Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Whiteboard & anslagstavla

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

384.014572.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Whiteboard och anslagstavla

Behöver du köpa anslagstavla eller whiteboard till kontor eller skola? Då har du kommit rätt! Hos DPJ kan du köpa en till mötesrummet eller det stora kontorslandskapet för att underlätta vid föredrag och presentationer. Oavsett om du är ute efter en stor eller liten whiteboard till väggen, eller en på hjul som lätt går att flytta hittar du detta i vårt sortiment.

Anslagstavlor för kontor

En anslagstavla är ett enkelt knep för ordning och reda på kontoret. Genom att nåla upp bilder, anteckningar och annat arbetsmaterial kan du skapa en snygg moodboard över ditt arbete och få en tydlig överblick. Perfekt för kreativa arbeten, både på det stora kontoret som det lilla hemmakontoret. 

Whiteboards som underlättar arbetsdagen

En whiteboard är ett perfekt verktyg vid presentationer och möten. Trots dagens digitala skärmar har den en självklar plats på kontor, skolor och arbetsplatser – ett praktiskt komplement till digitala verktyg i konferensrummet eller föreläsningssalen. Med en whiteboard kan du snabbt samla ihop och få en bra överblick över anteckningar, samtidigt som du har möjlighet att rita och förklara idéer visuellt under mötet.

Välj en hållbar produkt med lättstädad skrivyta

Inför ett köp av whiteboard finns det ett par saker som kan vara bra att ha i åtanke. Förutom att hitta rätt storlek anpassad till rummet är det viktigt att välja en i ett slitstarkt material, som är lätt att rengöra och som håller länge utan att bli fläckig. Håll även utkik efter en produkt med återvinningsbart material för att garantera ett hållbart köp.

Hitta en passande whiteboardtavla

Skrivtavlor finns i alla möjliga olika utförandet att välja mellan – för att enkelt kunna anpassas utefter hur kontoret ser ut. Hos oss hittar du bland annat stor whiteboard att fästa på väggen, stående varianter eller alternativ med hjul som enkelt kan rullas fram, exempelvis när du vill hålla ett spontant möte vid kontorslandskapets skrivbord. 

Vi har whiteboards i snygg design med olika typer av former och ramar som även bidrar estetiskt till inredningen på kontoret. Är du ute efter en glasskrivtavla eller en klassisk anslagstavla finns det även många fina alternativ.

Tillbehör till skrivtavla

Glöm inte att komplettera din whiteboard med smarta tillbehör. I vårt sortiment kan du välja bland en rad olika tillbehör för skrivtavlor. Köp pennor i olika färger, magneter, tavelsudd och pennhållare, eller underlätta genom att köpa ett komplett startkit. En förvaringslåda att lägga alla tillbehör i kan även vara ett bra komplement för att gömma undan småsaker och ge kontoret ett mer städat uttryck. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft