För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera på

Kategorier
more... less
Pris
225 kr 365350 kr
Tillverkare
IP-klass
more... less
Formgivare
more... less
Färg
more... less
Filter

Taklampa

Grid view
List view
Visar 1-100 av 3342 objekt
Sort by
Skygarden 2 pendel - svart blank

Skygarden 2 pendel - stor

33 350,00 kr inkl. moms
Skygarden 2 är en pendellampa med lampskärm i gips med och utsida, insida med vit stuckatur. pendel sprider ett mjukt och behagligt ljus. Lampan har en lampskärm tillverkad i gips med en vit stuckatur invändigt. Utsidan är lackad med matt eller blank lack Skygarden taklampa går att få i svart, vit, guld samt brun för att enkelt passa in i just din miljö.
Skygarden 1 pendel - svart blank

Skygarden 1 pendel - liten

23 600,00 kr inkl. moms
Skygarden 1 pendel med lampskärm i gips med lackad utsida, insida med vit stuckatur. Skygarden pendel sprider ett mjukt och behagligt ljus. Lampan har en lampskärm tillverkad i gips med en vit stuckatur invändigt. Utsidan är lackad med matt eller blank lack. Skygarden taklampa går att få i svart, vit, guld samt brun för att enkelt passa in i just din miljö. 
Stone pendel - svart

Stone pendel - svart

3 500,00 kr inkl. moms
Stone pendel tillverkad i pressad metall med svart mattlack.
GAP pendel - vit, låg

GAP pendel - låg

1 550,00 kr inkl. moms
GAP pendel är tillverkad i pulverlackad metall. Kombinationen av en rå och kall yta och en varm insida skapar en mysig känsla och gör den vacker att titta på både tänd som släckt.
GAP pendel - svart, hög

GAP pendel - hög

1 650,00 kr inkl. moms
GAP pendel är tillverkad i pulverlackad metall. Kombinationen av en rå och kall yta och en varm insida skapar en mysig känsla och gör den vacker att titta på både tänd som släckt.
Annular pendel - mint

Annular pendel

2 900,00 kr inkl. moms
Annular pendel är utformad som en klassisk pendel med den koniska formen, men istället för en ljuskälla mitt i är själva underkanten en LED-lampa som sträcker sig runt hela armaturen. Resultatet blir en häftig och modern lampa som lyser på ett helt unikt sätt. En klassisk pendel som finns i flera olika färger. Lampkontakt behövs köpas till. 
Blown Pendant SW3 Silver

Blown Pendant SW3 Silver

3 225,00 kr inkl. moms
Blown är Samuel Wilkinsons första lampa för &tradition. Ett mönstruerat hängsmycke med ett vadderat mönster, det kommer i två versioner.
Pendellampa - Compendium Plate

Pendellampa - Compendium Plate

10 280,00 kr inkl. moms
Pendellampan Compendium Plate är en elegant lampa med en tunn profil på endast sju centimeter. Den stora, runda lampan ger gott om ljus och kan även enkelt dimras ned till önskad ljusstyrka.  Går att dimra.
Pendelampa Costanza Grande

Pendelampa Costanza Grande

5 980,00 kr inkl. moms
Costanza Grande är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen. Lätt, vit skärm i polykarbonat. Kan fås med integrerad sensordimmer.
Pendellampa ILLAN

Pendellampa ILLAN

8 580,00 kr inkl. moms
Illan är en stilig pendellampa som består av tunna skivor laserskuren plywood. Den lätta skärmen vecklar vackert ut sig när den hängs upp i taket, och rör sig sedan mjukt med luftdraget i rummet.  Gjord i FSC® certifierat trä.  Går att dimra. Med LED-belysning.
Pendellampa MESH - Small

Pendellampa MESH - Small

17 680,00 kr inkl. moms
Pampig pendellampa som består av små, dimbara lampor och går att beställa med kablar på en eller fem meter. Mesh är en vacker lampa som drar blickarna till sig och tar inredningen till en ny nivå. Går att dimra. Vacker struktur i stål.
Taklampa MESH

Taklampa MESH

30 975,00 kr inkl. moms
Taklampa med flera små lampor som ger ett vackert sken och ett lyxigt intryck. Med en diameter på 72 centimeter är detta en stor lampa som passar lika bra i den stora matsalen, som i den exklusiva loungen.  Går att dimra.
Pendellampa MESH

Pendellampa MESH

29 380,00 kr inkl. moms
Pampig pendellampa som består av små, dimbara lampor och går att beställa med kablar på upp till fem meter. Mesh är en vacker lampa som drar blickarna till sig och tar inredningen till en ny nivå.   Går att dimra.
Pendellampa MESH - Trådlös

Pendellampa MESH - Trådlös

30 280,00 kr inkl. moms
Stor pendellampa med flera små lampor som går att tända och släcka separat. Mesh styrs via en app där du bland annat kan dimra belysningen och ställa in olika lampmönster för olika tider på dygnet. Går att dimra. Styrs smidigt via app för Android och IOS. Med lampor som kan tändas och släckas individuellt. Låter dig skapa egna lampmönster med tidsinställning. 
Plafond Soleil Noir

Plafond Soleil Noir

23 975,00 kr inkl. moms
Soleil Noir är en stor plafond i en spännande design med vackra, asymmetriska former. Tack vare en tunn skiva aluminium som döljer lampans LED-belysning, får du ett varmt, bländfritt och indirekt ljus. Går att dimra. Utan bländande ljus. Stor skärm med en längd på 120 cm.
Pendellampa Soleil Noir

Pendellampa Soleil Noir

19 180,00 kr inkl. moms
Soleil Noir är en vacker, asymmetrisk pendellampa som ser ut att trotsa tyngdlagen. Tack vare en tunn skiva aluminium som döljer lampans LED-belysning, får du ett varmt, bländfritt och indirekt ljus. Går att dimra. Utan bländande ljus.  Stor skärm med en längd på 120 cm. 
Pendellampa E08 Mini Mini

Pendellampa E08 Mini Mini

4 100,00 kr inkl. moms
Liten och smidig pendellampa för exakt punktbelysning, som är fin att hänga upp som den är eller i grupp. En cylindrisk lampa i en diskret design som smälter in i de allra flesta miljöer. Obs! I priset ingår en (1) pendellampa.
Pendellampa TITANIA

Pendellampa TITANIA

4 180,00 kr inkl. moms
Titania är en höj- och sänkbar pendellampa med en spännande design som väcker intresse. Med fyra färgade filter som gör det möjligt att byta färg på belysningen utan att påverka det vita ljuset.    Går att dimra. Går att höja och sänka. Kommer med 4 färgade filter (gul, violett, ljusblå och rosa). Obs! I priset ingår en (1) pendellampa. På bilden visas två.
Plafond HOPE 12 - Small

Plafond HOPE 12 - Small

13 600,00 kr inkl. moms
Plafond av genomskinliga blad som fångar och reflekterar ljuset på ett imponerande sätt. En mäktig lampa som skapar en näst intill magisk atmosfär och blir rummets centrala blickfång. Går att dimra. Med 12 armar och 24 blad.
Plafond HOPE 30 - Large

Plafond HOPE 30 - Large

33 850,00 kr inkl. moms
Stor plafond av genomskinliga blad som fångar och reflekterar ljuset på ett imponerande sätt. En mäktig lampa som skapar en näst intill magisk atmosfär och blir rummets centrala blickfång.  Går att dimra. Med 30 armar och 60 blad.
Pendellampa HOPE 12  - 61 cm

Pendellampa HOPE 12 - Ø61 cm

12 225,00 kr inkl. moms
Stilig takkrona med genomskinliga blad som ger ifrån sig ett fantastiskt sken och skapar vackra ljuseffekter. En taklampa som fångar blicken och ger ett elegant intryck i hemmet eller på kontoret. Går att dimra. Mycket låg vikt.  Med 12 armar och 24 blad.
Pendellampa HOPE 18 - 72 cm

Pendellampa HOPE 18 - 72 cm

16 225,00 kr inkl. moms
Stilig takkrona med genomskinliga blad som ger ifrån sig ett fantastiskt sken och skapar vackra ljuseffekter. En taklampa som fångar blicken och ger ett pampigt intryck, i matsalen eller på kontoret. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 18 armar och 36 blad.
Pendellampa HOPE 42 - 110 cm

Pendellampa HOPE 42 - Ø110 cm

48 850,00 kr inkl. moms
Mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig taklampa som kommer till sin rätt i en större matsal, lounge eller entré. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 42 armar och 84 blad.
Pendellampa HOPE 105 - 200 cm

Pendellampa HOPE 105 - Ø200 cm

141 475,00 kr inkl. moms
Mäktig takkrona med genomskinliga blad som reflekterar ljuset från lamporna och ger ifrån sig vackra ljuseffekter. En pampig pjäs som väcker förundran och gör sig bäst i en stor sal med högt i tak. Går att dimra. Överraskande lätt. Med 105 armar och 210 blad.
Pendelampa Lita - 14cm

Pendelampa Lita - 14cm

2 350,00 kr inkl. moms
Lita är en dimbar pendellampa med en vacker skärm i blåst glas som även fungerar som diffusor. Denna diskreta lampa är lika vacker att hänga för sig själv som att arrangera i en större grupp.  Vackert strukturerad yta. Går att dimra. Mjukt, bländfritt ljus. 
Star 6 Svart struktur

Star 6 Svart struktur

7 475,00 kr inkl. moms
Star - 6 is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning and belongs to the classic series Star. The lamp is made of solid brass and copper and is available in five different designs. Star - 6, as the name sounds, has six light sources and especially with the lamp is that it can be placed vertically as well as horizontally. Star can also be mounted with wire suspension. Star-6 is both an elegant and functional lamp because it can be adapted to needs and the environment. Star - 6 can advantageously be placed separately, or placed with other lamps from the same series, See Star - Round and Star - 3 in our range.
Star 6 Vitlackerad

Star 6 Vitlackerad

6 850,00 kr inkl. moms
Star - 6 is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning and belongs to the classic series Star. The lamp is made of solid brass and copper and is available in five different designs. Star - 6, as the name sounds, has six light sources and especially with the lamp is that it can be placed vertically as well as horizontally. Star can also be mounted with wire suspension. Star-6 is both an elegant and functional lamp because it can be adapted to needs and the environment. Star - 6 can advantageously be placed separately, or placed with other lamps from the same series, See Star - Round and Star - 3 in our range.
Heracleum II Koppar

Heracleum II Koppar

33 850,00 kr inkl. moms
The pendant lamp Heracleum II was designed by Bertjan Pot in 2010 and is part of the popular lamp series Heracleum from Moooi. The beautiful design is created with inspiration from nature and Heracleum II is shaped like a flower twig, with lots of leaves in the form of small semi-transparent lenses in polycarbonate that sit on thin metal branches. The lenses surround the light source, which creates an effective play of light in the room. Heracleum II has 63 light sources, as well as a choice of two colors, copper or nickel. The power cable is discreetly transparent. Heracleum spreads a warm, atmospheric lighting and also becomes a beautiful interior detail. The Heracleum series also includes more models of the lamp.
Heracleum II Nickel

Heracleum II Nickel

33 850,00 kr inkl. moms
The pendant lamp Heracleum II was designed by Bertjan Pot in 2010 and is part of the popular lamp series Heracleum from Moooi. The beautiful design is created with inspiration from nature and Heracleum II is shaped like a flower twig, with lots of leaves in the form of small semi-transparent lenses in polycarbonate that sit on thin metal branches. The lenses surround the light source, which creates an effective play of light in the room. Heracleum II has 63 light sources, as well as a choice of two colors, copper or nickel. The power cable is discreetly transparent. Heracleum spreads a warm, atmospheric lighting and also becomes a beautiful interior detail. The Heracleum series also includes more models of the lamp.
Vertigo Pendant Lamp Black - Small

Vertigo Pendant Lamp Black - Small

8 600,00 kr inkl. moms
Vertigo Pendant Lamp Black - Small is the smaller variant in the Vertigo series designed in 2010 by Constance Guisset in collaboration with Petite Friture. The lamp is made of fiberglass and has stretched strips made of velvety polyurethane. The light construction means that the Vertigo Pendant Lamp Black - Small moves in the air in an elegant way and creates a shadow play on the walls. Vertigo Pendant Lamp Black - Small is part of the award-winning lighting series Vertigo, which consists of modern pendant lamps in two different sizes and several different colors. Regardless of the design, Vertigo is guaranteed to be an eye-catcher in every home with its unique design.
Star 3 Förnicklad mässing

Star 3 Förnicklad mässing

6 600,00 kr inkl. moms
The stylish lamp Star - 3, designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning is made of solid brass and copper and is available in five elegant designs. The lamp is functional and innovative as it can be placed horizontally as well as vertically, and can also be mounted with wire suspension. Star - 3 consists of three light sources. Thanks to its stylish expression and functionality, Star can be placed in most environments, both private and public. There is a larger version of the lamp with six light sources, see Star - 6 in our range.
Star 3 Rå koppar

Star 3 Rå koppar

5 100,00 kr inkl. moms
The stylish lamp Star - 3, designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning is made of solid brass and copper and is available in five elegant designs. The lamp is functional and innovative as it can be placed horizontally as well as vertically, and can also be mounted with wire suspension. Star - 3 consists of three light sources. Thanks to its stylish expression and functionality, Star can be placed in most environments, both private and public. There is a larger version of the lamp with six light sources, see Star - 6 in our range.
Star 3 Rå mässing

Star 3 Rå mässing

5 600,00 kr inkl. moms
The stylish lamp Star - 3, designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning is made of solid brass and copper and is available in five elegant designs. The lamp is functional and innovative as it can be placed horizontally as well as vertically, and can also be mounted with wire suspension. Star - 3 consists of three light sources. Thanks to its stylish expression and functionality, Star can be placed in most environments, both private and public. There is a larger version of the lamp with six light sources, see Star - 6 in our range.
Star 3 Svart struktur

Star 3 Svart struktur

4 350,00 kr inkl. moms
The stylish lamp Star - 3, designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning is made of solid brass and copper and is available in five elegant designs. The lamp is functional and innovative as it can be placed horizontally as well as vertically, and can also be mounted with wire suspension. Star - 3 consists of three light sources. Thanks to its stylish expression and functionality, Star can be placed in most environments, both private and public. There is a larger version of the lamp with six light sources, see Star - 6 in our range.
Star 3 Vitlackerad

Star 3 Vitlackerad

4 225,00 kr inkl. moms
The stylish lamp Star - 3, designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning is made of solid brass and copper and is available in five elegant designs. The lamp is functional and innovative as it can be placed horizontally as well as vertically, and can also be mounted with wire suspension. Star - 3 consists of three light sources. Thanks to its stylish expression and functionality, Star can be placed in most environments, both private and public. There is a larger version of the lamp with six light sources, see Star - 6 in our range.
Heracleum II Small Koppar

Heracleum II Small Koppar

23 850,00 kr inkl. moms
The pendant lamp Heracleum II Small was designed by Bertjan Pot in 2010 and is part of the popular lamp series Heracleum from Moooi. The beautiful design is created with inspiration from nature and Heracleum is shaped like a flower twig, with lots of leaves in the form of small semi-transparent lenses in polycarbonate that sit on thin metal branches. Heracleaum II Small has 45 light points and is available in nickel or copper. The lenses surround the light source, which creates an effective play of light in the room. The power cable is discreetly transparent. Heracleum spreads a warm, atmospheric lighting and also becomes a beautiful interior detail. The Heracleum series also includes more models of the lamp. The recommends that Heracleum be installed by authorized electricians. Heracleum II is also available in a larger variant with 63 light sources, see Heracleum II here.
Heracleum II Small Nickel

Heracleum II Small Nickel

23 850,00 kr inkl. moms
The pendant lamp Heracleum II Small was designed by Bertjan Pot in 2010 and is part of the popular lamp series Heracleum from Moooi. The beautiful design is created with inspiration from nature and Heracleum is shaped like a flower twig, with lots of leaves in the form of small semi-transparent lenses in polycarbonate that sit on thin metal branches. Heracleaum II Small has 45 light points and is available in nickel or copper. The lenses surround the light source, which creates an effective play of light in the room. The power cable is discreetly transparent. Heracleum spreads a warm, atmospheric lighting and also becomes a beautiful interior detail. The Heracleum series also includes more models of the lamp. The recommends that Heracleum be installed by authorized electricians. Heracleum II is also available in a larger variant with 63 light sources, see Heracleum II here.
2097/18 Sarfatti Krom

Flos 2097/18 - Krom

9 490,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 975,00 kr
Spara 2 485,00 kr
Med Flos 2097/18 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En väldigt populär takkrona som kommer i förkromat stål och håller 18 ljuskällor.    Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra.  Kommer med sladd på 2,8 m. 18 ljuskällor medföljer.
2097/18 Sarfatti Mässing

Flos 2097/18 - Mässing

9 490,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 975,00 kr
Spara 2 485,00 kr
Med Flos 2097/18 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En väldigt populär takkrona som kommer i mässingsfärgat stål och håller 18 ljuskällor.    Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra.  Kommer med sladd på 2,8 m. 18 ljuskällor medföljer.
Vertigo Pendant Lamp Black - Large

Vertigo Pendant Lamp Black - Large

9 725,00 kr inkl. moms
Vertigo Pendant Lamp Black - Large is an award-winning ceiling lamp designed by Constance Guisset. The pendant lamp was launched in collaboration with French Petite Friture in 2010. Vertigo Pendant Lamp Black - Large is a large but very light lamp. Thanks to its thin structure in fiberglass and velvet straps in polyurethane, the lamp seems to float in the air like a hat that flies with the wind. The low weight contributes to the Vertigo Pendant Lamp Black - Large spinning slowly like a mobile. When the lamp is lit, a pattern of shadows is created on the walls of the room. Vertigo is a series of lamps that are as decorative as they are functional. Vertigo is available in two sizes and in several different colors. Despite its size, Vertigo fits in both large and small spaces as it reduces space and creates an intimate atmosphere.
Kvist - 6 armar Förnicklad mässing

Kvist - 6 armar Förnicklad mässing

22 725,00 kr inkl. moms
Twig ceiling lamp with 6 arms is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. Kvist is Bohlin's first collaboration with Örsjö and was made in 1999, and has become a modern classic. The lamp is made of copper and solid brass and you can choose between five different designs. The materials are alive and make them change and change over time, which also makes them unique. The twig has a long cord of five meters, and the part that is not used is wound up on the hook of the lamp and then becomes part of the design and an extra detail. Kvist belongs to a series of functional, innovative and products with personality and our range also includes Kvist - Floor lamp and Ceiling lamp with 16 and 4 arms.
Kvist - 6 armar Rå koppar

Kvist - 6 armar Rå koppar

17 850,00 kr inkl. moms
Twig ceiling lamp with 6 arms is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. Kvist is Bohlin's first collaboration with Örsjö and was made in 1999, and has become a modern classic. The lamp is made of copper and solid brass and you can choose between five different designs. The materials are alive and make them change and change over time, which also makes them unique. The twig has a long cord of five meters, and the part that is not used is wound up on the hook of the lamp and then becomes part of the design and an extra detail. Kvist belongs to a series of functional, innovative and products with personality and our range also includes Kvist - Floor lamp and Ceiling lamp with 16 and 4 arms.
Kvist - 6 armar Rå mässing

Kvist - 6 armar Rå mässing

19 475,00 kr inkl. moms
Twig ceiling lamp with 6 arms is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. Kvist is Bohlin's first collaboration with Örsjö and was made in 1999, and has become a modern classic. The lamp is made of copper and solid brass and you can choose between five different designs. The materials are alive and make them change and change over time, which also makes them unique. The twig has a long cord of five meters, and the part that is not used is wound up on the hook of the lamp and then becomes part of the design and an extra detail. Kvist belongs to a series of functional, innovative and products with personality and our range also includes Kvist - Floor lamp and Ceiling lamp with 16 and 4 arms.
Kvist - 6 armar Svart struktur

Kvist - 6 armar Svart struktur

15 975,00 kr inkl. moms
Twig ceiling lamp with 6 arms is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. Kvist is Bohlin's first collaboration with Örsjö and was made in 1999, and has become a modern classic. The lamp is made of copper and solid brass and you can choose between five different designs. The materials are alive and make them change and change over time, which also makes them unique. The twig has a long cord of five meters, and the part that is not used is wound up on the hook of the lamp and then becomes part of the design and an extra detail. Kvist belongs to a series of functional, innovative and products with personality and our range also includes Kvist - Floor lamp and Ceiling lamp with 16 and 4 arms.
Kvist - 6 armar Vit struktur

Kvist - 6 armar Vit struktur

15 975,00 kr inkl. moms
Twig ceiling lamp with 6 arms is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. Kvist is Bohlin's first collaboration with Örsjö and was made in 1999, and has become a modern classic. The lamp is made of copper and solid brass and you can choose between five different designs. The materials are alive and make them change and change over time, which also makes them unique. The twig has a long cord of five meters, and the part that is not used is wound up on the hook of the lamp and then becomes part of the design and an extra detail. Kvist belongs to a series of functional, innovative and products with personality and our range also includes Kvist - Floor lamp and Ceiling lamp with 16 and 4 arms.
VP Globe

VP Globe

13 600,00 kr inkl. moms
VP Globe pendant lamp is Verpan's bestseller and was designed by the fantastic Verner Panton in 1969. It is designed as a transparent globe in acrylic. Inside, there are five reflectors in aluminum together with two discreet counters in the colors orange and blue. The colors are there to create a more playful expression combined with the modern and stylish touch. VP Globe is available in different designs to fit all interiors. The lamp comes with a chrome ceiling and a black textile cord.
Star - Rund Förnicklad mässing

Star - Rund Förnicklad mässing

33 350,00 kr inkl. moms
Jonas Bohlin designed Star - Round for Örsjö Lighting and the lamp can be used on a wall or as a ceiling lamp. Star has nine light sources and can be compared to compound stars. The lamp is made of solid brass or copper and comes in five different designs. Thanks to the lamp being prepared for mounting with both mounting straps and wire suspension, it can be easily mounted. Star stands for the key words Bohlin describes as his design language, function, innovation and personality and fits with his tasteful form in both private and public environments. Our range includes several lamps from the Star series, see among others Star - 3 and Star - Pendant lamp.
Star - Rund Rå koppar

Star - Rund Rå koppar

27 850,00 kr inkl. moms
Jonas Bohlin designed Star - Round for Örsjö Lighting and the lamp can be used on a wall or as a ceiling lamp. Star has nine light sources and can be compared to compound stars. The lamp is made of solid brass or copper and comes in five different designs. Thanks to the lamp being prepared for mounting with both mounting straps and wire suspension, it can be easily mounted. Star stands for the key words Bohlin describes as his design language, function, innovation and personality and fits with his tasteful form in both private and public environments. Our range includes several lamps from the Star series, see among others Star - 3 and Star - Pendant lamp.
Star - Rund Rå mässing

Star - Rund Rå mässing

30 100,00 kr inkl. moms
Jonas Bohlin designed Star - Round for Örsjö Lighting and the lamp can be used on a wall or as a ceiling lamp. Star has nine light sources and can be compared to compound stars. The lamp is made of solid brass or copper and comes in five different designs. Thanks to the lamp being prepared for mounting with both mounting straps and wire suspension, it can be easily mounted. Star stands for the key words Bohlin describes as his design language, function, innovation and personality and fits with his tasteful form in both private and public environments. Our range includes several lamps from the Star series, see among others Star - 3 and Star - Pendant lamp.
Star - Rund Svart struktur

Star - Rund Svart struktur

21 350,00 kr inkl. moms
Jonas Bohlin designed Star - Round for Örsjö Lighting and the lamp can be used on a wall or as a ceiling lamp. Star has nine light sources and can be compared to compound stars. The lamp is made of solid brass or copper and comes in five different designs. Thanks to the lamp being prepared for mounting with both mounting straps and wire suspension, it can be easily mounted. Star stands for the key words Bohlin describes as his design language, function, innovation and personality and fits with his tasteful form in both private and public environments. Our range includes several lamps from the Star series, see among others Star - 3 and Star - Pendant lamp.
Star - Rund Vitlackerad

Star - Rund Vitlackerad

20 975,00 kr inkl. moms
Jonas Bohlin designed Star - Round for Örsjö Lighting and the lamp can be used on a wall or as a ceiling lamp. Star has nine light sources and can be compared to compound stars. The lamp is made of solid brass or copper and comes in five different designs. Thanks to the lamp being prepared for mounting with both mounting straps and wire suspension, it can be easily mounted. Star stands for the key words Bohlin describes as his design language, function, innovation and personality and fits with his tasteful form in both private and public environments. Our range includes several lamps from the Star series, see among others Star - 3 and Star - Pendant lamp.
Fågellampa Petite Volière

Fågellampa Petite Volière

4 600,00 kr inkl. moms
Petite Volière is a handmade ceiling lamp where Mathieu Challières is behind the design. The lamp consists of birds in different colors and is designed as a cage consisting of copper-plated metal. The birds consist of genuine feathers and are made by hand from Challières, which makes each specimen unique. This ceiling lamp fits perfectly in the smaller room. When Mathieu Challières launched the Volières series in 2006, the design world had never seen anything like it. Even today, it is completely unique in its kind and has become iconic in modern design all over the world. The series includes both wall, floor, ceiling and table lamps in a number of different sizes and designs.
IC Lights Suspension 2 Krom

IC Lights Suspension 2 Krom

6 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
IC Lights Suspension 2 Mässing

IC Lights Suspension 2 Mässing

6 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
IC Lights Suspension 2 Svart

IC Lights Suspension 2 Svart

6 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
2097/18 Sarfatti Mattsvart

Flos 2097/18 - Mattsvart

9 490,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 975,00 kr
Spara 2 485,00 kr
Med Flos 2097/18 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En väldigt populär takkrona som kommer i ett mattsvart utförande och håller 18 ljuskällor.    Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra.  Kommer med sladd på 2,8 m. 18 ljuskällor medföljer.
PH 5 Hues Of Blue

PH 5 Hues Of Blue

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Hues Of Green

PH 5 Hues Of Green

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Hues Of Grey

PH 5 Hues Of Grey

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Hues Of Orange

PH 5 Hues Of Orange

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Hues Of Red

PH 5 Hues Of Red

7 475,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Hues Of Rose

PH 5 Hues Of Rose

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Vit Classic

PH 5 Vit Classic

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
PH 5 Vit Modern

PH 5 Vit Modern

7 975,00 kr inkl. moms
PH 5 is a ceiling lamp from the iconic lamp collection PH which was designed in 1958 by Poul Henningsen for the Danish brand Louis Poulsen. PH 5 is a further development of the three-shade lamps Henningsen designed in collaboration with Louis Poulsen in 1925-1926 for an exhibition in Paris. The lamp has shades in several layers, made of pressure-turned aluminum which is available in several different matte colors. The stay is made of rolled aluminum and is also available in several colors. PH 5 is completely glare-free thanks to Henningsen's innovative solution of small inner screens in blue and red, these neutralize the yellow-green light in the field of view where the eye is most sensitive. This allows PH 5 to spread a warm, pleasant light.
IC Lights Suspension 1 Krom

IC Lights Suspension 1 Krom

4 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
IC Lights Suspension 1 Mässing

IC Lights Suspension 1 Mässing

4 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
IC Lights Suspension 1 Svart

IC Lights Suspension 1 Svart

4 725,00 kr inkl. moms
The pendant lamp from the lamp collection IC Lights was designed in 2014 by Micheal Anastassiades for Italian Flos. The lamp is made of a hand-blown ball in opal glass that hangs in a stylish, angled luminaire in solid brushed brass or made of steel in black, red burgundy or chrome-plated design. IC Light's pendant lamp is available in two sizes, S1 and S2, and spreads a warm white, homely light in the room. Ceiling cover included and comes in the same color as the luminaire and the cable is black. Anastassiades created the IC Lights collection with an elegant design language, inspired by a juggler's ability to balance balls, which is clearly seen in the design of the lamps. Combines perfectly with each other or with the other lamps in the collection IC with a uniform design.
Kvist - 4 armar Förnicklad mässing

Kvist - 4 armar Förnicklad mässing

17 475,00 kr inkl. moms
Kvist is Jonas Bohlin's first collaboration with Örsjö Belysning, which today has become a modern classic and almost as a sign for Örsjö. Kvist was first launched as early as 1999 and is made of high-quality materials, solid brass and copper and is available in five different designs. For Kvist there is a generous cord of 5 meters, and the part of the cord that is not used is wound up on the hook of the lamp and becomes an extra detail of the design. Kvist stands for Jonas Bohlin's key word - innovation, function and personality. Bohlin was inspired by the birch branches. Kvist is available in two more larger designs, see Kvist - 6 arms and Kvist - 16 arms and as a Floor Lamp in our range.
Kvist - 4 armar Rå koppar

Kvist - 4 armar Rå koppar

13 475,00 kr inkl. moms
Kvist is Jonas Bohlin's first collaboration with Örsjö Belysning, which today has become a modern classic and almost as a sign for Örsjö. Kvist was first launched as early as 1999 and is made of high-quality materials, solid brass and copper and is available in five different designs. For Kvist there is a generous cord of 5 meters, and the part of the cord that is not used is wound up on the hook of the lamp and becomes an extra detail of the design. Kvist stands for Jonas Bohlin's key word - innovation, function and personality. Bohlin was inspired by the birch branches. Kvist is available in two more larger designs, see Kvist - 6 arms and Kvist - 16 arms and as a Floor Lamp in our range.
Kvist - 4 armar Rå mässing

Kvist - 4 armar Rå mässing

14 725,00 kr inkl. moms
Kvist is Jonas Bohlin's first collaboration with Örsjö Belysning, which today has become a modern classic and almost as a sign for Örsjö. Kvist was first launched as early as 1999 and is made of high-quality materials, solid brass and copper and is available in five different designs. For Kvist there is a generous cord of 5 meters, and the part of the cord that is not used is wound up on the hook of the lamp and becomes an extra detail of the design. Kvist stands for Jonas Bohlin's key word - innovation, function and personality. Bohlin was inspired by the birch branches. Kvist is available in two more larger designs, see Kvist - 6 arms and Kvist - 16 arms and as a Floor Lamp in our range.
Kvist - 4 armar Svart struktur

Kvist - 4 armar Svart struktur

11 975,00 kr inkl. moms
Kvist is Jonas Bohlin's first collaboration with Örsjö Belysning, which today has become a modern classic and almost as a sign for Örsjö. Kvist was first launched as early as 1999 and is made of high-quality materials, solid brass and copper and is available in five different designs. For Kvist there is a generous cord of 5 meters, and the part of the cord that is not used is wound up on the hook of the lamp and becomes an extra detail of the design. Kvist stands for Jonas Bohlin's key word - innovation, function and personality. Bohlin was inspired by the birch branches. Kvist is available in two more larger designs, see Kvist - 6 arms and Kvist - 16 arms and as a Floor Lamp in our range.
Kvist - 4 armar Vit struktur

Kvist - 4 armar Vit struktur

11 975,00 kr inkl. moms
Kvist is Jonas Bohlin's first collaboration with Örsjö Belysning, which today has become a modern classic and almost as a sign for Örsjö. Kvist was first launched as early as 1999 and is made of high-quality materials, solid brass and copper and is available in five different designs. For Kvist there is a generous cord of 5 meters, and the part of the cord that is not used is wound up on the hook of the lamp and becomes an extra detail of the design. Kvist stands for Jonas Bohlin's key word - innovation, function and personality. Bohlin was inspired by the birch branches. Kvist is available in two more larger designs, see Kvist - 6 arms and Kvist - 16 arms and as a Floor Lamp in our range.
VL45 Radiohuspendel

VL45 Radiohuspendel

4 475,00 kr inkl. moms
VL45 Radio house pendant, also called the radio house pendant, is a ceiling lamp in a classic design from Louis Poulsen. It was designed by the renowned architect Vilhelm Lauritzen in the 1940s for the Radio House in Copenhagen and has over the years become a very popular lamp. Louis Poulsen relaunched the radio house shuttle in 2016 in a new updated model in three sizes. The design is original but the lighting technology has been modernized. The lamp is made of three layers of mouth-blown shiny white opal glass and hangs in a tube of brushed brass. An opening at the bottom provides a direct direction of light downwards while the entire lamp lights up and spreads a soft, white light. VL45 Radiohus Pendant lamp can be mounted both high and low and the timeless design means that the lamp fits in many different rooms. Vilhelm Lauritzen designed the Danish Radio House in the 1940s and together with Louis Poulsen created all the lighting for the building, including VL45 Radiohus Pendel and the VL38 series. The radio house pendulum is today classified as a design icon and is a sought-after item at auctions.
Vertigo Pendant Lamp White - Small

Vertigo Pendant Lamp White - Small

8 475,00 kr inkl. moms
Vertigo Pendant Lamp White - Small personifies designer Constance Guisset's original style. Since the series was launched in 2010 by French Petite Friture, the lamp has won several awards. Vertigo Pendant Lamp White - Small is made of fiberglass and has stretched straps in velvety polyurethane. Its lightweight construction makes the lamp almost seem to float in the air while slowly rotating like a mobile and creating a shadow play on the walls. Vertigo Pendant Lamp White - Small is part of the lighting series Vertigo. The series consisting of unique and modern pendant lamps comes in two different sizes and in several different colors. Regardless of the design and room, Vertigo is guaranteed to be an eye-catcher that does not leave the viewer untouched.
Flowerpot VP1 Beige Red

Flowerpot VP1 Beige Red

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Dark Green

Flowerpot VP1 Dark Green

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Grey Beige

Flowerpot VP1 Grey Beige

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Koppar

Flowerpot VP1 Koppar

3 175,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Light Blue

Flowerpot VP1 Light Blue

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Matt Black

Flowerpot VP1 Matt Black

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Matt Light Grey

Flowerpot VP1 Matt Light Grey

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Matt White

Flowerpot VP1 Matt White

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Mustard

Flowerpot VP1 Mustard

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Mässing

Flowerpot VP1 Mässing

3 175,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Red Brown

Flowerpot VP1 Red Brown

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 Rostfritt stål

Flowerpot VP1 Rostfritt stål

3 175,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Flowerpot VP1 White

Flowerpot VP1 White

2 475,00 kr inkl. moms
Flowerpot VP1 is a pendant lamp from 1968 by the world-famous designer Verner Panton, which today is manufactured by the Danish lighting and furniture brand & Tradition. The pendant lamp has been one of the brand's absolute best sellers ever since the start. The name refers to the Flower Power movement in the late 60's, whose ideals corresponded to the designer himself. Included in a collection of pendants in different sizes, as well as several table lamps. Thanks to its enormous popularity, & Tradition offers Flowerpot VP1 in a wide variety of designs ranging from both matte tones of white, black and gray to shiny metals such as brass, copper and polished steel. In between, you will also find a large selection of both muted and distinct colors. & Traditions Flowerpot VP1 comes with a 3 meter long cable,
Fågellampa Demi-Grande Volière

Fågellampa Demi-Grande Volière

5 850,00 kr inkl. moms
Demi-Grande Volière is a ceiling lamp designed by Mathieu Challières. The handmade lamp consists of copper-plated metal and is designed as a cage with birds in different colors and sizes. The birds consist of genuine feathers and are made by hand from Challières, which makes each specimen unique. This medium-sized lamp fits perfectly in most spaces; The hall, the nursery or why not the guest room? When Mathieu Challières launched the Volières series in 2006, the design world had never seen anything like it. Even today, it is completely unique in its kind and has become iconic in modern design all over the world. The series includes both wall, floor, ceiling and table lamps in a number of different sizes and designs.
Semi - Taklampa Brass

Semi - Taklampa Brass

3 850,00 kr inkl. moms
Semi Pendant is a ceiling lamp designed by Bonderup & Thorup in 1968 and produced by Gubi. The lamp is available in three sizes, made of powder-coated metal. Semi is available in chrome, brass, copper and several matte and glossy colors. The inside of the screen is white, which means that a warm white light spreads in the room. The lamp hangs in a black cloth-covered cord with the exception of the variant in white which instead has a matching white cord. The lamp cover comes in a matching color for the screen. Semi is a classic ceiling lamp that is both simple and elegant. The lamp fits in both homes and offices and can be hung in groups.
Semi - Taklampa Chrome

Semi - Taklampa Chrome

3 850,00 kr inkl. moms
Semi Pendant is a ceiling lamp designed by Bonderup & Thorup in 1968 and produced by Gubi. The lamp is available in three sizes, made of powder-coated metal. Semi is available in chrome, brass, copper and several matte and glossy colors. The inside of the screen is white, which means that a warm white light spreads in the room. The lamp hangs in a black cloth-covered cord with the exception of the variant in white which instead has a matching white cord. The lamp cover comes in a matching color for the screen. Semi is a classic ceiling lamp that is both simple and elegant. The lamp fits in both homes and offices and can be hung in groups.
Semi - Taklampa Copper

Semi - Taklampa Copper

3 850,00 kr inkl. moms
Semi Pendant is a ceiling lamp designed by Bonderup & Thorup in 1968 and produced by Gubi. The lamp is available in three sizes, made of powder-coated metal. Semi is available in chrome, brass, copper and several matte and glossy colors. The inside of the screen is white, which means that a warm white light spreads in the room. The lamp hangs in a black cloth-covered cord with the exception of the variant in white which instead has a matching white cord. The lamp cover comes in a matching color for the screen. Semi is a classic ceiling lamp that is both simple and elegant. The lamp fits in both homes and offices and can be hung in groups.
Semi - Taklampa Matt Black

Semi - Taklampa Matt Black

2 725,00 kr inkl. moms
Semi Pendant is a ceiling lamp designed by Bonderup & Thorup in 1968 and produced by Gubi. The lamp is available in three sizes, made of powder-coated metal. Semi is available in chrome, brass, copper and several matte and glossy colors. The inside of the screen is white, which means that a warm white light spreads in the room. The lamp hangs in a black cloth-covered cord with the exception of the variant in white which instead has a matching white cord. The lamp cover comes in a matching color for the screen. Semi is a classic ceiling lamp that is both simple and elegant. The lamp fits in both homes and offices and can be hung in groups.
Semi - Taklampa Matt White

Semi - Taklampa Matt White

2 725,00 kr inkl. moms
Semi Pendant is a ceiling lamp designed by Bonderup & Thorup in 1968 and produced by Gubi. The lamp is available in three sizes, made of powder-coated metal. Semi is available in chrome, brass, copper and several matte and glossy colors. The inside of the screen is white, which means that a warm white light spreads in the room. The lamp hangs in a black cloth-covered cord with the exception of the variant in white which instead has a matching white cord. The lamp cover comes in a matching color for the screen. Semi is a classic ceiling lamp that is both simple and elegant. The lamp fits in both homes and offices and can be hung in groups.
Melt Guld

Melt Guld

10 100,00 kr inkl. moms
The Melt pendant lamp from Tom Dixon was designed in 2014 by the brand's own founder. Melt has been manufactured using technically advanced methods of vacuum metallization and the lamp is the result of a collaboration with the Swedish radical design collective FRONT. Melt is available as a pendant lamp and wall lamp and the name Melt speaks for itself when the globe is lit and the otherwise mirror-shiny surface is transformed into a molten rock like a meteorite. Feel free to combine several Melt to create unique constellations in the home. The unique expression will attract attention regardless of the room and interior in which it is placed. For the wall-mounted variant, see Melt Surface in our range.
Melt Koppar

Melt Koppar

10 100,00 kr inkl. moms
The Melt pendant lamp from Tom Dixon was designed in 2014 by the brand's own founder. Melt has been manufactured using technically advanced methods of vacuum metallization and the lamp is the result of a collaboration with the Swedish radical design collective FRONT. Melt is available as a pendant lamp and wall lamp and the name Melt speaks for itself when the globe is lit and the otherwise mirror-shiny surface is transformed into a molten rock like a meteorite. Feel free to combine several Melt to create unique constellations in the home. The unique expression will attract attention regardless of the room and interior in which it is placed. For the wall-mounted variant, see Melt Surface in our range.
Melt Krom

Melt Krom

10 100,00 kr inkl. moms
The Melt pendant lamp from Tom Dixon was designed in 2014 by the brand's own founder. Melt has been manufactured using technically advanced methods of vacuum metallization and the lamp is the result of a collaboration with the Swedish radical design collective FRONT. Melt is available as a pendant lamp and wall lamp and the name Melt speaks for itself when the globe is lit and the otherwise mirror-shiny surface is transformed into a molten rock like a meteorite. Feel free to combine several Melt to create unique constellations in the home. The unique expression will attract attention regardless of the room and interior in which it is placed. For the wall-mounted variant, see Melt Surface in our range.
Melt Rökfärgad

Melt Rökfärgad

10 100,00 kr inkl. moms
The Melt pendant lamp from Tom Dixon was designed in 2014 by the brand's own founder. Melt has been manufactured using technically advanced methods of vacuum metallization and the lamp is the result of a collaboration with the Swedish radical design collective FRONT. Melt is available as a pendant lamp and wall lamp and the name Melt speaks for itself when the globe is lit and the otherwise mirror-shiny surface is transformed into a molten rock like a meteorite. Feel free to combine several Melt to create unique constellations in the home. The unique expression will attract attention regardless of the room and interior in which it is placed. For the wall-mounted variant, see Melt Surface in our range.
Vertigo Pendant Lamp Copper - Small

Vertigo Pendant Lamp Copper - Small

8 475,00 kr inkl. moms
The elegant and award-winning Vertigo Pendant Lamp Copper - Small ceiling lamp from French Petite Friture was designed in 2010 by Constance Guisset. The lamp has a construction of fiberglass and has stretched bands in velvety polurethane. This means that the Vertigo Pendant Lamp Copper - Small is very light despite its size. Its airy design means that the lamp is good in both smaller and larger homes as it lets in a lot of light and does not obscure its surroundings. Vertigo Pendant Lamp Copper - Small is part of the Vertigo series. In addition to this lamp, Vertigo is available in a larger size and in several different colors. The unique and modern design of Vertigo will be a real eye-catcher in every home.
Star - Pendellampa Förnicklad mässing

Star - Pendellampa Förnicklad mässing

2 975,00 kr inkl. moms
The simple and stylish pendant lamp Star is designed by Jonas Bohlin for Örsjö Belysning. The lamp is made of materials that live and age with dignity - solid brass and copper and you can choose between five different designs. The lamp is easily mounted in the ceiling with a hook that is on the cord and it can be placed by itself or in a combination of several in the same or different color. Star - Pendant lamp can be placed in most private and public environments thanks to its stylish shape. In our range there are several lamps from the Star series, see for example Star - 3 and Star - Ceiling and Wall lamp.

Taklampor i ett brett sortiment

Här kan du köpa taklampa online ur ett stort och välsorterat sortiment för de allra flesta rum, för ditt hem såväl som kontor. Välj mellan våra taklampor i flera varianter, utföranden och från flera ledande leverantörer såsom Markslöjd, Tom Dixon, Woud, Muuto och många fler. 

Klassiska såväl som moderna taklampor

Oavsett om du söker en taklampa i modern stil eller en mer klassisk taklampa och oavsett vad du klassar som en snygg taklampa, är vi säkra på att vi har något i vårt sortiment som faller dig i smaken. Vi har många fina taklampor som täcker de flesta stilar.

Köp taklampa online till bra pris

Här på DPJ.se kan du köpa taklampor online till bra pris och på ett tryggt och säkert sätt. Vi har alltid prisgaranti, bra garantier och snabba leveranser på våra produkter.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser