Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

265.0456350.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Ljudabsorbent kontor

Vi har mängder av absorbenter mot ljud och stök på kontoret. Samtliga är svensktillverkade och av högsta kvalité (ljudklass A). Hos oss hittar du ljuddämpande material för alla rum och behov. Allt från ljuddämpande väggabsorbenter, till ljudabsorberande möbler och takabsorbenter. Oavsett vilken lösning du önskar till ditt kontor är vi övertygade om att vi har akustikplattor som passar. Dessutom har vi billiga ljudabsorbenter som håller samma höga kvalitet, trots sitt låga pris. 

Akustikplattor för bättre koncentration

Ljud är en källa till stress. Våra absorbenter skapar tystnad på stora som små arbetsplatser. En behaglig ljudnivå är extra viktig på ett kontor där medarbetare och kollegor måste ha möjlighet att arbeta utan onödigt buller och ljud som påverkar koncentrationen på ett negativt sätt. 

Stora kontorslokaler där många befinner sig varje dag ställer även väldigt höga krav på ljudabsorbenterna och olika sorters avskärmningar. För att skärma av arbetsytor kan du använda allt från skärmväggar mellan borden och hängande ljudabsorbenter i taket, till bordsskärmar på alla skrivbord.

Ljudabsorbenter på kontor - tips på vägen

Att köpa ljudabsorbenter till kontoret kan verka svårt, men det behöver det inte vara. Med bra produkter och lite research är det lättare än du tror. Här delar vi med oss av några tips på vägen: 

1. Placera rätt för bästa effekt

Det räcker inte att köpa hur många ljudabsorbenter som helst. Du måste även placerar dem på rätt sätt. För att få ut det mesta av dina absorbenter bör du tänka på detta:

  • I ett avlångt kontor ska absorbenterna placeras på kortsidorna, gärna från golv upp till tak.
  • I ett hörn ska ni sätta upp flera på den ena väggen, då hörnytor skapar en stark ljudförstärkning som absorbenterna reducerar.
  • Vid två parallella väggar ska ljudabsorbenterna placeras på den ena av dessa två, då det räcker med att ljudet studsar i den ena väggen och sedan över till den andra väggen (med absorbenten) för att ljudet ska stanna där.

2. Köp tjocka ljudabsorbenter - minst 5 cm

För att få ut så mycket som möjligt av ljudabsorbenterna är det viktigt att inte välja för tunna absorbenter. En ljudabsorbent behöver vara minst 5 centimeter tjock för att lyckas reducera ljudet på ett bra sätt. För tunna absorbenter kommer släppa igenom mycket buller och du kommer inte få ut optimal effekt. 

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft