Ljudabsorbenter  

 • Bordsskärmar
  Bordsskärmar

  Bordsskärmar för lugna och avskilda kontor

  En ljudabsorberande bordsskärm från oss är anpassad efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad, men där det ändå krävs en viss avskildhet för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter.

  Våra bordsskärmar förvandlar oväsen till lugn och ro

  Bakgrunds- och samtalsljud innebär en hel del distraktion och kan vara mycket tröttande. Med en behaglig ljudvolym på arbetsplatsen minskar stress och huvudvärk, samtidigt som det allmänna välmåendet på kontoret ökar.

  Att investera i en bordsskärm och ljudabsorbenter i tyg är att investera i effektivitet, arbetsmiljö och ett bättre resultat på arbetet som utförs.

  Använd en bordsskärm på flera olika sätt

  Förutom att vara ljudavskärmande är bordsskärmar ett utmärkt sätt att fysiskt avgränsa arbetsytorna, vilket även det kan öka trivseln hos medarbetarna. Har man till exempel ett höjbart skrivbord på arbetsplatsen är det inga problem att montera en bordsskärm på sitt skrivbord.

  Vi erbjuder ett flertal olika typer av bordsskärmar som på ett effektivt sätt ljudisolerar ditt kontor. Vi har allt från exklusiva till billiga bordsskärmar, i många olika färger och designer som passar alla kontorsmiljöer.

 • Golvskärm / Skärmvägg
  Golvskärm / Skärmvägg

  Höga ljudnivåer på kontoret? En golvskärm eller skärmvägg löser problemet

  Vi har golvskärmar som ljudisolerar både kontor och hem. Med rätt sorts ljuddämpning får ni en mycket skönare, lugnare och tystare arbetsmiljö.

  För hemmet och kontoret

  Idag är det vanligt med öppna planlösningar både i hemmet och på kontoret. Det är väldigt praktiskt på många plan, men det bidrar ofta till en hög ljudnivå som kan påverka arbete och trivsel negativt, och i förlängningen även hörseln. Lösningen på problemet är rätt sorts skärmar.

  En skärmvägg är perfekt för kontoret, men kan lika gärna användas i andra miljöer som t.ex. i garage eller verkstäder, där ljudnivån behöver dämpas.

  Brett utbud

  På DPJ Interiör har vi ett brett utbud av ljuddämpande skärmväggar och golvskärmar för hemmet såväl som kontoretTa en titt i vårt sortiment nedan för att se om du hittar en skärm som skulle kunna passa er verksamhet. Vi har allt från billiga skärmväggar till mer exklusiva, i flera färger och modeller.

  Har du inte behov av hela skärmar, tillhandahåller vi också skärmar för bord & skrivbord.

 • Takabsorbenter
  Takabsorbenter

  Letar ni efter ljudabsorbenter för taket?

  Här finner ni ett brett utbud av våra takabsorbenter. Hos oss på DPJ Interiör kan ni beställa ur ett brett sortiment, alltid med snabba leveranser och fri frakt!

  En flexibel lösning för högljudda kontor

  Att sätta upp takabsorbenter är ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer, inte minst om ni har ett trångt kontor. Våra ljudabsorbenter för taket är dessutom ofta ett bra komplement till andra typer av ljudabsorberande skärmar och åtgärder. Kolla även in våra ljudabsorbenter för väggar som är minst lika effektiva för att dämpa ljud.

  Hur många absorbenter behöver man?

  För att få så bra effekt som möjligt av absorbenterna gäller det att ha tillräckligt många. Vi brukar sätta en minimumgräns på att absorbenterna ska ta upp 10% av rumsytan, men siffran kan variera lite beroende på vilka förutsättningar man har. För bästa möjliga effekt brukar vi dock rekommendera att inte underskrida, utan snarare överskrida, gränsen på 10%.

  Tveka inte på att kontakta oss om ni behöver vägledning i ert val av takabsorbenter.

 • Väggabsorbenter
  Väggabsorbenter

  Letar ni efter väggabsorbenter som dämpar ljudnivån?

  Vi har ett brett utbud av väggabsorbenter, alltid till låga priser och med prisgaranti!

  En väggabsorbent eller flera kan göra stor skillnad på en arbetsplats med mycket öppna ytor. Ljud är inte bara skadligt för din hälsa, det är också distraherande och tröttande. Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om ni har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter på kontoret.

  För alla lokaler

  En väggabsorbent absorberar ljud och ekon väldigt effektivt i hem och på arbetsplatser. I många äldre hus fattas ljudisolering, vilket gör att samtalsröster, radio och tv-apparater m.m. hörs tydligt i närliggande rum, något som kan vara mycket frustrerande.

  Vi har en enkel lösning på dessa problem: Våra ljudabsorbenter som skapar lugn och ro i lokaler där det tenderar att vara lyhört eller höga ljudvolymer.

  Alltid till bra priser

  Med våra väggabsorbenter är det både enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning. Vi vet hur skönt och behövligt det är med tystnad och erbjuder alltid högkvalitativa lösningar med väggabsorbenter till bästa pris.

  Var inte orolig för det estetiska, det går att få det riktigt snyggt och funktionellt även med våra absorbenter på väggarna. Inget utesluter det andra när det gäller våra produkter. Vi har även ljudabsorberande takmotiv samt skärmar för både bord och golv om ni vill kika på fler alternativ för att få en behaglig ljudnivå på arbetsplatsen.

 • Ljudabsorberande möbler
  Ljudabsorberande möbler

  Tysta avskärmningssoffor är perfekta att använda i lite större lokaler där du behöver kunna sitta lite ifred utan att störa eller bli störd av andra. Sofforna är oftast uppbyggda med hög rygg och höga kanter för att absorbera så mycket ljud som möjligt. Perfekt ställe att gå till då du vill prata lite ostört i telefon eller bara sitta i lugn och ro.

 • Frihängande ljudabsorbenter
  Frihängande...
 • Tysta rum
  Tysta rum
 • Tillbehör
  Tillbehör
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 926,00 kr2 140,00 kr Spara 214,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo är ett funktionellt och stilrent inslag på arbetsplatsen. Skärmen kan både användas som solitär eller som sammankopplade enheter. I arbetsmiljöer med hög ljudbelastning ger Soneo utmärkt ljudabsorption. Soneo golvskärm går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån just din miljö.  Ljudabsorbenten Soneo passar utmärkt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 926,00 kr2 140,00 kr Spara 214,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Softline golvskärm har en stilren design med rundade hörn. Golvskärmen passar utmärkt på tex kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån för att skapa en bättre arbetsro genom dagen. Softline golvskärm går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån just din miljö. Softline 50 är 50 mm tjock.  Obs! Fotpaket beställes...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 071,00 kr1 190,00 kr Spara 119,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Softline 30 bordsskärm är ljudabsorberande bordsskärm i modern design. I detta kompletta paket ingår svarta bordsbeslag. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt skapa en bättre arbetsro genom hela dagen.  Den tidlösa klassikern Softline finns nu i en lite tunnare variant; Softline 30. Den tunnare karaktären ger ett nättare...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 386,00 kr1 540,00 kr Spara 154,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo bordsskärm är likt golvskärmen uppbyggd av en massiv träram fylld med en ljudabsorberande mineralullskiva och klädd i tyg. Skärmens tjocklek är 30mm och absorberar ljud mycket bra. Bordsskärmen passar utmärkt på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån för att uppnå en bättre arbetsmiljö. Soneo bordsskärm går att få i flera olika färger samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  990,00 kr1 490,00 kr Spara 500,00 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Calm / Grinda bordsskärm är en komplett ljudabsorberande bordsskärm med tillhörande bordsbeslag. Calm har en fin design med raka linjer och hörn som passar bra in i alla olika miljöer. Bordsskärmen går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt behov. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt...
 • 920,00 kr Leveranstid: 3-4 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Mycket effektiv ljudabsorbent för upphängning i tak bestående av A-klassat och 100 % återvunnet material. Tjocklek 50 mm. Går att beställa med och utan LED-belysning. Sound Off takabsorbent går att få i flera olika storlekar/former samt färger, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 071,00 kr1 271,00 kr Spara 200,00 kr Leveranstid: 3-4 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Molnformade takabsorbenter som finns i två storlekar. Molnen är fyllda med A-klassat material och skumlaminerat tyg för en bra ljudabsorption. Kan endast beställas med blixtlås. Takupphänging med lina, ingår i priset. Hang Over ljudabsorbent passar utmärkt i alla offentliga miljöer för att absorbera upp en del av ljudet och skapa en behagligare atmosfär....
 • 1 680,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Reverb är en visuellt tilltalande och praktisk, takhängande ljudabsorbent. Hålet i absorbenten släpper genom ljuset från befintliga armaturer, alternativt ger möjlighet att pendla ner armaturer genom hålet. Detta medför att Reverb med fördel kan hängas över mötes- och arbetsplatser, eller längs en korridor.Reverb är tillverkad i formpressad polyesterfiber...
 • 1 720,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Reverb är en visuellt tilltalande och praktisk, takhängande ljudabsorbent. Hålet i absorbenten släpper genom ljuset från befintliga armaturer, alternativt ger möjlighet att pendla ner armaturer genom hålet. Detta medför att Reverb med fördel kan hängas över mötes- och arbetsplatser, eller längs en korridor.Reverb är tillverkad i formpressad polyesterfiber...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 052,00 kr2 280,00 kr Spara 228,00 kr Leveranstid: 1-2 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Lintex Edge Plus är en ljudabsorberande golvskärm med en fin och funktionell design som passar bra i många olika typer av miljöer. Golvskärmen passar bra i miljöer där syftet är att dämpa ljudnivån och skärma av.  Golvskärmen är utmärkt till kontorsmiljöer eller i skolan där du gärna vill skapa en lugnare atmosfär och bättre arbetsro.  Skärmfötter köpes...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 125,00 kr1 250,00 kr Spara 125,00 kr Leveranstid: 1-2 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Edge Bordsskärm har en modern design som går att få i flertalet färger, storlekar samt färg på kantlist för att passa in i alla olika miljöer. Edge Bordsskärm är fylld med 30 mm återvunnen polyester som absorberar ljud. Skärmarna som är 400 mm höga är toppmontering och skärmarna som är 700 mm höga är frontmontering.  Edge bordsskärm passar utmärkt på tex...
 • 5 310,00 kr Leveranstid: 2-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Mood Fabric Table är en ljudabsorberande bordsskärm med skrivyta i glas och tygklädd baksida. Mood Fabric Table finns i flera storlekar samt flertalet färger, det går även att välja mellan bordbeslag för fast montering eller bordställ för att få skärmen fristående på bordet.  Mood Fabric Table passar utmärkt på tex kontoret för att skärma av samt...
 • 2 120,00 kr Leveranstid: 1-2 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ONE Screen Golvskärm är en skärmvägg och mobil anslagstavla som går att få i två olika storlekar, singel eller trippel samt flertalet färger. Färgerna som finns är svart, mörkgrå och grå, ramen är svart oavsett vilken färg som väljs.  ONE Screen passar utmärkt i alla miljöer tex på kontoret som en avskärmning samt ljudabsorbent för att skapa en bättre...
 • 1 210,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Edge Wall ljudabsorbent är en väggabsorbent raka tygklädda kanter med dolda upphängsningsbeslag och finns i flertalet storlekar samt färger. Edge Wall innehåller 50 mm återvunnen polyester för optimal ljudabsorption.  Edge Wall är en utmärkt väggabsorbent som passar bra i alla olika miljöer tex på kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan....
 • 2 250,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Bloc ljudabsorbent har en fin design med mjukt rundade kanter och går att få i flertalet färger. Bloc innehåller 48 mm ljudabsorberande fyllning. Bloc passar bra in i alla olika miljöer som tex på kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan. Bloc absorberar ljud mycket bra och bidrar till en lugnare atmosfär. Välj färg nedan.
 • 2 840,00 kr Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Acoustic Board är en ljudabsorberande skrivtavla som innehåller 30 mm ljudabsroberande material. Skrivtavlan har en unik ljudabsorption som fångar upp låga frekvenser genom resonansteknik. Acoustic Board går att få i flertalet storlekar för att möta ditt behov.  Välj storlek nedan.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 530,00 kr1 700,00 kr Spara 170,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Bits Wall triangulära form ger ett tilltalande uttryck samtidigt som de också bryter ljudvågor effektivt och tillför därför bättre akustik till rummet. Väggabsorbenten monteras med dolda upphängningsbeslag vilket möjliggör att panelerna kan hängas både horisontellt samt vertikalt. Absorbenterna är tillverkade av formpressad polyesterfiber, klädd med...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 908,00 kr2 120,00 kr Spara 212,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Wall är en väggmonterad ljudabsorbent med fasade kanter som finns i rektangulär och kvadratisk modell. Domo Wall kan monteras både horisontellt samt vertikalt, och finns i flertalet färger vilket ger valfriheten att skapa olika mönster. Väggabsorbenten hängs upp på dolda upphängningsbeslag.  Välj färg samt storlek nedan. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 259,00 kr2 510,00 kr Spara 251,00 kr I lager
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala Wall är en väggabsorbent med klädd utsida för en finare design. Väggabsorbenten monteras med dolda upphängningsbeslag vilket möjliggör att panelerna kan hängas såväl horisontellt som vertikalt. Scala Wall passar utmärkt i alla miljöer där målet är att sänka ljudnivån, tex. på kontoret, restaurangen, caféet, skolan eller biblioteket. Väggabsorbenten...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 188,00 kr1 320,00 kr Spara 132,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo Wall är en väggabsorbent som går att få i flera olika färger samt storlekar för att kunna skapa fina mönster på din vägg samtidigt som den dämpar ljudnivån. Väggabsorbenten kan med sin släta form täcka en större väggyta och på så vis smälta in i miljön. Varje modul består av en ljudabsorberande fyllning i en tygklädd träram. Soneo Wall 100 är extra...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 845,00 kr2 050,00 kr Spara 205,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Triline Wall är en väggabsorbent som byggs upp till önskad storlek med olika moduler. Triline Wall har en fin triangelformad design som splittrar ljudvågorna och hindrar ekon. Den kan monteras både horisontellt och vertikalt vilket medför stor valfrihet för att skapa olika mönsterformationer. Absorbenterna består av ljudabsorberande fyllning monterad i en...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 311,00 kr4 790,00 kr Spara 479,00 kr I lager
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Window Wall är en tidningsdisplay som fungerar som ljudabsorbent eller en ljudabsorbent som fungerar som tidningsdisplay. Väggabsorbenten har en fin och modern design som går att få i flera olika storlekar samt färger för att enkelt passa in i din miljö. Window Wall passar utmärkt i alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån, tex. på kontoret,...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  6 201,00 kr6 890,00 kr Spara 689,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala Bordsskärm är en väggabsorbent med fin design som går att få i flertalet storlekar samt färger för att enkelt anpassas utifrån ditt skrivbord. Scala bordsskärm är klädd på båda sidorna och ett stålrörsstativ håller skärmen på plats och förstärker formspråkets spontana uttryck. Modulerna är tillverkade av ett formpressat ljudabsorberande material....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  495,00 kr550,00 kr Spara 55,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Benpaket för fristående skärmar. Innehållande 2st stödben.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 925,00 kr3 250,00 kr Spara 325,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Bordsskärm har en elegant design med fasade kanter som går att få i flertalet storlekar samt färger för att passa just ditt skrivbord. Skärmen består av en ljudabsorberande fyllning, monterad inuti en solid träram, klädd i textil. Domo bordsskärm passar utmärkt i alla miljöer, tex. på kontoret där man gärna vill dämpa ljudnivån för en bättre...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 259,00 kr2 510,00 kr Spara 251,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Stitch Bordsskärm har en mjuk och personlig design klädd i fodrat, tjockt tyg med sydda rutmönster, som står på välgjorda ben i ask. Skärmens tjocklek och uppbyggnad gör Stitch till en mycket bra ljudabsorbent, den både absorberar och dämpar ljud. Stich bordsskärm passar utmärk i alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån, tex. på kontoret för en...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 697,00 kr6 330,00 kr Spara 633,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Alumi Golvskärm är en ljudabsorberande skärm med en modern och stilren design, med en ram av vitanodiserad aluminium och en skärm klädd i textil med ett innehåll av ljudabsorberande material. Alumi golvskärm absorberar ljud väldigt bra och passar utmärkt i utrymmen där målet är att dämpa ljudnivån, tex. på kontoret för att skapa bättre arbetsro....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 880,00 kr3 200,00 kr Spara 320,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Alumi Bordsskärm har en ram tillverkad i vitanodiserad aluminium och en skärm klädd i tyg med ljudabsorberande fyllning. Bordsskärmen monteras enkelt på bordskanten med beslag. Alumi bordsskärm passar utmärkt för alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Bordsskärmen passar bre på tex. kontoret för att skapa en bättre arbetsro genom arbetsdagen....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 824,00 kr5 360,00 kr Spara 536,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm som har en stilfull design som passar bra i alla olika miljöer. Golvskärmen passar bra på tex. kontoret för att skapa avskildhet och dämpa ljudnivån för en bättre arbetsro genom dagen. Domo Golvskärm har en klädd träram med ljudabsorberande fyllning. Golvskärmen finns i flera olika färger samt storlekar....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 749,00 kr8 610,00 kr Spara 861,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Scala är klädd med textil på båda sidorna och har ett stålrörsstativ som håller skärmen på plats, stativet går att få i svart eller vitt. Scala Golvskärm är tillverkade av formpressat ljudabsorberande material. Golvskärmen passar bra på tex. kontoret där...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 996,00 kr4 440,00 kr Spara 444,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Stitch Golvskärm har en modern design och består av en trästomme med ett fodral av ljudabsorberande fiberfyllning klätt i ett tyg med sydda rutmönster. Benen är gjorda i lackad ask och har samma mjuka formspråk som skärmen. Golvskärmen passar utmärkt i alla olika miljöer och går att få i flera olika färger samt storlekar för att anpassas utifrån önskemål....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 922,00 kr6 580,00 kr Spara 658,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala Hängande är en hängande ljudabsorberande skärmvägg som monteras i taket. Scala är klädd med textil på båda sidorna och går att få i flera olika färger. Skärmväggen monteras enkelt upp i taket med en diskret wire som fästs i skärmens överkant, upphängningsbeslaget är svart och wire-kitet ingår.  Scala Hängande passar utmärkt i alla miljöer och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 502,00 kr2 780,00 kr Spara 278,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Prissänkt!
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Massiv träram fylld med en ljudabsorberande skiva. Textil i valbara kulörer, se separat textilkarta. Monteras helt utan verktyg. Angiven höjd är exklusive ben. Ben adderar ytterligare 13 cm på höjden. Täckpluggar ingår. Standardtyg Dox.OBS! Ben köps separat.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  693,00 kr770,00 kr Spara 77,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Benen finns tillgängliga antingen i krom eller svartlackerat stål. Samtliga ben har ställfötter.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  562,50 kr625,00 kr Spara 62,50 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Benen finns tillgängliga antingen i krom eller svartlackerat stål. Samtliga ben har ställfötter.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  630,00 kr700,00 kr Spara 70,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
  Benpaket för skärmar som kopplas tillsammans. Levereras inkl. skärm kopplingar.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • 15 760,00 kr Leverans 4-5 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Box High är utvecklad för att skapa en avskärmad plats för möten och samtal. Det är också den perfekta platsen att jobba på när du behöver sitta i lugn och ro en stund. Den passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som i caféer och serveringar för att skapa bås. En smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor gör soffan lättstädad och...
 • 20 790,00 kr Leverans 4-5 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Box High är utvecklad för att skapa en avskärmad plats för möten och samtal. Det är också den perfekta platsen att jobba på när du behöver sitta i lugn och ro en stund. Den passar utmärkt i såväl entréer och öppna kontorslandskap, som i caféer och serveringar för att skapa bås. En smal luftspalt mellan sits och rygg/sidor gör soffan lättstädad och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  423,00 kr470,00 kr Spara 47,00 kr I lager
  Domo bordsbeslag är ett tillbehör till Domo Bordsskärm för att kunna fästa skärmen i skrivbordet. Bordsbeslagen levereras i par.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  477,00 kr530,00 kr Spara 53,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Stich bordsbeslag är ett tillbehör till Stich bordsskärm för att kunna sätta fast skärmen i skrivbordet. Beslagen finns i tre olika färger, svart, vit eller grå. Levereras i par.  Välj färg nedan. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  504,00 kr560,00 kr Spara 56,00 kr I lager
  Alumi bordsbeslag är ett tillbehör till Alumi Bordsskärm för att kunna fästa skärmen i bordet.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  459,00 kr510,00 kr Spara 51,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Alumi Ben är ett tillbehör till Alumi Golvskärm. Benen går att få i flera olika utföranden, antingen med hjul eller ställfot. Använd två stycken för fristående skärm. Benhöjd 30 mm från golv, undantag ställfot med hjul: höjd från golv: 100 mm.  Välj utförande nedan. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 670,00 kr6 300,00 kr Spara 630,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala Takabsorbent har en fin design som går att få med eller utan belysning i. Den takhängda absorbenten hindrar ljudvågorna att fortsätta uppåt i rummet, vilket bidrar till ett behagligare ljudlandskap, tex på kontoret eller restaurangen. Scala Takabsorbent går att få i flera olika färger för att passa in i just din miljö. Vajerkit för justerbar...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  10 206,00 kr11 340,00 kr Spara 1 134,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Lily Takabsorbent är en nedhängande takabsorbent med lampa som enkelt monteras upp i taket. Lily har en fin rund design med en lampa i mitten för att erbjuda både belysning samt absorbera ljud. Lily passar bra i alla olika miljöer och kan hängas vart som helst, över ett bord, receptionsdisk, öppen yta eller soffa. Ljudabsorbenten passar in bra på...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 064,00 kr8 960,00 kr Spara 896,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Airbloom ljudabsorbent är en nedhängande ljudabsorbent som kommer i 10-pack och byggs ihop med hjälp av plastkopplingar. Modulerna är tillverkad i formpressad filt och finns i flertalet färger, modulerna kan kombineras med varandra och skapa stora eller små mönster. Airbloom passar bra i alla olika miljöer och dämpar ljudnivån och bidrar till en tystare...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 212,00 kr4 680,00 kr Spara 468,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Airflake Ljudabsorbent är en nedhängande ljudabsorbent modul som kommer i 10-pack och byggs ihop med hjälp av plastkopplingar. Airflake kan användas på många sätt för att skapa transparenta rum i rummet, och för att diffusera obehagliga ljudreflexer. Airflake passar bra i alla olika miljöer, tex på kontoret, restaurangen, caféet eller skolan för att dämpa...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  67 509,00 kr75 010,00 kr Spara 7 501,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Plenty Pod, Fast modul är lösningen när du behöver ett ostört rum för ett enskilt möte, arbete eller ett viktigt telefonsamtal. PlentyPod är ett tyst rum vilka kommit att bli en självklar komponent i dagens aktivitetsbaserade arbetsplatslösningar. PlentyPod finns i tre olika storlekar och går att få i flera olika färger på textilen invändigt. Stommen har...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  12 591,00 kr13 990,00 kr Spara 1 399,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Väggbås är ett ljudabsorberande väggbås som passar utmärkt för miljöer där behovet finns av att tillfälligt gå undan för tex ett ostört telefonsamtal. Båset finns både som vänster- och högerställd variant med en hylla i vitlackerad MDF skiva. Väggar och tak är tillverkade av en textilklädd träram med ljudabsorberande fyllning. Båset går att få med...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  9 846,00 kr10 940,00 kr Spara 1 094,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Wall In One är en nätt och ljudabsorberande vägghängd arbetsstation designad för att underlätta tillvaron framför allt på arbetsplatser med hög grad av rörlighet. Wall In One består av en hylla i vitlack som är monterad på en filtklädd träram med ljudabsorberande akustikfyllning. Wall In One går att få i flera olika färger samt med eller utan eluttag....
 • 620,00 kr Leveranstid: 3-4 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Fold It Basic, Bordsskärm är en portabel bordsskärm som är lätt att vika ihop och ställa undan när den inte används. fold It Basic är tillverkat i formpressat kärnmaterial i EcoSund klädd med svart akustikduk och är 10 mm tjock. Bordsskärmen passar utmärkt för miljöer där du vill kunna dämpa ljudnivån med en bordsskärm samtidigt som du enkelt ska kunna...
 • 1 900,00 kr Leveranstid: 3-4 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT Standard är en väldigt prisvärd bordsskärm i modern design med blixtlås längst kanterna. Bordsskärmen dämpad ljudnivån väldigt bra vid ditt skrivbord och skapar en bättre arbetsmiljö. Bordsskärmen går även att nåla i och erbjuder därför ett smart ställe att sätta upp diverse papper på. Bordsskärmen går att få i flera olika färger samt storlekar....
 • 420,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Honey EcoSund är en väggabsorbent med paneler som kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger med eller utan textil. Väggabsorbenten finns i tre olika tjocklekar 20 mm, 40 mm och 50 mm. Honey EcoSund absorberar ljudet i rummet väldigt bra och passar in i alla olika miljöer tex på kontoret, restaurangen eller i skolan. Standard utförandet är...
 • 3 040,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärm är en ljusabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt blixtlåset som sitter längst kanterna. Skärmen finns i flertalet storlekar för att...
 • 2 930,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30 Raka hörn, Golvskärm är en ljusabsorberande golvskärm i modern design med raka hörn som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt blixtlåset som sitter längst kanterna. Skärmen finns i flertalet...
 • 3 670,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30 Plexi, Golvskärm är en ljusabsorberande golvskärm i modern design med en plexiskärm i ovankant, perfekt när du vill synas men inte höras. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt sömmen som sitter längst kanterna. Skärmen...
 • 14 530,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Block EcoSund Rumsavdelare är en smart golvskärm som man enkelt kan skapa tillfälliga rum med. Block passar utmärkt i skolor, kontor och andra offentliga miljöer där behovet av ett tillfälligt rum kan behövas. Block har en 50 mm tjock ljudabsrobent på vardera sida av en fast kärna och absorberar därför ljud väldigt bra samt skapar ett tyst avskilt rum....
 • 20 280,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30 The Rising är en golvskärm med mycket smarta funktioner. Golvskärmen går att höja och sänka steglöst till önskad höjd, vilket gör att du enkelt kan dra upp den när du behöver ta ett samtal eller bara vill arbeta ostörrt samt dra ner den när du vill prata med kollegan mittemot. Eller i ett öppet landskap för att lätt förändra miljön. The...
 • 9 450,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 800 mm. Båset passar utmärkt i tex kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset...
 • 10 310,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30, Golvskärmsbås fyra skärmar är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm. Båset passar utmärkt i tex kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset passar även bra i tex...
 • 15 860,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30 byggbar två bord, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 900 mm. Båset passar utmärkt i tex kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen....
 • 30 270,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  The Hut, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tex stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller dylikt....
 • 44 170,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  The Hut med frontskärmar, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tex stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med soffor eller...
 • 59 560,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  The Hut med frontskärmar och dörr, Ljudabsorberande rum är ett praktiskt "rum-i-rum" som är designat som ett hus med raka linjer. Huset har många användningsområden och passar utmärkt i tex stora kontorsmiljöer eller skolor och universitet. Huset kan användas som en individuell arbetsplats, ett litet sitt och stå mötesrum eller en avkopplingsyta med...
 • 56 580,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Sofa Silent Group är en ljudabsorberande möbel som enkelt bildar ett rum i det öppna landskapet, i hotellets lobby och i offentliga miljöer. Skärmväggarna är 80 mm tjocka vilket gör den till en mycket tyst miljö för möten och avkoppling. Soffgruppen går att få i flertalet färger för att passa in i just din miljö. (Tak ingår ej)  B. 2200 H. 1400 D. 1700...
 • 17 940,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  The Hut Sofa är en soffa utformad att passa i The Hut, men passar också utmärkt att placeras fristående. Soffan går att få i flertalet färger för att passa just din miljö. The Hut Sofa passar utmärkt i offentliga miljöer som tex kontoret eller i skolan.  Soffan går även att få med eluttag, vänligen kontakta oss vid önskemål. Välj färg nedan.
 • 990,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Nivå EcoSund är en takabsorbent som förbättrar akustiken samtidigt som den har en fin design. Modulerna kan med fördel kombineras i olika färger för att bilda fina unika mönster i taket. Nivå passar utmärkt i alla olika miljöer där man vill dämpa ljudnivån och skapa en bättre atmosfär, tex på kontoret, restaurangen, skolan eller caféet. Nivå tillverkas...
 • 5 380,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Tell-Us EcoSund är en väggabsorbent som förbättrar akustiken i ditt rum samtidigt som ni får en dekorativ utsmyckning med 3D effekt. Tell-Us tillverkas av det unika kärnmaterial EcoSUND®. Väggabsorbenten passar utmärkt i alla olika miljöer som tex på kontoret, caféet, skolan eller restaurangen. Tell-Us går att få i svart eller vit ram samt flertalet...
 • 7 700,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Focus golvskärm är en avskärmning i textil. Den fjäderlätta konstruktionen gör det enkelt att flytta runt Focus golvskärm när du behöver skapa nya rumslösningar i det flexibla kontoret. Golvskärmen dämpar ljudnivån och skapar bättre arbetsro genom dagen, Focus passar utmärkt på tex kontoret eller skolan. Välj den storlek och form som passar dig bäst.Välj...
 • 2 660,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Light golvskärm är en ljudabsorberande skärm som har en stilren och elegant design. Skärmen är gjord av en stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter per sida och har en massiv träram runt kanterna. Skärmen är klädd i tyg som går att få i flertalet färger för att passa in i din miljö. Golvskärmen har en låg vikt som gör det enkelt att flytta runt...
 • 7 270,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Dezibel 2.0, Golvskärm har en hög kvalitet vad gäller både design och ljuddämpning, skärmen passar därför bra i alla olika miljöer och bidrar till en fin miljö i det rum den står i. Dezibel har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med textil som går att få i många olika färger.  Golvskärmen passar bra på tex kontoret för att dämpa...
 • 150,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Light fot är ett tillbehör till Light, Golvskärm som krävs för att få skärmen att stå. Det går att välja mellan fot utan hjul och fot med hjul. 
 • 2 520,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Classic, Golvskärm har en stilren design med maximal ljuddämpning. Golvskärmen kan användas singel eller flera sammankopplade för att skärma av olika typer av miljöer. Classic är har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd i textil som går att få i flertalet färger för att anpassas utifrån just ditt önskemål. Classic golvskärm passar...
 • 330,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Classic fot är ett tillbehör till Classic, Golvskärm. Det går att få foten med hjul eller utan hjul.
 • 2 050,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Focus bordsskärm är en avskärmning i textil. Den flexibla konstruktionen ger skärmen möjlighet att ta den form som krävs, du kan enkelt forma den utifrån önskemål samt enkelt vika ihop den för att lägga undan när behovet av en skärm inte finns. Skärmen har ett yttre som består helt av tyg som på insidan stadgas upp av 2,5 mm MDF remsor. Focus passar bra...
 • 1 360,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Flex bordsskärm är framtagen med fokus på flexibilitet och skapa fler användningsområden för stora bord. Bordsskärmen har en stomme i spånskiva och fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger för att möta ditt behov. Flex går att få i flera olika storlekar och monteras med 1-2 fötter som medföljer.  Flex passar utmärkt...
 • 1 650,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Dezibel bordsskärm är utvecklad med fokus på bästa möjliga uppbyggnad och har optimala mått för ljuddämpning mellan arbetsplatser. Dezibel har en stomme i spånskiva och har en fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger. Bordsskärmen passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att skärma av och dämpa ljudnivån för...
 • 140,00 kr I lager
  Zilenzio, Klämfäste till Bordsskärm är ett tillbehör till bordsskärm för att kunna fästa skärmen i ditt skrivbord. 
 • 1 500,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Light, Bordsskärm fungerar som en barriär som man kan placera ut på strategiska platser i rummet för att dela upp och skärma av ljud. I många miljöer med lägre ljudnivåer kommer Zilenzio 0.5 lösa ljudproblemen perfekt. För mer komplexa ljudmiljöer rekommenderar vi Zilenzios standardsortiment, eller en kombination av båda. Skärmen har en stomme i 10 mm...
 • 2 100,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Mezzo, bordsskärm är en frontmonterad absorbent i stilren design med rundade kanter. Mezzo är framtagen för bästa ljuddämpning med fokus även på utseende. Bordsskärmen har en stomme i spånskiva och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med tyg som går att få i flertalet färger.  Mezzo bordsskärm passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att...
 • 1 750,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Dezign, väggabsorbent har en stilren design och går att få i flera olika storlekar samt färger för att kunna skapa unika mönster. Väggabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån och skapa en lugnare atmosfär. Dezign passar på tex kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan. Välj utförande nedan.
 • 955,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Fazett Väggabsorbent består av flera moduler som du enkelt bygger ihop till en större väggabsorbent. Modulerna går att få i flera olika färger, vilket gör det möjligt att skapa unika mönster på din vägg samtidigt som modulerna är effektiva ljudabsorbenter.  Fazett Väggabsrobent passar utmärkt i miljöer där målet är att dämpa ljudnivån och skapa en lugn...
 • 620,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Timber, Väggabsorbent består utav flera mindre moduler som enkelt bildar en väggabsorbent i olika storlekar samt mönster utifrån önskemål. Modulerna finns i flera olika storlekar samt går att få i flera olika färger för att göra det möjligt att skapa unika fina mönster på din vägg samtidigt som Timber är utmärkt på att dämpa ljudnivån. Timber monteras...
 • 6 030,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Cloudz är takabsorbenter utformade för att hänga i lager ovanför varandra och har därför hål där wire kan dras igenom för att fästa i underliggande absorbent. Cloudz finns i fem olika varianter samt storlekar som gör det enkelt att skapa unika uttryck i ditt tak. Takabsorbenten har en baksida i perforerad MDF, fyllning av stenull och är klädd med textil...
 • 3 180,00 kr Leveranstid: 5-6 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Dezign, Takabsorbent är en ned pendlande absorbent som har en stilren och modern design. Dezign har en baksida/stomme i MDF, fyllning av stenull och är klädd i textil som går att få i flertalet färger. Takabsorbenten kan med fördel väljas i olika färger för att skapa olika unika mönster i ditt tak. Monteras med wire och wirelås, längd på wire 1,5 meter....
 • 420,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Borsbeslag till Lintex bordsskärmar, för att kunna montera fast skärmen på skrivbordet. Max 35 mm tjock bordsskiva.  Välj utförande nedan.
 • 190,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Arc för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 260,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Blade för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 450,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Blade med hjul för Lintex Edge golvskärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 180,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  U-fot Tub för Lintex Edge golvskärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 584,00 kr1 760,00 kr Spara 176,00 kr Leveranstid: 1-3 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Softline 30 (komplett) är en ljudabsorberande golvskärm med en modern och stilren design som passar bra in i alla olika miljöer. Golvskärmen har goda ljudabsorbernade egenskaper och är utmärkt till miljöer där målet är att sänka ljudnivån samt skapa en god arbetsro, tex på kontoret eller i skolan.  Softline 30 går att få i flera olika färger samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 490,00 kr1 990,00 kr Spara 500,00 kr Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Calm / Grinda golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm komplett med skärmfötter. Golvskärmen har en stilren design som går att få i många olika storlekar samt färger för att enkelt möta just ditt behov. Calm golvskärm passar utmärkt i alla olika typer av miljöer där målet är att skärma av, sänka ljudnivån och skapa en mer behaglig atmosfär....
 • 76 450,00 kr Leveranstid: 6-7 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Silent room - Space one har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 149 600,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Silent room - Space two har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 247 500,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Silent room - Space four har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 315 744,00 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Silent room - Space six har en modern design och erbjuder en ljudisolerad miljö när det behövs. På många av dagens arbetsplatser är det vanligt med öppna kontorslandskap, detta kan ibland ställa till problem. I öppna kontorslandskap är det sällan helt lugnt och det kan vara svårt att utföra privata samtal. Med ett tyst rum skapar du enkelt ett...
 • 774,00 kr Leveranstid: 3-4 veckor
    Tillgänglig i flera utföranden.
  Effektiv ljudabsorbent som dämpar ljudnivån i ditt rum. Ljudabsrobenten hängs upp i taket och är gjord utav A-klassat och 100% återvunnet material. Den går att beställa med eller utan LED-belysning samt i olika storlekar.  Takabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Sound Off passar bra på tex kontoret,...

Behöver ni dämpa ljudet på kontoret?

Här kan ni köpa ljudabsorbenter till lågt pris, och vi erbjuder alltid snabba leveranser!

Vi har allt från skrivbordsskärmar till takabsorbenter i vårt breda sortiment av ljudabsorbenter. Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha rådgivning med att välja någon produkt.

Skärma av - dämpa ljudet - minska stressen!

Köp ljudabsorbenter hos oss och få en lugnare omgivning på ditt kontor, i industrilokalen eller hemmet. Du kommer garanterat märka skillnad på ditt befinnande. Ljud är nämligen en källa till mycket stress, och vi alla behöver åtminstone någon timmes tystnad varje dag. Våra ljudabsorbenter är både billiga och skapar en behaglig ljudnivå.

Stora kontor och lokaler där många människor ska kunna vistas på en och samma gång ställer också väldigt höga krav på olika typer av avskärmningar. Det kan vara allt från skärmar mellan kontorsplatser för att hålla nere ljudnivån eller personbarriärer som håller ordning och reda på köbildning vid evenemang.

Vi hjälper dig att hitta rätt ljudabsorbent

Alla typer av avskärmning fyller nästan alltid en kritisk funktion. Låt oss hjälpa er att ta fram en lösning som passar era specifika behov.

Hos oss kan du köpa snygga ljudabsorbenter som minskar ljudnivån! Med dessa kan du vara högljudd utan att störa andra och samtidigt få den arbetsro du förtjänar. Vi vet att oljud tar mycket av din energi och att du arbetar mycket bättre i en lugnare miljö utan störande bakgrundsljud.

Vi har ett brett sortiment av billiga ljudabsorbenter, samtliga är svensktillverkade och av högsta kvalitet (ljudklass A)!

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan