Från
49 980:-

Tysta rum och telefonbås

Med tysta rum och telefonbås är det enkelt att skapa avskildhet och sänka ljudnivån på kontoret. Precis som namnet skvallrar om är tysta rum formade för att vara tysta. När dörren är stängd kan ni samtala i vanlig samtalston utan att störa kollegorna på utsidan. Beroende på vilken variant du väljer går rummet att få med smarta funktioner som automatiskt luftutsug och antibakteriella ytskikt. Hos oss kan du även hyra telefonbås och tysta rum till fördelaktiga priser.

Vill du veta mer
om våra tysta rum och telefonbås?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Passa på!

Viste du att du även kan

hyra

ditt tysta rum från endast 998 kr/mån *

* Det blir cirka 30 kr/dag, vilket motsvarar en kopp kaffe. Smart!

CHATBOX – SINGLE FRÅN SILEN

Telefonbås för digitala möten

Slipp fullbokade konferensrum vid digitala möten med kunder och samarbetspartners. Med ett telefonbås skapar du enkelt mindre mötesrum på kontoret. Hos oss hittar du bland annat enmansbås som är ett utmärkt alternativ vid externa samtal och videomöten mellan enskilda parter. Dessa bås kommer i regel med ett väggfast laptopbord och har plats för en pall eller mindre kontorsstol. Chatbox från Silen är ett bra exempel på en telefonhytt som dämpar ljudnivån och passar utmärkt i stimmiga miljöer.

SILEN SPACE 6

Tyst rum för större sällskap

Har du en lite större lokal men för få mötesrum? Vi har tysta rum som rymmer upp till 12 personer. Detta är ett enkelt sätt att dela upp kontoret och skapa avskilda ytor för möten och ostört arbete. Här kan du möblera med enskilda småbord eller ett vanligt mötesbord, samt konferensstolar eller anpassade soffor. Tysta rum från exempelvis Silen, består av moduler och går därför att bygga ihop för att skapa ännu större rum. Dessa går även att få med antibakteriella ytskikt och andra smarta funktioner som håller luften fräsch under långa sittningar.

THE CABIN FRÅN GÖTESSONS

Enskilda kontorsrum
med ljudabsorberande rum

I ett öppet kontorslandskap finns det ofta behov av några enskilda kontorsrum. Kanske för några fasta positioner, eller som arbetsrum att fly in till när arbetet kräver extra koncentration. Ett ljudabsorberande rum går att få i flera olika utföranden, bland annat som hel eller halvrum, med dörr, med eller utan tak, med integrerade eluttag och så vidare. Väggarna består av ljudabsorbenter som sänker ljudnivån och skapar avskildhet. Detta är en lite enklare variant av ett tyst rum, som ger ett mjukt och harmoniskt intryck på kontoret.

Designa ditt eget tysta rum med Silen

Silen Space från Silen går att få i flera snygga utföranden. Sätt din egen prägel på rummet genom att välja färger på interiör och exteriör, göra tillval av eluttag, möbler med mera.

Vill du veta mer
om våra tysta rum och telefonbås?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft