Whiteboard & anslagstavla

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

372.019100.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Whiteboard

Behöver du köpa whiteboard till kontor eller skola? Då har du kommit rätt! Hos DPJ kan du köpa en till mötesrummet eller det stora kontorslandskapet för att underlätta vid föredrag och presentationer. Oavsett om du är ute efter en stor eller liten whiteboard till väggen, eller en på hjul som lätt går att flytta hittar du detta i vårt sortiment.

Whiteboards som underlättar arbetsdagen

En whiteboard är ett perfekt verktyg vid presentationer och möten. Trots dagens digitala skärmar har den en självklar plats på kontor, skolor och arbetsplatser – ett praktiskt komplement till digitala verktyg i konferensrummet eller föreläsningssalen. Med en whiteboard kan du snabbt samla ihop och få en bra överblick över anteckningar, samtidigt som du har möjlighet att rita och förklara idéer visuellt under mötet.

Välj en hållbar produkt med lättstädad skrivyta

Inför ett köp av whiteboard finns det ett par saker som kan vara bra att ha i åtanke. Förutom att hitta rätt storlek anpassad till rummet är det viktigt att välja en i ett slitstarkt material, som är lätt att rengöra och som håller länge utan att bli fläckig. Håll även utkik efter en produkt med återvinningsbart material för att garantera ett hållbart köp.

Hitta en passande whiteboardtavla

Skrivtavlor finns i alla möjliga olika utförandet att välja mellan – för att enkelt kunna anpassas utefter hur kontoret ser ut. Hos oss hittar du bland annat stor whiteboard att fästa på väggen, stående varianter eller alternativ med hjul som enkelt kan rullas fram, exempelvis när du vill hålla ett spontant möte vid kontorslandskapets skrivbord. 

Vi har whiteboards i snygg design med olika typer av former och ramar som även bidrar estetiskt till inredningen på kontoret. Är du ute efter en glasskrivtavla eller en klassisk anslagstavla finns det även många fina alternativ.

Tillbehör till skrivtavla

Glöm inte att komplettera din whiteboard med smarta tillbehör. I vårt sortiment kan du välja bland en rad olika tillbehör för skrivtavlor. Köp pennor i olika färger, magneter, tavelsudd och pennhållare, eller underlätta genom att köpa ett komplett startkit. En förvaringslåda att lägga alla tillbehör i kan även vara ett bra komplement för att gömma undan småsaker och ge kontoret ett mer städat uttryck. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft