10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

45.031635.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Smart kontorsförvaring

Hos DPJ finns smart kontorsförvaring i flera olika färger, former och material. Vi erbjuder snygga och billiga förvaringsmöbler – skåp, hyllor, lådor och hurtsar för alla tillfällen.

Förvaring för kontor – olika typer 

Det finns många enkla sätt att skapa en välgenomtänkt kontorsförvaring för att undvika oordning på kontoret. Hos DPJ hjälper vi dig att hitta snygga och praktiska lösningar till din förvaring med våra kontorsskåp, hurtsar, småfacksskåp och personlig förvaring. Du kan välja mellan öppen förvaring med öppna skåp, lådor och hyllor, eller en mer välplanerad förvaringslösning med våra hyllor och hyllsystem.

Kontorsmöbler att inreda arbetsplatserna med

Innan ni beställer möbler för ert kontors förvaring är det viktigt att planera vad ni behöver för arbetsplatsen. En välplanerad kontorsplats med en snygg kontorsförvaring som är anpassad efter era ytor, ger snabbt ordning på arbetsplatserna. Se till att det finns förvaring till alla medarbetare och att det finns plats för allt, så det är enkelt att hålla ordning och reda på skrivborden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris. 

Beställ hos DPJ redan idag!

När ni beställer förvaringsmöbler hos oss, får ni snabb leverans på ett utbud av 30 000 unika produkter. Kolla in sortimentet och beställ till ditt kontor online – redan idag!

Om ni behöver hjälp med att planera er kontorsförvaring, hjälper vi er mer än gärna. Hör av dig till oss via telefon, mejl eller chatt och berätta hur vi kan hjälpa till.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft