Takabsorbenter

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

621.025506.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Söker ni prisvärda takabsorbenter?

Ljudabsorbenter i tak är ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer. Takabsorbenter är en bra lösning om ni har problem med höga ljudnivåer på kontoret, och inte vill belamra kontoret med fler möbler. Takabsorbenter är även ett bra komplement till andra typer av ljudabsorbenter. Här hos DPJ hittar du ljuddämpande skärmväggar och andra lösningar som arbetar tillsammans med takabsorbenter för att skapa en bra ljudmiljö på kontoret.

Stort sortiment av billiga ljudabsorbenter

Hos oss kan ni köpa takabsorbenter till bra priser. Vi har ett brett sortiment - välj mellan flera modeller i olika färger. Här hittar ni en takhängd ljudabsorbent som dämpar alla behov. Vi har flera varianter av billiga takabsorbenter att fästa i innertak.

Kolla exempelvis in några av våra storsäljare:

In the grid från 725 kr
Tiles Nova EcoSUND från 725 kr
Sound Off kvadrat från 975 kr
Sound Off cirkel från 1 150 kr

3 tips att tänka på när ni ska köpa absorbenter till tak

Att sätta upp ljudabsorbenter i taket har många fördelar. Dels tar de inte upp någon rumsyta, dels är det faktiskt taket som drar åt sig mest ljud i ett kontor. Här delar vi med oss av våra bästa tips till er som ska köpa takabsorbenter till kontoret.

 1. Välj takabsorbenter som är minst 40 mm tjocka
  Ju tjockare takabsorbent, desto effektivare ljuddämpning. På kontor brukar vi rekommendera att välja en absorbent som är minst 40 millimeter tjock. Väljer ni en tunnare kan ni räkna med sämre absorbering.

 2. Välj fler takabsorbenter än ni tror – minst 10 % av rumsvolymen
  Våra kunder frågar ofta hur många ljudabsorbenter de behöver och då brukar vi svara att vår rekommendation är att absorbenterna ska uppgöra minst 10 % av rumsvolymen. Dock är detta den lägsta riktlinjen och kan ni få plats med fler absorbenter i taket är det bara en fördel och då kommer ni också få ut så mycket som möjligt av absorbenterna.

 3. Montera takabsorbenterna rätt - 5 mm från taket
  För att få ut maximalt av absorbenterna i taket bör ni montera absorbenterna med ca 5 millimeters avstånd från taket. Monterar ni dem såhär kommer ljudet tro att absorbenterna är tjockare än vad de faktiskt är.

Köp takabsorbent online

Utforska vårt sortiment här på hemsidan och beställ hem ny takabsorbent idag. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med att hitta rätt absorbenter till ert kontor!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft