10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

45.031635.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Smart kontorsförvaring

Hos DPJ finns smart kontorsförvaring i flera olika färger, former och material. Vi erbjuder snygga och billiga förvaringsmöbler – skåp, hyllor, lådor och hurtsar för alla tillfällen.

Förvaring för kontor – olika typer 

Det finns många enkla sätt att skapa en välgenomtänkt kontorsförvaring för att undvika oordning på kontoret. Hos DPJ hjälper vi dig att hitta snygga och praktiska lösningar till din förvaring med våra kontorsskåp, hurtsar, småfacksskåp och personlig förvaring. Du kan välja mellan öppen förvaring med öppna skåp, lådor och hyllor, eller en mer välplanerad förvaringslösning med våra hyllor och hyllsystem.

Kontorsmöbler att inreda arbetsplatserna med

Innan ni beställer möbler för ert kontors förvaring är det viktigt att planera vad ni behöver för arbetsplatsen. En välplanerad kontorsplats med en snygg kontorsförvaring som är anpassad efter era ytor, ger snabbt ordning på arbetsplatserna. Se till att det finns förvaring till alla medarbetare och att det finns plats för allt, så det är enkelt att hålla ordning och reda på skrivborden. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris. 

Beställ hos DPJ redan idag!

När ni beställer förvaringsmöbler hos oss, får ni snabb leverans på ett utbud av 30 000 unika produkter. Kolla in sortimentet och beställ till ditt kontor online – redan idag!

Om ni behöver hjälp med att planera er kontorsförvaring, hjälper vi er mer än gärna. Hör av dig till oss via telefon, mejl eller chatt och berätta hur vi kan hjälpa till.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft