Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Takabsorbenter

Grid view
List view
Visar 1-15 av 15 objekt
Sort by
TOPSELLER
Scala Takabsorbent

Takabsorbent Scala

9 100,00 kr inkl. moms
Scala Takabsorbent har en fin design som går att få med eller utan belysning. Absorbenten bidrar till ett trevligare ljudlandskap då den stoppar ljudvågorna från att vandra uppåt i rummet. 100% återvinningsbar.  Filttyg godkänt av EU Ecolabel. Absorberar och sprider ut ljudvågor. Med eller utan LED-belysning. Vajerkit för justerbar upphängning ingår.
TOPSELLER
Lily Takabsorbent

Takabsorbent Lily med lampa

14 975,00 kr inkl. moms
Lily är en diskret men stilig takabsorbent med inbyggd lampa, där själva ljudabsorbenten även agerar lampskärm. Lily passar extra bra i stora, öppna rum där den bidrar till en lugn och stillsam atmosfär.   Ljudabsorbent och lampa i ett. Går att dimra.  Diskret utformning. Miljövänligt producerad.
Sound Off Takabsorbent cirkel Offwhite

Takabsorbent Sound Off - Cirkel, Offwhite

1 150,00 kr inkl. moms
Sound Off är en effektiv ljudabsorbent som hängs upp i taket för att sänka ljudnivån i rummet. Takabsorbenten består delvis av återvunnet material och går att beställa med eller utan LED-belysning. Allergivänligt material i PET-fibrer. Levereras med 3 vajrar (2 m) med ögla och justerbar krok.   OBS! Upphängningskrok för tak ingår ej.
TOPSELLER
Hang Over Takabsorbent

Takabsorbent Hang Over

1 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 600,00 kr
Spara 250,00 kr
Hang Over är en molnformad takabsorbent som finns i två storlekar. Molnet består av en ljudabsorbent klädd i ett skumlaminerat tyg, vilket ger bra ljudabsorption samtidigt som det är ett vackert blickfång.  Absorberar ljud och reducerar eko. Elegant klädd på båda sidor. Utrustad med blixtlås. Lina för upphängning ingår.
Reverb REW1 Takabsorbent

Takabsorbent Reverb REW1

2 100,00 kr inkl. moms
Reverb är en takhängande ljudabsorbent med ett praktiskt hål i som släpper genom ljus från befintlig belysning. Genom att pendla ned belysning i hålet blir Reverb en snygg lampa för offentliga miljöer. Vajer på 2 meter medföljer. Släpper genom ljus. Kan användas som ljudabsorberande lampskärm.
Reverb REW3 Takabsorbent

Takabsorbent Reverb REW3

2 150,00 kr inkl. moms
Reverb är en takhängande ljudabsorbent med ett praktiskt hål som släpper genom ljus från befintlig belysning. Genom att pendla ned belysning i hålet blir Reverb en snygg lampa för offentliga miljöer. Vajer på 2 meter medföljer. Släpper genom ljus.  Kan användas som ljudabsorberande lampskärm. 
Nivå EcoSund, Takabsorbent

Takabsorbent Nivå EcoSund

825,00 kr inkl. moms
Nivå EcoSund är en takabsorbent i fin och smart design som förbättrar akustiken i rummet. Nivå EcoSund är praktiskt utformad för att passa i bärverk och varje modul sätts enkelt på plats utan verktyg.   Lätt att montera utan verktyg. Enkel att plocka ner vid byte av lokal. Absorberar ljud och reducerar eko. Anpassade för att sitta i bärverk. Allergivänligt material fritt från skadliga kemikalier.
Cloudz, Takabsorbent

Takabsorbent Cloudz

7 575,00 kr inkl. moms
Cloudz takabsorbenter är utformade som bulliga moln, tänka att hänga i lager ovanför varandra. Cloudz finns i fem olika varianter och storlekar som gör det enkelt för dig att skapa ett unikt uttryck. Monteras med wire och wirelås. Wire på 1,5 meter medföljer. Med hål där wire kan dras för att fästa i underliggande absorbent. Obs! Krok att fästa i taket ingår ej.
Dezign, Takabsorbent

Takabsorbent Dezign

3 225,00 kr inkl. moms
Dezign takabsorbent är en stilren och modern ljudabsorbent som pendlas ner från taket. Dezign hjälper till att sänka ljudnivån i lokalen och passar utmärkt i offentliga miljöer, så som skolor, kaféer och kontor.  Absorberar ljud och reducerar ekon. Monteras med wire och wirelås. Wire på 1,5 meter medföljer.
Sound Off Takabsorbent kvadrat Svart

Takabsorbent Sound Off - Kvadratisk, Svart

975,00 kr inkl. moms
Sound Off är en effektiv ljudabsorbent som hängs upp i taket för att sänka ljudnivån i rummet. Takabsorbenten består av delvis återvunnet material och går att beställa med eller utan LED-belysning. Allergivänligt material i PET-fibrer. Vajer med ögla och justerbar krok medföljer.
Off The Grid

Off the Grid - Small

2 837,50 kr inkl. moms
Trådgaller med två ljudabsorberande skivor, som hängs upp i taket med vajrar. Sänker ljudnivån och kan även kläs in med konstgjorda klängväxter för att få in extra grönska på kontoret. Två ljudabsorberande skivor (tiles) ingår. Fyra stycken vajrar på två meter var ingår. Välj mellan oklädd skiva (rå) eller klädd skiva. Obs! Klängväxter ingår ej och köpes separat.
In the Grid

In the Grid - Nätgaller för bärverk

725,00 kr inkl. moms
Ett elegant och dekorativt nätgaller som är enkelt att sätta upp direkt i takets bärverk. Ger rummet en känsla av lyx och kan även kombineras med Tiles Nova EcoSUND för en ljuddämpande effekt.  Väldigt enkel att montera. Lätt att ta loss vid rengöring eller flytt. Kan kombineras med en eller två Tiles Nova EcoSUND beroende på gallrets storlek.
Off The Grid

Off the Grid - Large

5 325,00 kr inkl. moms
Trådgaller med sex ljudabsorbenter, som pendlas ned från taket i vajrar. Dämpar ljudnivån och kan även kläs in med konstgjorda klängväxter för att få in extra grönska på kontoret. Sex ljudabsorberande skivor (tiles) ingår. Fyra stycken vajrar på två meter var ingår. Välj mellan oklädd skiva (rå) eller klädd skiva. Obs! Klängväxter ingår ej och köpes separat.
Tiles Nova ECOSound vit kärna

Tiles Nova EcoSUND vit kärna

725,00 kr inkl. moms
Takskiva med vit kärna, som absorberar ljud och är enkel att sätta upp i takets bärverk. Skivan är gjord i miljövänliga EcoSUND som även har flera hälsofördelar, och är klädd i textilien Nova. Allergivänligt material. Dämpar effektivt ljudnivån. Släpper inte ut några emissioner.  Består av 50 procent återvunnen PET. Obs! Kan endast användas i bärverk eller tillsammans med In The Grid.
Tiles Nova ECOSound svart kärna

Tiles Nova EcoSUND svart kärna

725,00 kr inkl. moms
Takskiva med svart kärna, som dämpar ljud och är lätt att sätta upp i takets bärverk. Skivan är gjord i skonsamma EcoSUND som är bra för både miljö och hälsa, och är klädd i tyget Nova. Allergivänligt material. Sänker effektivt ljudnivån. Släpper inte ut några emissioner. Består av 50 procent återvunnen PET. Obs! Kan endast användas i bärverk eller tillsammans med In The Grid.

Söker ni prisvärda ljudabsorbenter till tak?

Ljudabsorbenter i tak är ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer. Takabsorbenter är verkligen ett bra alternativ om ni har problem med höga ljudnivåer på kontoret. Dessa är dessutom ofta ett bra komplement till andra typer av ljudabsorberande skärmar och åtgärder. 

Stort sortiment av billiga ljudabsorbenter

Hos oss kan ni köpa takabsorbenter till bra priser. Vi har ett brett sortiment - välj mellan flera modeller i olika färger. Här hittar ni en takhängd ljudabsorbent som dämpar alla behov. Vi har flera varianter av billiga takabsorbenter att fästa i innertak.

Kolla exempelvis in några av våra storsäljare:

In the grid från 725 kr
Tiles Nova EcoSUND från 725 kr
Sound Off kvadrat från 975 kr
Sound Off cirkel från 1 150 kr

3 tips att tänka på när ni ska köpa takabsorbenter

Att sätta upp takabsorbenter i taket har många fördelar. Dels tar de inte upp rumsyta, dels är det faktiskt taket som drar åt sig mest ljud i ett kontor. Här delar vi med oss av våra bästa tips till er som ska köpa takabsorbenter till kontoret.

  1. Välj takabsorbenter som är minst 40 mm tjocka
    Ju tjockare takabsorbent, desto effektivare ljuddämpning. På kontor brukar vi rekommendera att välja en absorbent som är minst 40 millimeter tjock. Väljer ni en tunnare kan ni räkna med sämre absorbering.

  2. Välj fler takabsorbenter än ni tror - minst 10% av rumsvolymen
    Våra kunder frågar ofta hur många ljudabsorbenter de behöver och då brukar vi svara att vår rekommendation är att absorbenterna ska uppgöra minst 10% av rumsvolymen. Dock är detta den lägsta riktlinjen och kan ni få plats med fler absorbenter i taket är det bara en fördel och då kommer ni också få ut så mycket som möjligt av absorbenterna.

  3. Montera takabsorbenterna rätt - 5 mm från taket
    För att få ut maximalt av absorbenterna i taket bör ni montera absorbenterna med ca 5 millimeters avstånd från taket. Monterar ni dem såhär kommer ljudet tro att absorbenterna är tjockare än vad de faktiskt är.

Köp takabsorbent online

Utforska vårt sortiment här på hemsidan och beställ hem ny takabsorbent idag. Tveka inte på att kontakta oss om ni behöver hjälp med att hitta rätt absorbenter till ert kontor!

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser