Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

55.031050.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Smart kontorsförvaring

Hos DPJ finns smart kontorsförvaring i flera olika färger, former och material. Här hittar du en mängd snygga och prisvärda kontorsmöbler för förvaring såsom skåp, hyllor, lådor och hurtsar för alla typer av behov och inredningsstilar.

Förvaring kontor – småförvaring, tower förvaring och skåp

För ordning och reda rekommenderar vi att du blandar olika typer av förvaring såsom småförvaring för kontor, tower skåp mellan skrivborden och vanliga skåp med luckor. Hos DPJ hjälper vi dig att hitta snygga och praktiska lösningar för din kontorsförvaring med våra kontorsskåp, hurtsar, småfacksskåp och personlig förvaring. Du kan välja mellan öppen förvaring med öppna skåp, lådor och hyllor, eller en mer välplanerad förvaringslösning med våra hyllor och hyllsystem.

Kontorsmöbler att inreda arbetsplatserna med

Innan du beställer möbler till ditt kontors förvaring är det viktigt att planera vad ni behöver på arbetsplatsen. En välplanerad kontorsplats med en snygg kontorsförvaring som är anpassad efter era ytor, ger snabbt ordning på arbetsplatserna. Se till att det finns förvaring till alla medarbetare och att det finns plats för allt, så det är enkelt att hålla ordning och reda på skrivborden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris. 

Beställ hos DPJ redan idag!

När du beställer förvaringsmöbler hos oss, får du snabb leverans och alltid minst 10 års garanti. Kolla in sortimentet och beställ till ditt kontor online – redan idag!

Om du behöver hjälp att planera inredningen av kontoret, hjälper vi dig gärna. Hör av dig till oss via telefon, mejl eller chatt och berätta hur vi kan hjälpa till.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft