Konferensbord

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1715.066375.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter
Bord Riz Bord Riz
Brizley of Scandinavia

Bord Riz

26 475 kr
21 180 kr
stock Lagervara

Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

Konferensbordet är en av de viktigaste möblerna på ett kontor. Hos oss hittar du snygga och slitstarka bord för konferens och möte – höj- och sänkbara eller fasta. Våra mötesbord bidrar till en effektiva och professionella möten. Välj bland flera olika material och storlekar, för att hitta ett bord som passar in hos er!

Funktionellt och inspirerande

Mötesrummet är en central mötesplats på många kontor. Kring ett konferensbord samlas hela företaget för viktiga möten och det är ofta här viktiga beslut fattas. Konferensrummet ska vara en inspirerande plats där ni kan samlas för att bolla idéer och tillsammans vara kreativa. Därför är det viktigt att inredningen i konferensrummet planeras noggrant. Läs mer i vår artikel om att inreda konferensrummet och välja rätt konferensmöbler!

Börja med att fundera på om ni behöver ett stort eller litet konferensbord? I vårt sortiment hittar ni bord av alla storlekar. Vi har mötesbord för allt mellan 6–20 personer.

Ett höj- och sänkbart konferensbord har många fördelar

Här finns flera modeller av höj- och sänkbara mötesbord och konferensbord. Med dessa kan du ha ståmöten och minska belastningen på rygg och axlar. Forskning visar att du får bättre hållning när du varierar arbetsposition, vilket är enkelt att åstadkomma med ett höj- och sänkbart bord i konferensrummet.

Möte eller konferens – bord för alla tillfällen

Har vi inte den storlek eller färg som ni letar efter går det bra att skräddarsy våra mötesbord för att passa era behov och lokaler. Vi hjälper gärna till med att rita och ge förslag på vilken typ av bord som skulle passa er bäst. Kolla även in våra färdiga konferensgrupper för kompletta koncept.

Vi har även andra produkter för konferensrummet, som ett brett sortiment av prisvärda konferensstolar och whiteboardtavlor i glas. Du hittar allt till kontoret hos DPJ Workspace!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft