Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Fällbara & stapelbara stolar

Grid view
List view
Visar 1-24 av 24 objekt
Sort by
Dome Karmstol Perforerad

Dome Karmstol Perforerad

1 350,00 kr inkl. moms
Dome är en kollektion av stolar som för tankarna tillbaka till den ärorika traditionen av bistrostolar, med böjda silhuetter och generösa former. Modellen har perforerad rygg och sits, som ger en industriell look. Stapelbar upp till 5 stolar. Lämpad för utomhusbruk.
HÅG Conventio 9510

HÅG Conventio 9510

3 150,00 kr inkl. moms
HÅG Conventio 9510 passar utmärk att använda som ex. konferensstol, besöksstol eller mötesstol. Stolen har en mjuksits samt ryggstöd för att erbjuda högkomfort. HÅG Conventio går att stapla på varandra upp till 10 st för att frigöra yta på golvet. Stolen går att få i flera olika utföranden. 
TOPSELLER
Ana Stol 4340, polypropen
vissa varianter i lager

RBM Ana Stol 4340, polypropen

665,00 kr inkl. moms
Ord.pris 700,00 kr
Spara 35,00 kr
RBM Ana 4340 är en väldigt populär konferensstol som har en stilren och fin design som går att få i flera olika färger. Stolen är tillverkad för att klara av alla påfrestningar i offentliga miljöer och passar därför perfekt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Den stapelbara konferensstolen fyller konferenssalar, matsalar och mötesrum. Enkel att placera i rader och att stapla. Den enkla designen i kombination med det ergonomiskt utformade sitsen gör den till en klar favorit. Stapelbar upp till 12 stolar.
TOPSELLER

RBM Ana Stol 4340SR, Helklädd

1 375,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 500,00 kr
Spara 125,00 kr
RBM Ana 4340SR har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340SR är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet.  Stapelbar upp till 10 stolar. Mjukt stoppad sitt- och ryggdyna.
Bella 4445, 4 ben

RBM Bella 4445, 4 ben

2 350,00 kr inkl. moms
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i fin modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen går att få i flera olika utföranden.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella 4446, 4 ben

Bella 4446, 4 ben med armstöd

3 150,00 kr inkl. moms
RBM Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella Low-Back 4447, 4 ben

RBM Bella Low-Back 4447, 4 ben

1 975,00 kr inkl. moms
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Bella Low-Back 4447S, 4 ben

Bella Low-Back 4447S, 4 ben

2 350,00 kr inkl. moms
RBM Low-Back Bella är en kollektion av matsals- och konferensstolar i modern design och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern stol med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet lägger grunden till positiva möten mellan människor.  Stolen passar bra i ex. konferensrummet, matsalen, kontoret eller lunchrummet.  Stapelbar upp till 6 stolar.
Osaka Metal Stol, trä

Osaka Metal Stol, träsits på ben

2 725,00 kr inkl. moms
Osaka Metal har en sits i ask-plywood och ben i 16 mm stålrör. Stolen erbjuder hög komfort, kombinerat med ett grafiskt uttryck. Benen finns som kromade, eller i svart pulverlack. Sitsen går att beställa i naturlig ask samt i betsad ask. Stapelbar upp till 4 stolar. Minsta beställning 20st.

Konferensstol 40/4 Side Chair - Stapelbar, Kopplingsbar

2 850,00 kr inkl. moms
40/4 präglas av sin eleganta och tidlösa design, som tillsammans med stolens oöverträffliga staplingsegenskaper gör den till den perfekta stolen för utbildningssalar och konferenser. Sits och ryggstöd i faner eller tålig polyamid. Nätt underrede i förkromad eller pulverlackerad stål. Stapelbar upp till 40 st på vagn. Kommer med eller utan integrerad stagkoppling.
Air Chair - 4-pack

Air Chair - 4-pack

1 275,00 kr inkl. moms
Air kommer med en stilren och minimalistisk design i slitstark polypropen med tillsatt glasfiber, vilket gör att stolen passar lika bra inomhus som utomhus på balkongen, serveringen eller i trädgården. Säljes i 4-pack (priset gäller per styck). Stapelbar upp till tio stolar. Enkel att hålla ren och torka av.

Stol Visu på medar

2 700,00 kr inkl. moms
Visu är en stapelbar stol i en okomplicerad design på medar i stål och med säte i formpressad faner. En stol som är lätt att förvara och därför passar lika bra som extrastol, som köks- eller matsalsstol. Stapelbar upp till 15 stolar. Miljövänligt lackerad med vattenbaserat lack. Vackra, synliga träådringar. Luftig design med medar.

Caper stol - Stapelbar

2 975,00 kr inkl. moms
Caper är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol som är perfekt vid olika typer av evenemang, då de enkelt staplas undan när de inte behövs. Stapelbar upp till 6 stolar.  Stansat handtag. Låg vikt. Perforerat säte ger svalkande effekt.  Lång garanti på 12 år.

Stol Globus

2 800,00 kr inkl. moms
Globus är en elegant, slittålig och stapelbar stol med ett underrede i förkromat stål och en sits i plywood eller polypropen. Stolen passar utmärkt i exempelvis vid matbordet eller på restaurangen. Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.

Stol Laclasica

4 550,00 kr inkl. moms
Laclasica är en stilig, stapelbar stol där sits och ben kommer i vacker ask. Under sitsen stärker en aluminiumdel upp strukturen. Tack vare sin luftiga design passar Laclasica in i nästan alla miljöer. Sits och ben i ask. Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 4 stolar.

Stol Petit Standard - 2-pack

3 750,00 kr inkl. moms
Petit Standard är en modern stol i en tidlös design som blandar elegans och funktion. Stolen består av lätta material och är stapelbar, vilket gör den till ett bra val för kaféer, utbildningssalar och matsalar.  Säljes i 2-pack (angivet pris gäller per stol). Stapelbar upp till 12 stolar. Lätta material gör stolen lätt att stapla.  Sits med kurvad front ger hög komfort.
TOPSELLER

RBM Ana Stol 4340S, Klädd sits

1 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 225,00 kr
Spara 200,00 kr
RBM Ana 4340S har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340S är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. Stolen erbjuder bra komfort med sin mjuka sittdyna.  Stapelbar upp till 10 stolar.

Karmstol Stecca 2 - 4-pack

2 900,00 kr inkl. moms
Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer. Säljs i 4-pack (priset gäller per styck). Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Smidigt stapelbar upp till 6 stolar. Lämplig för utomhusbruk. 

Transportvagn till RBM stol ANA

3 600,00 kr inkl. moms
Smidig stolsvagn för RBM stolen Ana, som gör det enkelt för dig att förvara och flytta undan dina stolar. Med smidigt handtag och två massiva hjul.

Stol Co Chair - 2-pack

3 400,00 kr inkl. moms
Co Chair är en modern stol som tack vare de smäckra stålbenen och det mjukt böjda träet har en lätt och luftig känsla som smälter in i omgivningen. Stolen är stapelbar och passar särskilt bra i matsalen. Säljes i pack om två (priset gäller per styck). Smidigt stapelbar upp till 10 stolar. Nätt och avskalad design.

Stol Just - på medar

2 060,00 kr inkl. moms
Just är en vacker, stapelbar stol på medar med sits i gjuten träfaner som finns i svart och naturfärgat utförande. Perfekt för dig som vill ha snygga extrastolar eller håller i utbildningar och konferenser. Stapelbar upp till 6 stolar. Luftig och stilren design. Går att torka av med fuktad trasa. Levereras monterad.

Stol Form - Stapelbar

2 725,00 kr inkl. moms
Form är en stilig matstol där skalet är helgjutet i tålig och slitstark polypropen. Övergången mellan ben och skal är mjukt och sömlöst vilket bidrar till stolens graciösa uttryck där ingenting har lämnats åt slumpen. En vacker matstol som passar in i de flesta miljöer.

Stol Nova Sea - Återvunnen plast, med klädd sits

4 225,00 kr inkl. moms
Nova Sea är en miljövänlig stol som går att köpa med eller utan armstöd och har klädd sits. Stolen tillhör The Nova Collection där alla möbler innehåller återvunnen plast från gamla fiskenät. Prisvärd och miljövänlig. Går att stapla (max 6 st). Säte i återvunnen plast, 96% från havet. Sits klädd i återvunnen polyester. Stabil ram i stål. Går att plocka isär för enkel återvinning.

Stol Nova Sea - Återvunnen plast

2 700,00 kr inkl. moms
Nova Sea är en miljövänlig och stilig stol som går att köpa med eller utan armstöd. Stolen tillhör The Nova Collection där alla möbler innehåller återvunnen plast från gamla fiskenät. Prisvärd och miljövänlig. Går att stapla (max 6 st). Säte i återvunnen plast, 96% från havet. Stabil ram i stål. Går att plocka isär för enkel återvinning.

Fällbara stolar & stapelbara stolar – spara utrymme och pengar på kontoret

Stapelbara stolar och fällbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo till konferensrummet. Alla fällbara och stapelbara konferensstolar i denna kategori har mycket hög kvalitet, är slittåliga och perfekta på mässor och event men även i konferensrum och kontorslokaler.

Stapelbara konferensstolar som passar i alla miljöer

Våra stapel- och fällbara stolar passar överallt. På små och stora kontor behövs alltid extra stolar, och med våra stapelbara stolar behöver du inte göra avkall på komfort. Våra stapelbara konferensstolar är helt perfekta när ni får besök och verkligen vill att gästerna ska sitta skönt.

Stort utbud av hopfällbara stolar på DPJ.se

Vi har ett stort utbud av både stapelbara och hopfällbara stolar, då vi vet att stilen och behov på olika kontor varierar. Därför hittar du här allt från enkla stapelbara stolar i trä till lätta hopfällbara stolar i plast och i många olika färger. Du kommer garanterat att hitta vad du letar efter här.

Fällbara stolar för konferensrummet

Stapel- och fällbara stolar är flexibla och väger förhållandevis lite. I konferensrummet är det enkelt att plocka fram så många stapelbara eller fällbara stolar som behövs för de närvarande, och efteråt plocka undan dem för att spara plats. Hos oss på DPJ kan ni köpa fällbara stolar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten.

Handla våra hopfällbara stolar smidigt online

Köp fällbara stolar eller stapelbara stolar billigt hos oss och upplev själv kvaliteten i våra prisvärda stolar. Du hittar även ergonomiska kontorsstolar hos oss. Kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar för just ert kontor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser