Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Konferensbord

Grid view
List view
Visar 1-42 av 42 objekt
Sort by
TOPSELLER
Forum Konferensbord

Konferensbord Agenda

5 700,00 kr inkl. moms
Ord.pris 6 950,00 kr
Spara 1 250,00 kr
Agenda är ett modernt båtformat konferens bord med en 25 mm tjock spånskiva i laminat. Konferensbordet har stilrena och eleganta T-stativ som går att få i flera olika färger. Anpassa enkelt ditt mötesbord utifrån din miljö genom att välja färg på skivan, stativet samt storlek på bordet.  Konferensbord Agenda passar bra både i den mindre mötesrummet som i det stora konferensrummet. Bordet går även att använda som matbord på restaurangen eller i lunchrummet. 
String Mittben till konferensbord

String Mittben till konferensbord

5 475,00 kr inkl. moms
Smidigt mittben som passar till String konferensbordsskiva och String höj- och sänkbart bordsstativ. Mittbenet gör det möjligt att sätta ihop två konferensbord, vilket ger dig ett dubbelt så långt bord.   I pulverlackerat stål.
Stand by konferensbord Ellips

Stand by konferensbord Ellips

7 475,00 kr inkl. moms
Prisvärt konferensbord med kromat benstativ och bordsskiva i vit direktlaminat med svart kantlist. Storlek Längd (cm): 190 Bredd (cm): 100 Höjd (cm): 72
Stand by konferensbord

Stand by konferensbord

8 300,00 kr inkl. moms
Stand By är ett konferensbord med ställfötter där valmöjligheterna är många. Stand By är ett perfekt konferensbord som går att få i flera olika storlekar. Bordet är ett prisvärt konferensbord med kromat benstativ och en bordsskiva i vit direktlaminat med svart kantlist. På bord längre än 240 cm är skivorna delade (se ritning under "beskrivning") Konferensbordet finns i fyra olika storlekar. Längd 240cm (ca 10 platser) Längd 320cm (ca 12 platser) Längd 380cm (ca 14 platser) Längd 440cm (ca 16 platser)
Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask

Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask

30 975,00 kr inkl. moms
Malmö är ett konferensbord med träben i ask och en bordsskiva i vit laminat. Bordet har aluminiumskenor och två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov. Bordet passar bra som konferensbord i både det stora som det lilla mötesrummet.  Bordet är 190 cm långt och kan förlängas till 240 cm eller 290 cm med sina två skivor. 
TOPSELLER
Konferensbord - New York

Konferensbord Modul

4 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 437,50 kr
Spara 1 087,50 kr
Modul är ett modernt konferensbord med tålig skiva i laminat och eleganta T-stativ. Ett stiligt konferensbord som finns i flera storlekar och därmed passar för både stora som små konferensrum. Slitstark, laminerad skiva på 2,5 cm. Stabila T-stativ med smidiga ställfötter. Stilren design med raka hörn.
TOPSELLER
Höj- och sänkbart konferensbord Modul - (Rektangulärt)

Konferensbord Modul - Höj- och sänkbart

9 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 687,50 kr
Spara 2 337,50 kr
Modul är ett höj- och sänkbart konferensbord med tålig skiva i laminat och eleganta T-stativ. Ett stiligt konferensbord som uppmuntrar till aktiva möten då det höjs och sänks med en knappsats på skivan. Höjs och sänks elektriskt. Slitstark, laminerad skiva på 2,5 cm. Stilren design med raka hörn.
Framie Konferensbord

Konferensbord Framie

8 725,00 kr inkl. moms
Framie är ett modernt konferensbord med ett smart stagsystem som gör det möjligt att bygga ut på längden. Framie finns i flera storlekar och har en skiva i vit laminat samt stativ som finns i tre färger.  Smart stagsystem gör bordet byggbart. Slitstark högtryckslaminat. Tåliga kantlister i ABS. Stabila och kopplingsbara stativ. Modern och luftig design. 
Line konferensbord

Line konferensbord

7 850,00 kr inkl. moms
Line är ett konferensbord i modern design med en fint formad skiva i vit laminat med svart kantlist. Benstativen till bordet är försedda med ställfötter. Line passar utmärkt som konferensbord och går att få i olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt mötesrum. Konferensbordet har en tålig bordskiva i laminat som klarar av alla de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer.  Bordsskivan är 120 cm bred i mitten och 80 cm bred vid kortsidorna.
Camelot, konferensbord

Camelot, konferensbord

15 425,00 kr inkl. moms
Camelot är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design. Bordet går att få i flera olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt behov. Konferensbordet passar bra i alla olika miljöer och har en fin bordsskiva i laminat eller fanér och fällbara luckor inmonterat för kabelhantering. 

Matbord Loop Stand

6 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 350,00 kr
Spara 1 125,00 kr
Loop Stand har en fin och modern design med snedställda ben och skiva i laminat eller linoleum. Bordet fungerar bra som konferensbord, mötesbord eller matbord och passar i alla miljöer. Rymlig bordsskiva med laminat (vit) eller linoleum (grå, svart). Standardhöjd på 74 cm. Ger 6 till 10 platser beroende på bordets storlek.  Utrustad med filtfötter.
Loop Stand High Table

Barbord Loop Stand - Högt mötesbord

8 850,00 kr inkl. moms
Loop Stand Barbord är ett högt mötesbord i en stilren design med en 25 millimeter tjock skiva. Bordet passar utmärkt som mötesbord, högt konferensbord, högt matbord eller högt cafébord.  Hög bordshöjd på 97 cm. I priset ingår "Loop stand support" – inget extra stag behövs! Tålig bordsskiva i laminat (vit) eller linoleum (svart). Utrustad med filtfötter.
CPH Deux 210 Table

CPH Deux 210 Table - Konferensbord

10 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 12 350,00 kr
Spara 1 750,00 kr
CPH Deux 210 Table har en modern och stilren design som passar bra i alla olika miljöer. Bordet passar perfekt som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord.  Konferensbordet har en 18 mm tjock plywood skiva med laminat som har en matt yta som motverkar fingeravtryck samt är enkel att rengöra. 
Arki-Table H107 - Högt mötesbord

Arki-Table H107 - Högt mötesbord

20 100,00 kr inkl. moms
Arki-Table H107 är ett perfekt högt mötesbord i fin design med A-formade stålben. Bordet passar bra som ex. barbord, högt konferensbord eller projektbord.  Arki-Table har en 6 mm tjock laminat skiva, en ram i aluminium och A-formade stålben. Barbordet har en höjd på 107 cm. 
Konferensbord ARKI Table

Konferensbord ARKI Table Vit

18 350,00 kr inkl. moms
Konferensbord Arki -Table från Pedrali erbjuder en ren och strikt design. Skivan är gjord i  6mm vit fast laminat med en   ram och ben i  vitlackad  aluminium och   stål . Arki -Table passar perfekt  som  konferensbord, men det kan också användas som matsalsbord . Välj till håltagning i skivan för snygg kabelhantering (Gäller endast 2400x1200, 3000x1200, 3600x1200)
Konferensbord ARKI Table Svart

Konferensbord ARKI Table Svart

17 225,00 kr inkl. moms
Konferensbord Arki -Table från Pedrali erbjuder en ren och strikt design. Skivan är gjord i 8 mm svart   fast laminat med en   ram och ben i  svartlackad  aluminium och   stål . Arki -Table passar perfekt  som  konferensbord, men det kan också användas som matsalsbord . Välj till håltagning i skivan för snygg kabelhantering (Gäller endast 2400x1200, 3000x1200, 3600x1200)
Frame X, konferensbord

Frame X, konferensbord

33 625,00 kr inkl. moms
Frame X, konferensbord har en elegant design i valnötsfanér med sarg i vit laminat och krysstativ i stål. Konferensbordet är standardanpassat för el/data installation. Frame X går att få i flera olika storlekar och passar bra som mötesbord eller konferensbord. 
Rotor Meeting, konferensbord

Rotor Meeting 1, konferensbord

21 225,00 kr inkl. moms
Rotor Meeting är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design med ett pelarstativ i mattkromat stål och ett fotkryss i mattborstat rostfritt stål. Konferensbordet kan anpassas för el/datainstallation. Rotor Meeting finns i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt konferensrum. 
Gather mötesbord svart stativ och ek bordsskiva

Gather mötesbord svart stativ och ek bordsskiva

27 375,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord svart stativ och NCS 5502-G bordsskiva

Gather mötesbord svart stativ och NCS 5502-G bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord vit stativ och vit bordsskiva

Gather mötesbord vitt stativ och vit bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord vit stativ och RAL 7037 bordsskiva

Gather mötesbord vitt stativ och RAL 7037 bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord svart stativ och ljusgrå bordsskiva

Gather mötesbord svart stativ och ljusgrå bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord svart stativ och vit bordsskiva

Gather mötesbord svart stativ och vit bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord vit stativ och NCS 7005-B20G bordsskiva

Gather mötesbord vitt stativ och NCS 7005-B20G bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur
Gather mötesbord grått stativ och vit bordsskiva

Gather mötesbord grått stativ och vit bordsskiva

29 875,00 kr inkl. moms
Vi vet att bra möten kan lösa det mesta. Därför har vi tagit fram Gather Project som är ett bord för korta, långa, stå- ende eller sittande möten. Med sin spännande form vill vi att Gather inspirerar och uppmuntrar till kreativa samtal. Bordsskivor kan väljas i olika ytmaterial såsom exempelvis faner, laminat eller linoleum för att skapa önskat intryck. Bordet kan naturligtvis utrustas med tillbehör som kabellucka för el och nätverk. Gather är projektbord är det första i en serie med ett gemensamt designelement. Design: Studio Stockholm Arkitektur

T12 Table - Large

17 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 975,00 kr
Spara 750,00 kr
T12 Table har en stilren design med en 16,5mm tjock bordsskiva. Bordet passar bra i alla olika miljöer som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord. T12 Table går att få i två olika färger, svart eller vitt samt flertalet storlekar.
Pedrali Babila Bord

Pedrali Babila Bord

14 725,00 kr inkl. moms
Pedrali Babila Bord har ett stilrent utseende med fina linjer och solida träben i ask med en bordsskiva i laminat. Bordet passar bra som konferensbord, matbord eller mötesbord och passar bra i alla olika miljöer. Pedrali Babila går att få i flera olika storlekar för att möta ditt behov.
Pedrali Exteso konferensbord - ljus ek

Pedrali Exteso konferensbord - ljus ek

34 100,00 kr inkl. moms
Exteso konferensbord är ett förlängningsbart bord i ljus ekfanér som passar utmärkt som konferensbord i både det lilla som det stora mötesrummet. Bordet har aluminiumskenor under bordsskivan samt två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov.  Bordet är 178 cm långt och kan enkelt förlängas med 2x50 cm. 
Pedrali Exteso Bord, mörk ek

Pedrali Exteso konferensbord - mörk ek

34 100,00 kr inkl. moms
Exteso konferensbord är ett förlängningsbart bord i mörk ekfanér som passar utmärkt som konferensbord i både det lilla som det stora mötesrummet. Bordet har aluminiumskenor under bordsskivan samt två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov.  Bordet är 178 cm långt och kan enkelt förlängas med 2x50 cm. 
Pedrali Surface konferensbord - ljus ek

Pedrali Surface konferensbord - ljus ek

34 100,00 kr inkl. moms
Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i ljus ekfanér. Konferensbordet har en modern design som passar bra både i det stora samt det lite mindre mötesrummet. Bordet har aluminium skenor samt två extra 50 cm skivor som gör att du enkelt kan förlänga bordet vid behov.  Konferensbordet är 190 cm långt och kan förlängas med 2x50 cm och kan då alltså bli 240 cm samt 290 cm. 
Pedrali Surface konferensbord - vit

Pedrali Surface konferensbord - vit

34 100,00 kr inkl. moms
Surface är ett förlängningsbart konferensbord med fin karaktär i matt vitlackerad bok. Konferensbordet har en modern design som passar bra både i det stora samt det lite mindre mötesrummet. Bordet har aluminium skenor samt två extra 50 cm skivor som gör att du enkelt kan förlänga bordet vid behov.  Konferensbordet är 190 cm långt och kan förlängas med 2x50 cm och kan då alltså bli 240 cm samt 290 cm. 
Pedrali Malmö konferensbord - ask/ask

Pedrali Malmö konferensbord - ask/ask

30 975,00 kr inkl. moms
Malmö är ett konferensbord med träben i ask och en skiva i blekt askfanér. Bordet har aluminiumskenor och två extra 50 cm skivor som gör det enkelt att förlänga bordet vid behov. Bordet passar bra som konferensbord i både det stora som det lilla mötesrummet.  Bordet är 190 cm långt och kan förlängas till 240 cm eller 290 cm med sina två skivor. 
Boss Konferensbord

Boss Konferensbord

9 675,00 kr inkl. moms
Boss Konferensbord är ett perfekt mötesbord till ditt konferensrum. Bordet har en modern och stilren design med en svart bordsskiva i laminat och svarta stativ. Konferensbordet har en bredd på 120 cm och går att få i flera olika längder för att passa in i just ditt konferensrum samt mötesrum.
In Between Table SK5

In Between Table SK5

14 850,00 kr inkl. moms
Ett vackert bord på lutande ben i trä, och med en slitstark bordsskiva i MDF inklädd i träfaner. Ger plats åt cirka åtta personer och är därför ett utmärkt matbord för större hushåll och i matsalar.  För användning inomhus. Snygg att kombinera med In Between Chair SK1. Testad för säkerhet, styrka och hållbarhet enligt EN 15373 nivå två.
In Between Table SK6

In Between Table SK6

17 975,00 kr inkl. moms
Tidlöst bord med ben i massiv ek och en toppskiva i stark MDF klädd i ekfaner. Ett rymligt bord som gör sig lika bra i ett större hushåll, som i matsalen på ett kontor eller en restaurang. För bruk inomhus. Med plats för cirka tio personer. Snygg att kombinera med In Between Chair SK1. Testad för säkerhet, styrka och hållbarhet enligt EN 15373 nivå två.
CPH30 Extendable Table

CPH30 Extendable Table

22 975,00 kr inkl. moms
Stilrent och utdragbart bord som går att förlänga vid tillval av extra skivor. Använd som köksbord i hemmet, som ett rymligt konferensbord på kontoret eller som matsalsbord på restaurangen. Smidig glidmekanism. Dolda, ställbara fötter för ojämnt golv. Bordsskiva i plywood med toppskikt i flera valbara material. Möjligt att förlänga med iläggsskivor (skivor ingår ej).  Obs! Extraskivor ingår ej, utan väljs till nedan. Varje skiva förlänger bordet med 50 centimeter. 

Extra support stag till -Loop Stand Table

2 100,00 kr inkl. moms
Loop stand support är ett extra stag som rekommenderas till Loop Stand Borden. Staget skruvas enkelt fast i bordsbenen innan bordsskivan fästs på plats, och ger bordet ökad stabilitet.  Rekommenderas till alla bord med en längd från 180 cm. Finns i grått, vitt och svart.

CPH30 Table - snabbleverans

12 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 14 725,00 kr
Spara 2 125,00 kr
Ett stilrent bord med en tålig toppskiva i grå linoleum som gör bordet enkelt att hålla rent. Bordet har en snygg, sober design och passar in överallt, exempelvis som matbord eller konferensbord.  Skiva i 24 mm plywood med synliga kanter. Toppyta i grå linoleum. Ben i matt, lackerad ek.

T12 Table - Small

13 575,00 kr inkl. moms
T12 Table har en stilren design med en 16,5mm tjock bordsskiva. Bordet passar bra i alla olika miljöer som tillexempel konferensbord, mötesbord eller matbord. T12 Table går att få i två olika färger, svart eller vitt samt flertalet storlekar.

Bord Copenhauge CPH25 - Runt, Ø140 cm

17 025,00 kr inkl. moms
Copenhague CPH25 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller faner. Ett stort bord som passar utmärkt i hemmet eller på kontoret. Ben i solid ek. Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner. Modern design.

Bord Pyramid 02

16 425,00 kr inkl. moms
Pyramid 02 är ett avskalat bord i en ren design med bordsskiva i solid ek och ben i stål. Pyramid är ett lätt bord som gör sig lika bra i matsalen hemma som i konferensrummet eller i skolan. Solid ekskiva på 21 mm. Stabila ben i 2 mm bockat stål. Låg vikt gör bordet enkelt att flytta på. 

Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti

Konferensbordet har under många decennier varit en av de viktigaste möblerna hos företag runtom i världen. Vi har snygga och slitstarka konferensbord, höj och sänkbara samt vanliga, som hjälper er att på ett proffsigt sätt lyckas i era möten. Här kan ni välja bland flera olika material och storlekar, för att bordet ska passa optimalt i ert konferensrum.

Funktionellt och inspirerande

Konferensrummet eller mötesrummet är många kontors centrala mötesplats. Runt konferensbordet samlas hela företaget för viktiga möten och det är ofta inom dessa väggar som viktiga beslut fattas. Helst ska konferensrummet vara en inspirerande plats där ni kan samlas för att bolla idéer med varandra och tillsammans vara kreativa, och därför är det viktigt att inredningen i konferensrummet planeras noggrant - helst ska det vara funktionellt och inspirerande.

Ovalt, traditionellt rektangulärt eller ett runt konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer?

Det första steget när ni ska inreda konferensrum och välja konferensbord är att tänka ut hur många platser som behövs. I vårt sortiment hittar ni konferensbord för den lilla såväl som stora konferensen. Vi har allt från ovala och rektangulära till runda konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer. Tänk också på att fundera över vilken typ av möbler som passar bäst, exempelvis kan ett höj- och sänkbart konferensbord vara att föredra, då ni enkelt kan variera mellan att stå och sitta under era möten om ni väljer ett justerbart konferensbord.

Ett höj- och sänkbart konferensbord har många fördelar

Hos oss hittar ni ett stort sortiment av höj- och sänkbara konferensbord.

Ett konferensbord som är höj- och sänkbart har många fördelar, bland annat minskas belastningen på rygg och axlar och man får en bättre hållning när man varierar sin arbetsposition, vilket är enkelt att åstadkomma med ett höj- och sänkbart bord i konferensrummet.

Vi skräddarsyr mötesbord och måttanpassar efter önskemål

Har vi inte den storleken eller färgen som ni behöver går det bra att skräddarsy eller måttanpassa mötesbordet eller konferensbordet. Vi hjälper gärna till med att rita samt ge förslag på vilket typ av bord som skulle passa ert företag bäst. Dessutom har vi andra relaterade produkter som bland annat mängder av prisvärda konferensstolar och whiteboardtavlor i glas som kanske är av intresse.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser