Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Sideboard & Skänkar

Grid view
List view
Visar 1-16 av 16 objekt
Sort by

Byrå 62 Dresser - Fyra lådor

30 225,00 kr inkl. moms
En elegant byrå med fyra lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Fyra utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Byrå 62 Dresser - Tre lådor

40 100,00 kr inkl. moms
En stilig byrå med tre lådor och ett praktiskt sidoskåp, klädd i träfaner och svart laminat. Byrån står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla. Tre utdragbara lådor. Ett smidigt sidoskåp. Slitstark toppskiva i laminat. Knoppar och fötter i massivt valnötsträ.

Byrå 62 Dresser - Sex lådor

53 350,00 kr inkl. moms
En elegant byrå med sex lådor, klädd i träfaner och med toppskiva i svart laminat. Den robusta möbeln står på fyra smala ben med kulformade fötter vilket ger den en luftig och modern känsla.  Sex utdragbara lådor. Slitstark toppskiva i laminat.  Knoppar och fötter i massivt valnötsträ. 

Skåp Prio

17 475,00 kr inkl. moms
Prio är gjord i vackert, massivt trä som visas upp i detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen. Passar bra både i hemmet likväl som på kontoret. Tillverkad i massivt trä. Kan fås lackad i miljövänlig, vattenbaserad lack för slittålig yta. Finns i 13 olika kulörer.
TOPSELLER

Sideboard Enfold - Hög

18 275,00 kr inkl. moms
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på tre olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Enfold - Låg

18 275,00 kr inkl. moms
Enfold är ett stiligt sidoskåp med topp och botten i ek, sidor i metall och skjutdörrar i snygg ribbad metall. Skåpet har ett justerbart hyllplan på vardera sida om mitten, vilka kan justeras separat för optimal förvaringsfrihet. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Hyllplanen kan monteras på fem olika nivåer. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Reflect - Låg

22 025,00 kr inkl. moms
Reflect är ett modernt sidoskåp som låter dig förvara dina saker med stil, samtidigt som den ger dig en trevlig avlastningsyta. Skåpet kommer i solid ek och ekfaner samt i två olika storlekar och färger. Finns som Small (två dörrar) och Large (två dörrar samt två utdragbara lådor). Modern och vacker design med lätt kurvade skåpdörrar.

Sideboard Reflect - Hög

25 250,00 kr inkl. moms
Reflect byrå kommer i en modern design med tre utdragbara lådor som har en lätt kurvad front. En stilren byrå som passar lika bra som klädförvaring i sovrummet, som teknikförvaring på kontoret.  Med tre utdragbara lådor. Robust men smidig design. Ben i massiv ek.

Sideboard Haze

17 375,00 kr inkl. moms
Haze är ett elegant och praktiskt sidoskåp som tack vare det integrerade hyllplanet ger dig stora förvaringsmöjligheter. Skåpet kommer i två sobra färger som enkelt smälter in i de flesta miljöer. Stilig och luftig design. Metallhylla, väggfästen och justerbara fötter ingår.

String Väggskåp/skänk - Vardagsrum D

9 325,00 kr inkl. moms
Paket med alla delar som behövs för att bygga ihop ett praktiskt förvarningssystem som passar till alla rum. Gavlar och skåp kommer i flera snygga färger som passar in i de flesta hem och kontor. 2x2-pack String väggavlar H500xD30 cm 3 stycken Skåp med skjutdörr  B78xD30xH42 cm
TOPSELLER

String Väggskåp - Vardagsrum E

10 400,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla.  4 stycken (2x2-pack) String väggavlar H75xD30 cm. 3 stycken String hyllplan B78xD30 cm. 3 stycken String skåp med skjutdörrar B78xD30xH42. Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Väggskåp/skänk - Vardagsrum F

10 400,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla. Hyllan består av 3 skjutdörrskåp samt låga golvgavlar och en rad med hyllplan. 4 stycken (2x2-pack) String golvgavlar H85xD30 cm. 3 stycken (1x3-pack) String hyllplan B78xD30 cm. 3 stycken String skåp med skjutdörrar B78xD30xH42. Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Vägghylla/skänk - Vardagsrum G

17 975,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla. Hyllan består av 3 skjutdörrskåp samt höga golvgavlar och flera rader med hyllplan samt 3 tidskrifthyllor 4 stycken (2x2-pack) String golvgavlar H200xD30 cm. 9 stycken (3x3-pack) String hyllplan B78xD30 cm. 3 stycken String skåp med skjutdörrar B78xD30xH42. 3 stycken String tidskrifthylla trä B78xD30 cm Kan monteras på annat vis än bild visar.

String Vägghylla/skänk - Vardagsrum C

10 375,00 kr inkl. moms
Färdigt paket av String System i behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Paketet ger dig ett flexibelt hyllsystem som du kan sätta ihop som du vill eller kombinera med en befintlig stringhylla. Hyllan består av 2 skjutdörrskåp samt flera rader med hyllplan. 3 stycken (3x2-pack) String vägggavlar i Plexi H75xD30 cm. 6 stycken (2x3-pack) String hyllplan B78xD30 cm. 2 stycken String skåp med skjutdörrar B78xD30xH42. Kan monteras på annat vis än bild visar.

Sideboard Virka High

21 250,00 kr inkl. moms
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sideboard Virka Low

13 350,00 kr inkl. moms
Virka är ett funktionellt och minimalistiskt sideboard som präglas av sina raka linjer och diskreta färger. Det starka men samtidigt nätta stålunderredet bidrar till skänkens luftiga uttryck som enkelt smälter in. Ett justerbart hyllplan på vardera sida om skåpets mitt. Förborrade hål på baksidan för kablar. Smidiga skjutdörrar som sparar plats i rummet.

Sidoskåp för ett organiserat kontor!

Med våra sidoskåp får ni snabbt ordning och reda på kontoret och vid era arbetsplatser. Välj mellan sidoskåp i flera utföranden - allt från skåp med två eller tre hyllplan till tvåsidiga skåp. 

Praktiska sidoskåp med lås för säker förvaring

Våra praktiska sidoskåp lagrar dokument, värdepapper och mappar av olika slag på ett smidigt och stilrent sätt, eftersom hyllplanen är utdragbara. Dessutom har våra sidoskåp lås, vilket innebär att ni förvarar era dokument tryggt och säkert även när ni inte är på plats på kontoret.

Sidoskåp som delar av rummet

Sidoskåpen fungerar även utmärkt som rumsavdelare på kontor. Har ni däremot behov av ljudabsorbenter som fungerar dels som ljuddämpare, dels som rumsavdelare, hittar ni sådana här!

Välj ett sidoskåp som passar stilen på ert kontor – hos oss hittar ni högkvalitativ kontorsförvaring i diverse modeller, storlekar och färger. Beställer ni förvaringsskåp från oss kan vi garantera hållbarhet och kvalitet, vilket vi visar genom en två års garanti. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser