Proffs på inredning och ergonomi

Vill du planera ett helt kontor eller bara provsitta en kontorsstol? Välkommen in till vår butik på Mäster Samuelsgatan 65.

EN BUTIK MED FÖRDELAR

Exklusiv Expressleverans för våra butikskunder

I butiken får du se vårt breda utbud med egna ögon. Oavsett om du letar möbler till det stora kontoret eller inredning till det lilla hemmakontoret, har vi det du söker. Här kan du köpa och ta hem din vara direkt, eller välja att lägga en beställning hos någon av våra butikssäljare. Beställer du en lagervara i vår butik innan klockan 14.00 på en vardag, kan du välja vår Expressleverans. Då får du din order levererad till dig redan samma dag. Smidigt, lätt och på dina villkor!

MINST 50 OLIKA STOLAR I BUTIK

Kom in och provsitt – hitta rätt med våra specialister

Upptäck vårt stora sortiment ergonomiska kontorsstolar, balansstolar och klassiska skrivbordsstolar. Våra erfarna butikssäljare är specialiserade inom ergonomi och hjälper dig gärna hitta en stol som passar dig. Kom in och provsitt ledande varumärken som HÅG, RH, Direkt Interiör och Malmstolen.

HÅG Capisco 8106

HÅG

Capisco 8106

Direkt Interiör Kontorsstol Ergo 317

Direkt Interiör

Ergo 317

Direkt Interiör Konferensstol Ergo 338

Direkt Interiör

Ergo 338

Malmstolen

Malmstolen

Malmstolen 4000

FRI INREDNINGSHJÄLP FÖR FÖRETAG

Skapa ditt drömkontor

Att inreda ett kontor kan vara en utmaning. Vi hjälper dig med allt från planering och färgval, till montering och finansiering. Kom in och prata med oss direkt i butiken så hjälper vi dig på plats.

 • checkmark Koncept
 • checkmark Materialval
 • checkmark Färgsättning
 • checkmark Ergonomi
 • checkmark Möbler
 • checkmark Inredning
INSPIRATION OCH IDÉER

Vi har allt för en trivsam arbetsmiljö

Vi brinner för att skapa ytor som gör vardagen lite bättre. Därför satsar vi på inredning och möbler som är väldesignade, funktionella, hållbara och prisvärda. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en trivsam arbetsmiljö - på kontoret eller i hemmet.

Skrivbord

Loungemöbler

Tysta rum

Stolar

Detaljer

dpj store entrance

Vi hjälper dig direkt på Mäster Samuelsgatan 65

 • Mån - Fre: 10.00 - 18.00
 • Lördagar: 11.00 - 16.00
 • Mäster Samuelsgatan 65
 • 111 21 Stockholm
 • Tel: +46 (0)8-517 654 15

Välkommen in till oss!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft