Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sideboard & Skänkar

Grid view
List view
Visar 1-21 av 21 objekt
Sort by

Byrå 62 Dresser - Fyra lådor

31 125,00 kr inkl. moms
En elegant byrå med fyra lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Fyra utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Byrå 62 Dresser - Tre lådor

41 300,00 kr inkl. moms
En stilig byrå med tre lådor och ett praktiskt sidoskåp, klädd i träfaner och svart laminat. Byrån står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla. Tre utdragbara lådor. Ett smidigt sidoskåp. Slitstark toppskiva i laminat. Knoppar och fötter i massivt valnötsträ.

Byrå 62 Dresser - Sex lådor

54 950,00 kr inkl. moms
En elegant byrå med sex lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Sex utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Skåp Prio

17 475,00 kr inkl. moms
Prio är ett vackert skåp i massivt trä som går att få i 13 olika kulörer. Skåpet har fina detaljer så som skålad topp och integrerade handtag, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Massivt trä. Elegant skålad topp. Integrerade handtag. Kan fås med miljövänligt, vattenbaserat lack för slittålig yta.
TOPSELLER

Sideboard Enfold - Hög

19 875,00 kr inkl. moms
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på tre olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Enfold - Låg

19 875,00 kr inkl. moms
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat för optimal förvaringsfrihet. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på fem olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Reflect - Låg

22 025,00 kr inkl. moms
Reflect är ett modernt sidoskåp som låter dig förvara dina saker med stil, samtidigt som den ger dig en trevlig avlastningsyta. Skåpet kommer i solid ek och ekfaner samt i två olika storlekar och färger. Finns som Small (två dörrar) och Large (två dörrar samt två utdragbara lådor). Modern och vacker design med lätt kurvade skåpdörrar.

Sideboard Reflect - Hög

25 250,00 kr inkl. moms
Reflect byrå kommer i en modern design med tre utdragbara lådor som har en lätt kurvad front. En stilren byrå som passar lika bra som klädförvaring i sovrummet, som teknikförvaring på kontoret.  Med tre utdragbara lådor. Robust men smidig design. Ben i massiv ek.

Sideboard Haze

17 375,00 kr inkl. moms
Haze är ett elegant och praktiskt sidoskåp som tack vare det integrerade hyllplanet ger dig stora förvaringsmöjligheter. Skåpet kommer i två sobra färger som enkelt smälter in i de flesta miljöer. Stilig och luftig design. Metallhylla, väggfästen och justerbara fötter ingår.

String Väggskåp/skänk - Vardagsrum D

9 700,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvaringssystem som passar till alla rum. Gavlar och skåp kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2x2-pack String väggavlar (H50xD30 cm). 3 stycken Skåp med skjutdörr (B78xD30xH42 cm). Justerbara inre hyllplan (2 per skåp).
TOPSELLER

String Väggskåp - Vardagsrum E

10 800,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken (2x2-pack) String väggavlar (H75xD30 cm). 3 stycken String hyllplan (B78xD30 cm). 3 stycken String skåp med skjutdörrar (B78xD30xH42 cm). Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Väggskåp/skänk - Vardagsrum F

10 800,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem med låga golvgavlar, tre praktiska skåp med skjutdörrar samt tre hyllplan.  4 stycken (2x2-pack) String golvgavlar (H85xD30 cm). 3 stycken (1x3-pack) String hyllplan (B78xD30 cm). 3 stycken String skåp med skjutdörrar (B78xD30xH42 cm). Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Vägghylla/skänk - Vardagsrum G

18 700,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem med nio hyllplan, tre tidskriftshyllor och tre skåp med skjutdörrar.  4 stycken (2x2-pack) String golvgavlar (H200xD30 cm). 9 stycken (3x3-pack) String hyllplan (B78xD30 cm). 3 stycken String skåp med skjutdörrar (B78xD30xH42 cm). 3 stycken String tidskriftshylla trä (B78xD30 cm). Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Vägghylla/skänk - Vardagsrum C

10 775,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  6 stycken (3x2-pack) String väggavlar i Plexi (H75xD30 cm.) 6 stycken (2x3-pack) String hyllplan (B78xD30 cm). 2 stycken String skåp med skjutdörrar (B78xD30xH42 cm). Kan monteras på annat vis än bild visar.

Sideboard Virka High

17 000,00 kr inkl. moms
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Virka Low

10 675,00 kr inkl. moms
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Air

13 075,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 000,00 kr
Spara 3 925,00 kr
Air är ett vackert sideboard i ekfanér med ett asymmetriskt rutmönster i rotting. Air är både stilfullt och praktiskt i och med möjligheten till mycket förvaring, och passar fint in i många olika miljöer. Rotting ger ett transparent uttryck. Plats för mycket förvaring. Vackert inredningsobjekt.

Sideboard Kabino

9 000,00 kr inkl. moms
Kabino är ett praktiskt sideboard med smidigt skjutbara dörrar i mattlackerad aluminium, varav ena är elegant perforerad. Ramen och benen i ask bryter av och bidrar till skänkens dynamiska känsla. Smidiga skjutdörrar sparar plats i rummet. Hyllplan för praktisk förvaring. Förborrade hål för kablar.

Sideboard Kabino - Med lådor

13 275,00 kr inkl. moms
Kabino är ett praktiskt sideboard med lådor och skjutbara dörrar i mattlackerad aluminium, varav ena är elegant perforerad. Ramen och benen i ask bryter av och bidrar till skänkens dynamiska känsla. Lådor med "soft close"-funktion för tyst stängning. Hyllplan för praktisk förvaring. Förborrade hål för kablar.

Sideboard Jalousi - med skjutdörrar

19 725,00 kr inkl. moms
Jalousi är ett vackert sideboard med sidor i lackad ekfaner samt smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet. Med två flyttbara hyllplan som gör det möjligt att anpassa skåpet efter behov. Två flyttbara hyllplan. Diskreta men smidiga handtag. Smal design med skjutdörrar som sparar plats.

Sideboard - Scott High

14 475,00 kr inkl. moms
Snyggt sidoskåp med en unik design där dörrarna har ett coolt designmönster från halva dörren och uppåt. Dörrarna är i valchromat in en mörk antracitfärg med en oljad finish. Unikt mönster som ger skåpet en unik karaktär. Inkluderar en innerhylla i samma material och färg. Snyggt läderspänne med mässingsdetalj. Matchande ben i samma färg som skåpet.

Sidoskåp för ett organiserat kontor!

Med våra sidoskåp får ni snabbt ordning och reda på kontoret och vid era arbetsplatser. Välj mellan sidoskåp i flera utföranden - allt från skåp med två eller tre hyllplan till tvåsidiga skåp. 

Praktiska sidoskåp med lås för säker förvaring

Våra praktiska sidoskåp lagrar dokument, värdepapper och mappar av olika slag på ett smidigt och stilrent sätt, eftersom hyllplanen är utdragbara. Dessutom har våra sidoskåp lås, vilket innebär att ni förvarar era dokument tryggt och säkert även när ni inte är på plats på kontoret.

Sidoskåp som delar av rummet

Sidoskåpen fungerar även utmärkt som rumsavdelare på kontor. Har ni däremot behov av ljudabsorbenter som fungerar dels som ljuddämpare, dels som rumsavdelare, hittar ni sådana här!

Välj ett sidoskåp som passar stilen på ert kontor – hos oss hittar ni högkvalitativ kontorsförvaring i diverse modeller, storlekar och färger. Beställer ni förvaringsskåp från oss kan vi garantera hållbarhet och kvalitet, vilket vi visar genom en två års garanti. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft