Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Monitorarmar

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

560.09975.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Monitorarmar & skärmstativ

En monitorarm eller skärmhållare är ett smart val för dig som vill uppgradera arbetsytan. Oavsett om du vill frigöra plats på skrivbordet, förbättra ergonomin eller skapa en installation med flera skärmar hittar du det du behöver hos oss. Upptäck en rad olika alternativ, inklusive armar för en eller två bildskärmar, stativ för tre bildskärmar och väggmonterade datorskärmsfästen. Våra monitorarmar kommer med standardiserade VESA-fästen.

Må bättre framför datorn

När du arbetar med din skärm på rätt höjd och i rätt vinkel minskar belastningen på nacke och ögon. Detta kan i sin tur minska risken för huvudvärk, ryggsmärtor och problem med torra ögon. Genom att förbättra skärmergonomin vid skrivbordet kan du alltså må bättre och öka din produktivitet.

Skärmstativ 2 skärmar

Med monitorarmar för två skärmar får du en platsbesparande lösning. Dessa stativ erbjuder stabilitet och är ofta väldigt flexibla. De flesta stativ låter dig vrida och vinkla dina skärmar åt valfritt håll och på så sätt arbeta mer effektivt.

Skärmstativ 3 skärmar

Våra stativ för tre datorskärmar tar din produktivitet till nästa nivå. Dessa skärmstativ är extra starka då det är konstruerade för att hålla dina tre skärmar på ett tryggt sätt. Tack vare denna smarta lösning får du en panoramaskärm som är perfekt för multitasking, spel eller uppslukande arbetsuppgifter.

Väggfäste datorskärm

En monitor arm för vägg är ett utmärkt alternativ när du har ont om plats på skrivbordet. Dessa fästen ser till att din bildskärm sitter säkert på väggen, frigör värdefull arbetsyta och skapar en elegant, modern look. Vi har väggfästen med eller utan utdragbara armar. Du kan därför alltid hitta en lösning som passar dig oavsett om du vill montera din datorskärm eller din tv på väggen.

Hos oss hittar du även ett stort utbud laptophållare och datorhållare för dig som önskar ännu mer arbetsyta samt ordning och reda på skrivbordet. 

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft