Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

352.019296.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Köp whiteboard ur vårt breda sortiment 

Sveriges bästa priser – 10 års garanti 

Behöver du en whiteboard för föredrag eller presentationer? Då har du kommit rätt! Här kan du köpa whiteboardtavlor för alla tillfällen, oavsett om du är ute efter en meddragbar whiteboardtavla på hjul, en liten modell att sätta upp på väggen. Hos DPJ hittar du även din skrivtavla i glas

Våra tavlor passar såväl skola som företag

Whiteboardtavlan är ett ovärderligt verktyg för snabba anteckningar och presentationer. Trots dagens digitala företagsvärld har whiteboardtavlans analoga anteckningar en självklar plats på många kontor och arbetsplatser. I kombination med digitala lösningar blir ett whiteboard-köp lätt att motivera.

Köp whiteboard av hög kvalitet

Samtliga produkter i vårt sortiment är skonsamma mot miljön och har hög kvalitet. Du kan därför känna dig säker vid köp från oss. I vårt sortiment hittar du b.la. whiteboard för att fästa på väggen eller golvstående whiteboards. En av de markstående har en svängbar tavla. Vår dyraste modell som är en av de markstående, är riktigt smidig och tar minimal plats i rummet. Perfekt för trånga rum där varje meter är viktig och du behöver en tämligen stor skrivyta.

10 års garanti för dig som ska köpa whiteboard 

Idag jobbar både företag, skolor och föreningar flitigt med whiteboardtavlor, vilket kan slita på produkterna. Vi erbjuder därför 10 års garanti på våra produkter oavsett vilken modell du väljer. Våra produktalternativ kan användas av alla yrkeskategorier från riksdagsmän till industriarbetare. Välkommen till DPJ.se för att köpa whiteboardtavla till skola såväl som företag.

Tillbehör till din tavla 

Behöver du tillbehör? Inga problem, vi säljer även de whiteboard-tillbehör som behövs. Du behöver inte leta vidare eftersom du hos oss lätt kan beställa ett komplett startkit med whiteboardpennor i flera färger, magnetiska sudd och pennhållare m.m. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft