Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Konferensbord

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1720.037250.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

Konferensbordet är en av de viktigaste möblerna på ett kontor. Hos oss hittar du snygga och slitstarka bord för konferens och möte – höj- och sänkbara eller fasta. Våra mötesbord bidrar till en effektiva och professionella möten. Välj bland flera olika material och storlekar, för att hitta ett bord som passar in hos er!

Funktionellt och inspirerande

Mötesrummet är en central mötesplats på många kontor. Kring ett konferensbord samlas hela företaget för viktiga möten och det är ofta här viktiga beslut fattas. Konferensrummet ska vara en inspirerande plats där ni kan samlas för att bolla idéer och tillsammans vara kreativa. Därför är det viktigt att inredningen i konferensrummet planeras noggrant. Läs mer i vår artikel om att inreda konferensrummet och välja rätt konferensmöbler!

Börja med att fundera på om ni behöver ett stort eller litet konferensbord? I vårt sortiment hittar ni bord av alla storlekar. Vi har mötesbord för allt mellan 6–20 personer.

Ett höj- och sänkbart konferensbord har många fördelar

Här finns flera modeller av höj- och sänkbara mötesbord och konferensbord. Med dessa kan du ha ståmöten och minska belastningen på rygg och axlar. Forskning visar att du får bättre hållning när du varierar arbetsposition, vilket är enkelt att åstadkomma med ett höj- och sänkbart bord i konferensrummet.

Möte eller konferens – bord för alla tillfällen

Har vi inte den storlek eller färg som ni letar efter går det bra att skräddarsy våra mötesbord för att passa era behov och lokaler. Vi hjälper gärna till med att rita och ge förslag på vilken typ av bord som skulle passa er bäst. Kolla även in våra färdiga konferensgrupper för kompletta koncept.

Vi har även andra produkter för konferensrummet, som ett brett sortiment av prisvärda konferensstolar och whiteboardtavlor i glas. Du hittar allt till kontoret hos DPJ Workspace!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft