Fällbara & stapelbara stolar

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

600.011150.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter
Stol Mode Stol Mode
Brizley of Scandinavia

Stol Mode

1 040 kr
832 kr
stock Lagervara

Hopfällbara stolar & stapelbara stolar – spara utrymme på kontoret

Staplingsbara och fällbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo till konferensrummet. Alla våra stolar är av hög kvalitet, slittåliga och perfekta på mässor och event, men även i konferensrum eller kontorslandskap.

Stapelbara konferensstolar för alla miljöer

Våra fällbara stolar finns i modeller för alla behov och lokaler. Extra stolar behövs på alla kontor, och med våra staplingsbara stolar behöver du inte göra avkall på komfort. Våra stapelbara konferensstolar är perfekta vid kundbesök eller tillfälliga ökningar i personalstyrka.

Stort utbud av staplingsbara stolar

Vi har ett stort utbud av både stapelbara och hopfällbara stolar, då vi vet att stilen och behov på olika kontor varierar. Därför hittar du här allt från enkla stapelbara trästolar till lätta stolar i plast och i många olika färger. Du kommer garanterat att hitta vad du letar efter här.

Billiga fällbara stolar för konferensrummet

Stapel- och fällbara stolar är flexibla och väger förhållandevis lite. I konferensrummet är det enkelt att plocka fram så många stolar som behövs för de närvarande, och efteråt plocka undan dem för att spara plats. Hos oss på DPJ kan ni köpa hopfällbara stolar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten.

Handla hopfällbara stolar online

Hos oss kan du köpa fällbara stolar billigt och själv uppleva kvaliteten i våra prisvärda stolar. I vårt sortiment hittar du även ergonomiska kontorsstolar, köksstolar och praktiska och lättstädade plaststolar för matsalen, besöksrummet eller väntrummet. Kontakta oss gärna för mer information om våra produkter och tjänster, eller om du önskar skräddarsydda lösningar för ditt kontor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft