Hem / Företagstjänster / Akustik- och ljudproblem

Med oss får du

usp_sound.png

Optimal ljudmiljö

- vi väljer skärmar och placering utifrån kontorets förutsättningar.
usp_result.png

Snyggt resultat

- vi gör skärmar och absorbenter till en dekorativ del av inredningen.
usp_budget.png

Budgetstyrd lösning

- vi hittar en lösning för varje budget med vårt breda utbud.
usp_montering.png

Avemballering & montering

- vi ser till att allt sätts ihop ordentligt och tar hand om emballaget efteråt.
usp_fast.png

Korta ledtider

- vi levererar på utsatt tid utifrån dina önskemål.

Med oss får du

usp_sound.png

Optimal ljudmiljö

usp_result.png

Snyggt resultat

usp_budget.png

Budgetstyrd lösning

usp_montering.png

Avemballering & montering

usp_fast.png

Korta
ledtider

usp_contact_SE.png

 

Vill du veta mer
om våra ljudabsorbenter och skärmar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Så hjälper vi dig i 5 steg

1

Du bokar in ett personligt möte med oss.

2

Vi tar fram ett koncept utifrån ditt behov och budget.

3

Vi lägger fram offert samt förslag på inredning.

4

Vi levererar, monterar och forslar undan emballage.

5

Vi kvalitetskontrollerar och besiktigar.

Så inreder du med absorbenter för effektiv ljuddämpning

Skapa arbetsro med bordsskärmar

Bordsskärmar är det vanligaste sättet att skärma av mellan skrivbord och på så sätt sänka ljudnivån vid arbetsplatsen. Ljudabsorberande bordsskärmar finns i många olika storlekar, former och färger. Därför är det lätt att hitta en skärm som passar just ditt kontor. Vanligast är att skärmen monteras fast på bordsskivan, men det finns även små, smidiga skärmar som ställs direkt på bordet och lätt går att flytta undan.

Portabel bordsskärm Focus från Zilenzio.
Frontmonterad bordsskärm Edge från Lintex.

Dela upp med frihängande absorbenter

Med frihängande ljudabsorbenter delar du enkelt upp stora rum och skapar avskilda ytor. Välj till exempel Airbloom eller Airleaf från Abstracta, för en dekorativ och luftig avskärmning med hög stilkänsla. Utöver sitt dekorativa inslag hjälper absorbenterna även till att sänka ljudnivån genom att splittra och absorbera ljudvågor.

Frihängande ljudabsorbent Airflake från Abstracta.
Frihängande ljudabsorbent Airbloom från Abstracta.

Lugn och ro med ljudisolerande möbler

För större ytor så som lounger, väntrum eller andra umgängesytor, kan du inreda med ljudisolerande möbler för en lugnare atmosfär. Ljudisolerande möbler finns bland annat som lampor, soffor, magasinhållare och pelarbord. Komplettera gärna med mattor och tjocka gardiner för extra effektiv ljuddämpning.

Ljuddämpande akustiklampa Holly från Abstracta.
Ljudisolerande sittmöbel Piece of cake från Götessons.

Minska eko med vägg- och takabsorbenter

Undvik att ljudet sprider sig uppåt och ekar mellan nakna väggar och tak genom att installera vägg- och takabsorbenter. Götessons har exempelvis takabsorbenter som installeras direkt i bärverket, och deras väggabsorbent PlantPanel med integrerad kruka låter dig dessutom bygga grönskande väggar samtidigt som du håller ljudnivån nere. Kombinera gärna tak- och väggabsorbenter för att säkerställa optimalt resultat.

Väggabsorbent PlantPanel från Götessons, med och utan integrerad kruka.
Nedpendlad takabsorbent Cloudz från Zilenzio.

Vill du veta mer
om våra ljudabsorbenter och skärmar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Inspirerande tystnad

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft