Kabelhantering

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

60.03855.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Kabelhantering till skrivbord

Med rätt kabelhantering kan du snygga till ovanpå bordsskivan, lägga alla sladdar i en kabelhållare och se till att kablarna hänger i rätt längd mellan borden. En kabelgömma under skrivbordet gör att sladdarna blir en osynlig del av inredningen och ger arbetsplatsen ett snyggt och städat helhetsuttryck!

Kabelförvaring förbättrar arbetsmiljön

Att kabelsanera på kontoret har flera fördelar, bland annat:

 • Det kabeltrassel som är vanligt på arbetsplatser idag ger ett konstant stökigt intryck som riskerar att påverka medarbetarnas fokus och mående. Genom att samla alla sladdar och grendosor i en kabelsamlare hålls arbetsytan fri, och personalen kan arbeta mer fokuserat.
 • När kablar ligger på golvet drar de åt sig damm samtidigt som det blir svårt att städa ordentligt, vilket påverkar luftkvaliteten i lokalen. Smart kabelförvaring under skrivbordet gör att du slipper detta!
 • Har du ett höj- och sänkbart skrivbord följer sladdarna med oavsett hur högt upp du hissar bordsskivan. Du behöver därför inte oroa dig för att kablarna är för korta eller fastnar någonstans på vägen.

DPJ erbjuder ett brett utbud av kabelhantering för kontor som hjälper dig skapa lugn på arbetsplatsen. Kombinera gärna med fler smarta kontorstillbehör och förvaring till skrivbord för ännu bättre ordning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft