Takabsorbenter

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

621.025506.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Ljudabsorbenter tak

Takabsorbenter är en smart lösning för kontor där ljudnivån i många fall kan vara hög och ett störande moment under arbetsdagen. Ljudabsorbenter i taket förkortar effektivt efterklangstiden och sänker ljudvolymen i allmänna miljöer. Hos DPJ hittar du takabsorbenter, skärmväggar och väggabsorbenter som tillsammans skapar en bra ljudmiljö på kontoret.

Välj en takabsorbent för bättre akustik på kontoret

Ljudabsorbenter till tak är en viktig del av inredningen för att skapa ett trevligt arbetsklimat på kontoret. Genom att investera i bra ljudisolering sänks ljudvolymen vilket gör att personalen både mår bättre och kan arbeta i lugn och ro. Ett ljuddämpande tak går lätt att skapa med hjälp av en absorbent för innertak som fångar upp ljudet, och som motverkar att ljudet studsar vidare ut i lokalen. Idag finns en rad olika typer av former och utföranden som inte bara är praktiska utan även blir en fin del av inredningen.

Ljudisolering innertak – 3 tips

Att sätta upp takhängda absorbenter eller akustikplattor har många fördelar, varav en är att de inte tar upp någon rumsyta. Nedan följer några tips som kan vara bra att ha med sig för att skapa en harmonisk ljudmiljö i lokalen.

  1. Välj tillräckligt tjock takabsorbent för effektiv ljudisolering

    Ju tjockare absorbent, desto bättre ljuddämpning. På kontor är det fördelaktig att välja en absorbent som är minst 40 millimeter tjock.

  2. Skapa effektiv ljuddämpning med flera takhängda absorbenter

    En viktig faktor för ett ljudabsorberande tak är att välja tillräcklig många ljudabsorbenter. Rummet bör ha ljudabsorbenter som upptar minst tio procent av rumsvolymen.

  3. Montera ljudabsorbent i tak på rätt sätt

    För att skapa bra ljudisolering av innertak bör ljudabsorbenterna monteras med ca 5 millimeters avstånd från taket. På så sätt kommer ljudet tro att absorbenterna är tjockare än vad de faktiskt är. 

Utforska vårt sortiment av ljudabsorbenter, och komplettera takabsorbenter med andra typer av ljuddämpande inredning som golvskärmar eller ljudabsorberande möbler

Tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med ljudisolering och att skapa ett ljuddämpande kontor!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft