Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Fällbara & stapelbara stolar

Fällbara stolar & stapelbara stolar – spara utrymme och pengar på kontoret

Staplingsbara och fällbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo till konferensrummet. Alla fällbara och stapelbara konferensstolar i denna kategori har mycket hög kvalitet, är slittåliga och perfekta på mässor och event men även i konferensrum och kontorslokaler.

Stapelbara konferensstolar som passar i alla miljöer

Våra stapel- och fällbara stolar passar överallt. På små och stora kontor behövs alltid extra stolar, och med våra stapelbara stolar behöver du inte göra avkall på komfort. Våra stapelbara konferensstolar är helt perfekta vid besök då ni inte har tillräckligt med vanliga sittplatser.

Stort utbud av staplingsbara stolar på DPJ.se

Vi har ett stort utbud av både stapelbara och hopfällbara stolar, då vi vet att stilen och behov på olika kontor varierar. Därför hittar du här allt från enkla staplingsbara stolar i trä till lätta hopfällbara stolar i plast och i många olika färger. Du kommer garanterat att hitta vad du letar efter här.

Billiga fällbara stolar för konferensrummet

Stapel- och fällbara stolar är flexibla och väger förhållandevis lite. I konferensrummet är det enkelt att plocka fram så många stapelbara eller fällbara stolar som behövs för de närvarande, och efteråt plocka undan dem för att spara plats. Hos oss på DPJ kan ni köpa fällbara stolar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten.

Handla våra hopfällbara stolar smidigt online

Köp fällbara stolar eller stapelbara stolar billigt hos oss och upplev själv kvaliteten i våra prisvärda stolar. Du hittar även ergonomiska kontorsstolar hos oss. Kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar för just ert kontor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft