Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Konferensstolar

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

705.011255.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Konferensstolar av högsta kvalitet

DPJ har ett stort sortiment konferensstolar för alla behov. Oavsett om du är ute efter en exklusiv eller enkel stol finner du den hos oss.

Stolar för konferensrum och möten

För konferens och besök är det viktigt med bra stolar. Kanske söker du fåtöljliknande stolar med armstöd så som A.M från Scandinavian Selection, eller mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul som Ergo 0006C?

Hos oss finner du alla typer av stolar och möbler som du behöver till konferensen – vi har alla möbler ni behöver till konferensen, allt från konferensbord i flera varianter till kompletta konferensgrupper.

Tänk igenom mötesrummets inredning noggrant

Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra och bekväma stolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det en risk för att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

Tänk igenom konferensrummets inredning noggrant

Konferensrummet är ofta en central plats på kontoret där kollegor samlas, ibland i flera timmar, för möten, utbildningar och workshops. Därför är det viktigt att konferensrummet är välplanerat och har en inredning som är bekväm under hela konferensen. För att lyckas med inredningen i konferensrummet bör du fundera över:

  • Hur många platser behöver ni? Köp stolar så att det garanterat räcker till alla besökare.
  • Vad för typ av stolar behöver ni? Hopfällbara, stapelbara, kanske konferensstolar som är enkla att städa av?
  • Hur permanent ska möbleringen vara? Vid tillfälliga lösningar är det praktiskt med stapelbara stolar, som enkelt kan plockas bort när de inte används och som inte tar speciellt mycket plats vid förvaring.

Köpa konferensstol – 3 tips på vägen

1. Konferensstolar med armstöd

Satsa på ergonomiska konferensstolar i så stor utsträckning som möjligt, för att alla deltagare ska sitta bekvämt under hela konferensen. Stolar med armstöd, mjuk vaddering och ett ordentligt ryggstöd är att föredra. När ni sitter bekvämt och avslappnat kommer ni snabbt märka att koncentrationen blir bättre.

2. Stolar med hjul eller snurrstativ

Har du en whiteboardtavla i konferensrummet eller vet med dig att ni kommer att hålla många presentationer under era möten, kan en konferensstol med hjul eller snurrstativ vara att föredra. Då kan deltagarna enkelt vrida sig mot tavlan eller varandra.

Vi har ett stort utbud av konferensstolar med hjul, som exempelvis våra storsäljare:

  • Ergo 338 – prisvärd stol som påminner om en traditionell skrivbordsstol och därför passar lika bra i hemmet som i mötesrummet. Med vitt stativ samt klädd sits och rygg.
  • Herman Miller Setu – elegant konferensstol med luftigt nät som formar sig efter kroppen. Ställer in sig automatiskt för bästa ergonomiska upplevelse.

3. Stolar med mjuk stoppning 

Den kanske viktigaste egenskapen hos en konferensstol är dess sittdyna. Sitter deltagarna obekvämt kommer de också ha svårt att koncentrera sig, då de behöver vrida och vända på sig konstant för att försöka hitta en skön position. En behaglig sits motverkar träsmak och kan även ha en positiv påverkan på blodcirkulationen.

Svårt att hitta rätt konferensmöbler?

Behöver du hjälp att hitta möbler som passar din kontorsmiljö? Kontakta våra inredare, så får du experthjälp med att anpassa och effektivisera arbetsmiljön. De hjälper dig att hitta allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft