Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

75.018675.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Kontorstillbehör

Här hittar du allt du behöver för att organisera och förbättra ditt arbetsutrymme. Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontoret, kommer vårt sortiment av praktiska och stilrena skrivbordstillbehör att underlätta din arbetsdag.

Organisera skrivbordet

Håll din arbetsplats ren med hjälp av smart förvaring på skrivbordet. Vi har ett brett utbud av pennhållare, förvaringslådor och skrivbordsställ som hjälper dig att hitta rätt plats för allt från pennor och anteckningsblock, till gem och häftstift.

Skrivbordsunderlägg

Ge ditt skrivbord en elegant touch samtidigt som du skyddar det från repor, märken och spill. Våra skrivbordsunderlägg kommer i olika stilar för att du ska hitta det underlägg som passar din personliga smak.

Monitorarmar

Optimera din arbetsställning och frigör utrymme på skrivbordet med våra monitorarmar. Genom att justera skärmens höjd och vinkel uppnår du en bekväm och ergonomisk arbetsposition.

Kontakter och kablar

Håll dina elektroniska enheter anslutna och laddade med vårt utbud av kabelhantering och eluttag för skrivbordet. Med vårt noga utvalda sortiment av kontakter, förlängningssladdar och USB-hubbar säkerställer du en pålitlig anslutning.

Papperskorgar

Upptäck vårt utbud av papperskorgar för kontoret. Oavsett om du letar efter en mindre avfallskorg till hemmakontoret eller en större modell till kontorslandskapet, har vi en papperskorg som matchar dina behov.

DPJ har alla de kontorstillbehör du behöver för att organisera ditt skrivbord, förbättra din arbetsställning eller hålla arbetsplatsen ren. Utforska vårt sortiment och ta din arbetsplats till nästa nivå!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft