Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

På skrivbordet

Grid view
List view
Visar 1-21 av 21 objekt
Sort by

String Organizers – förvaringslåda 3-pack

350,00 kr inkl. moms
Tre smidiga lådor i olika storlekar som du enkelt fäster på din stringhylla. Lådorna passar både vägg- och golvgavlar från String och är ett perfekt komplement för att hålla reda på småsaker.    Hängs enkelt på hyllans gavlar. I priset ingår tre stycken lådor med olika storlekar. Obs! Gavel/galler ingår ej. 
String Flaskhållare 2-pack

String Flaskhållare 2-pack

225,00 kr inkl. moms
String Flaskhållare finns i tre diskreta färger som smälter in i din stringhylla och låter dig förvara dina flaskor med stil. Hållaren är gjord för att användas ihop med String metallhyllplan med låg kant.  I priset ingår två av denna vara (2-pack).
String Skrivbordslåda

String Skrivbordslåda

725,00 kr inkl. moms
En smidig skrivbordslåda som passar till String skrivbordsskiva samt String konferensbordsskiva. Lådan fästs på skivans undersida och har två förvaringsfack för till exempel pennor, sudd och lappar.  Dras enkelt ut från under bordet.  Med två separata fack.
String Skrivbordsraster

String Skrivbordsraster

600,00 kr inkl. moms
Stilrent trådraster som passar bra att fästa på String skrivbordsskiva. Rastret kan bland annat användas som en snygg anslagstavla eller som ett flexibelt utrymme för förvaring ihop med String Organizers. Ökar förvaringsutrymmet på skrivbordet. Praktisk ihop med String organizers förvaringslåda. Kan kombineras med String filthuv för en mer avskärmande effekt. 
Charles 3 Pcs Desk top organizer

Skrivbordsställ

150,00 kr inkl. moms
Skrivbordsställ passar utmärkt till ditt skrivbord. Skrivbordsstället hjälper dig att hålla ordning och reda på ditt skrivbord och slippa en stökig arbetsplats. 
Skrivbordsförvaring - 3 pack

Skrivbordsförvaring

150,00 kr inkl. moms
Skrivbordsförvaring är ett utmärkt tillbehör för ditt skrivbord. Skrivbordsförvaringen hjälper dig att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är en perfekt förvaring för tillexempel dina pennor, gem etc. 
Pennhållare - 10 pack

Pennhållare

85,00 kr inkl. moms
Pennhållare är ett pennställ som är utmärkt tillbehör till din arbetsplats. Pennstället gör det möjligt för dig att förvara pennor i stället och slippa ett stökigt skrivbord. 
Brevhållare - 5 pack

Brevhållare

150,00 kr inkl. moms
Brevhållare är en brevhållare som passar bra på ditt skrivbord och gör det enkelt för dig att sortera upp dina papper och slippa en stökig arbetsplats. 
Prylställ + två pennhållare - 2 pack

Prylställ + två pennhållare

350,00 kr inkl. moms
Prylställ + två pennhållare har en stilren design och passar bra på ditt skrivbord. I paketet ingår det ett prylställ + två pennhållare där du kan förvara diverse papper, pennor samt andra tillhörigheter för att undvika en stökig arbetsplats.
Papper & pärmställ

Två stycken papper- & pärmställ

350,00 kr inkl. moms
Papper & pärmställ har en stilren och modern design och passar bra på ditt skrivbord. De två papper & pärmställen låter dig förvara papper, tidningar med mera för att förhindra ett stökigt skrivbord.  
Förvaringslåda - 2 pack

Förvaringslåda

350,00 kr inkl. moms
Förvaringslåda har en modern design och passar bra på ditt skrivbord. Förvaringslådan erbjuder två lådor där du enkelt förvarar diverse saker för att undvika ett stökigt skrivbord.
Papperskorg - 3 pack

Papperskorg - fyrkantig

300,00 kr inkl. moms
Papperskorg - fyrkantig är en papperskorg i modern och stilren design som passar bra på din arbetsplats och tillåter dig att slänga skräp men fortfarande bibehålla en stilren plats. 
Papperskorg - 10 pack

Papperskorg - rund

100,00 kr inkl. moms
Papperskorg - rund är en papperskorg i modern och stilren design som passar bra på din arbetsplats och tillåter dig att slänga skräp men fortfarande bibehålla en stilren plats.  Minsta beställning är 10 st.
Skrivbordsunderlägg - Läder svart

Skrivbordsunderlägg - Läder svart

850,00 kr inkl. moms
Ett elegant underlägg för skrivbordet, i äkta läder och med sydd kant. Har en undersida av gummi vilket gör att underlägget alltid ligger stadigt på bordet utan risk för att glida runt.  I äkta läder. Gummerad undersida.
Brevställ - 3 pack

Brevställ

250,00 kr inkl. moms
Brevställ är ett brevställ i stilren design som passar bra till ditt skrivbord. Brevstället är utmärkt att förvara diverse papper i för att undvika en stökig arbetsplats. 
Skrivbordsunderlägg - Läder svart

Konferensunderlägg - Läder svart

625,00 kr inkl. moms
Ett mindre underlägg som passar perfekt när flera personer ska få plats vid samma bord, som till exempel vid konferenser. Gjord i äkta läder, med sydd kant och en undersida av gummi.  Gummerad undersida ger bra fäste mot bordet. I äkta läder. 
Toolbar, enkel skena inkl. stolpar, bredd 1138 mm

Toolbar, enkel skena inkl. stolpar, bredd 1138 mm

2 975,00 kr inkl. moms
Toolbar är en smidig skena till ditt skrivbord där du enkelt kan hänga på tillexempel en monitorarm, pennhållare eller systemhylla.  Med Toolbar får du ordning på dina saker och slipper en stökig arbetsplats. 
Conceptum M-profil, 1350 mm Vit - Skena

Conceptum M-profil, 1350 mm Vit - Skena

850,00 kr inkl. moms
Frontprofil med unik montageskena, för utanpåliggande eller integrerat montage i bordsskärm. Ett både elegant och stadigt montage utan störande skruvhål. Obs! Detaljerna som kan hängas på skenan säljes separat! Montageskena monteras ca 250 mm ovan bordsyta

Store Penn- & Pryllåda

250,00 kr inkl. moms
Elegant pennlåda som fästes under skivan, lätt att snurra fram. Perfekt till att förvara dina småsaker som behövs dagligdags. Obs! innehåll som visas på bild ingår ej.

Safety - Laptoplåda låsbar silver

1 600,00 kr inkl. moms
Låsbar laptoplåda med integrerat handlovsstöd och kabelgenomföring i bakstycket. En robust och platsbesparande låda som är ett utmärkt tillgreppsskydd vid obevakade tillfällen. Ett både praktiskt och elegant alternativ, som skapar fria arbetsytor på bordsskivan.

Koncepthållare

900,00 kr inkl. moms
För ergonomiskt riktig placering av manuset mellan bildskärm och tangentbord. Detta minskar upprepade och olämpliga vridningar av nacke och skuldror. Modellen är i en robust konstruktion i ljusgrå lackerad plåt. Dimensioner: längd 375 mm, bredd 265 mm. Levereras med magnetlinjal.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser