  272 500 kr
    Finns i flera utföranden.
  Silent room - Space four har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 438 425 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  350 740 kr
    Finns i flera utföranden.
  Silent room - Space six har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 975 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  780 kr
    Finns i flera utföranden.
  Effektiv ljudabsorbent som dämpar ljudnivån i ditt rum. Ljudabsrobenten hängs upp i taket och är gjord utav A-klassat och 100% återvunnet material. Den går att beställa med eller utan LED-belysning samt i olika storlekar.  Takabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Sound Off passar bra på tex kontoret,...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  765 kr850 kr Spara 85 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  612 kr 680 kr Spara 68 kr
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Alla skärmar från Abstracta – oavsett djup – kan utrustas med Abstractas tillbehör tack vare att upphängningskroken finns med olika djup och former. Tillbehören från Abstracta är en lekfull serie accessoarer gjorda i ask. Här finns små skrivtavlor, speglar, hyllor för pennor och klädknoppar.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  540 kr600 kr Spara 60 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  432 kr 480 kr Spara 48 kr
  Prissänkt!
  Brevhylla i transparent akryl med ett minimalistiskt uttryck. Brevhyllan är ett smart tillbehör till Softline serien golvskärmar samt bordsskärmar som hjälper dig att hålla ordning och reda på dina papper.  Brevhyllan hängs enkelt på skärmens övre kant. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  405 kr450 kr Spara 45 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  324 kr 360 kr Spara 36 kr
  Prissänkt!
  Pennkopp i transparent akryl är ett tillbehör till golvskärmar samt bordsskärmar från serien Softline som enkelt hängs över skärmkanten. Pennkoppen är ett utmärkt tillbehör till din arbetsplats som gör det möjligt för dig att förvara pennor samt diverse småsaker i för att slippa ett stökigt bord.  Endast en pennkopp medföljer, ej två som på bilden.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  540 kr600 kr Spara 60 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  432 kr 480 kr Spara 48 kr
  Prissänkt!
  Hylla i transparent akryl är ett tillbehör till golvskärmar samt bordsskärmar från serien Softline som enkelt hängs över skärmkanten. Hyllan är ett utmärkt tillbehör till din skärm som gör det möjligt för dig att förvara diverse saker för att slippa en stökig arbetsplats.
 • 17 100 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  13 680 kr
    Finns i flera utföranden.
  ox High är utvecklad för att skapa en avskärmad plats för möten och samtal. Det är också den perfekta platsen att jobba på när du behöver sitta i lugn och ro en stund. Den passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som i caféer och serveringar för att skapa bås. En smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor gör soffan lättstädad och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 530 kr1 700 kr Spara 170 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  1 224 kr 1 360 kr Spara 136 kr
    Finns i flera utföranden.
  Softline 30 bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån genom hela dagen.Fästs enkelt på skrivbordet med klämbeslag.  Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB.Glöm inte att välja till klämbeslag. 
 • 67 500 kr Leveranstid: 3-5 veckor
  54 000 kr
    Finns i flera utföranden.
  Hana - acoustic pod har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö där det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett rum-i-rummet...

Välj ljudabsorbent för lägre ljudvolym

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Fri frakt - Snabba leveranser

Här hittar ni snygga ljudabsorbenter som även minskar buller och dämpar ljudnivån. Med dessa kan ni vara högljudda utan att störa andra och samtidigt få den arbetsro ni förtjänar. Vi vet att oljud tar mycket energi och att man arbetar mycket bättre i en miljö med lägre ljudnivå. Höga ljudnivåer kan skada öronen och i värsta fall orsaka tinnitus. 

Vi har en ljudabsorbent för alla

Vi har 13 olika typer av billiga ljudabsorbenter i sortimentet, samtliga är svensktillverkade av högsta kvalité (ljudklass A). Hos oss hittar ni ljuddämpande material för alla. Allt från en ljuddämpande vägg, till ljudabsorberande möbler och takabsorbenter.

Lägg till bra ljudabsorbenter för bättre koncentration

Ljud är en källa till mycket stress och alla behöver åtminstone någon timmes tystnad varje dag. Våra absorbenter skapar tystnad både på stora som små arbetsplatser. Vi garanterar att ni kommer märka en stor skillnad på ert välbefinnande. Köp absorbenter hos oss och få en lugnare omgivning. 

Välkommen till oss på DPJ Interiör!

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan