Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Golvskärm / Skärmvägg

Grid view
List view
Visar 1-25 av 25 objekt
Sort by
TOPSELLER
Softline golvskärm

Softline 50 golvskärm

2 600,00 kr inkl. moms
Softline 50 Golvskärm är en ljudabsorberande skärm i modern och ren design. Denna skärm passar utmärkt på kontoret eller i skolan för att skärma av arbetsytor samt sänka ljudnivån. Dämpar och absorberar ljud. Uppnår ljudklass A i oberoende tester. Fylld med en ljudabsorberande mineralullskiva. Totalt 50 millimeter tjock.  Med massiv träram för hög stabilitet. Med mjukt rundade hörn. Passar bra i öppna landskap. Obs! Fotpaket köpes separat!
TOPSELLER
Edge Golvskärm

Edge Golvskärm

2 677,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 975,00 kr
Spara 297,50 kr
Lintex Edge är en snygg och modern ljudabsorberande golvskärm med funktionell design som passar bra i alla miljöer. Perfekt för att skärma av arbetsytor och för att sänka ljudet på kontoret.  Inbyggda magnetkopplingar gör det enkelt att koppla ihop flera skärmar. Fylld med 40 millimeter återvunnen polyester. Klädd i nålbar textil. Kanter med mjuk rundning. Kantlist av gummi i sju färgalternativ. Obs! Skärmfötter köpes separat.
TOPSELLER
Softline 30 (komplett paket med svarta ben)

Softline 30 Golvskärm - komplett paket med svarta ben

2 200,00 kr inkl. moms
Softline 30 Golvskärm är en ljudabsorberande skärm i modern och ren design. Denna skärm passar utmärkt på kontoret eller i skolan för att skärma av arbetsytor samt sänka ljudnivån. Komplett paket med svarta ben. Dämpar och absorberar ljud. Med mjukt rundade hörn. Passar bra i öppna landskap.
TOPSELLER
YA307

Calm golvskärm (komplett med skärmfötter)

2 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr
Spara 125,00 kr
Vår bästsäljare! Calm är en ljudabsorberande golvskärm med fötter. Med sin stilrena design passar Calm in på kontoret, i skolan och de flesta andra miljöer där du vill sänka ljudnivån och öka arbetsron.  Stabil träram. Fylld med Paroc mineralull. Kommer med skärmfötter. Går att koppla ihop (kopplingsbeslag köpes separat!). Expressleverans 1-5 arbetsdagar De färger samt storlekar som är markerade med Express  finns tillgängliga på vårt lager för direktleverans. För att få express leverans måste både den valda färgen samt storleken vara markerad med  Express . 
Light, Golvskärm

Light, Golvskärm

3 325,00 kr inkl. moms
Light golvskärm är en ljudabsorberande skärm som har en stilren och elegant design. Skärmen är gjord av en stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter per sida och har en massiv träram runt kanterna. Skärmen är klädd i tyg som går att få i flertalet färger för att passa in i din miljö. Golvskärmen har en låg vikt som gör det enkelt att flytta runt den efter behov. Light passar utmärkt på tillexempel kontor för att skapa bättre arbetsro.
ONE Screen Golvskärm

ONE Screen Golvskärm

2 725,00 kr inkl. moms
ONE Screen Golvskärm är en skärmvägg och mobil anslagstavla som går att få i två olika storlekar, singel eller trippel samt flertalet färger. Färgerna som finns är svart, mörkgrå och grå, ramen är svart oavsett vilken färg som väljs.  ONE Screen passar utmärkt i alla miljöer tillexempel på kontoret som en avskärmning för att skapa en bättre arbetsro. 
Stitch Golvskärm

Stitch Golvskärm

5 550,00 kr inkl. moms
Stitch Golvskärm har en modern design och består av en trästomme med ett fodral av ljudabsorberande fiberfyllning klätt i ett tyg med sydda rutmönster. Benen är gjorda i lackad ask och har samma mjuka formspråk som skärmen. Golvskärmen passar utmärkt i alla olika miljöer och går att få i flera olika färger samt storlekar för att anpassas utifrån önskemål. Stich passar bra på tillexempel kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsro under dagen. 
Block EcoSund Rumsavdelare, Golvskärm

Block EcoSund Rumsavdelare, Golvskärm

18 225,00 kr inkl. moms
Block EcoSund Rumsavdelare är en smart golvskärm som man enkelt kan skapa tillfälliga rum med. Block passar utmärkt i skolor, kontor och andra offentliga miljöer där behovet av ett tillfälligt rum kan behövas. Block har en 50 mm tjock ljudabsrobent på vardera sida av en fast kärna och absorberar därför ljud väldigt bra samt skapar ett tyst avskilt rum. Block kommer i storleken 2000x1500 mm (BxH) och går att få i flertalet färger. 
ScreenIT A30 byggbar två bord, Golvskärm

ScreenIT A30 byggbar två bord, Golvskärmsbås

19 825,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30 byggbar två bord, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 900 mm.  Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset passar även bra i tillexempel skolor ifall man vill skapa utrymmen för att sitta och läsa eller studera i tystnad. Skärmen går att få i flertalet storlekar och färger samt monteras på svarta ställfötter som ingår. 
Soneo golvskärm

Soneo golvskärm

2 750,00 kr inkl. moms
Soneo är ett funktionellt och stilrent inslag på arbetsplatsen. Skärmen kan både användas enskild eller som sammankopplade enheter. I arbetsmiljöer med hög ljudbelastning ger Soneo utmärkt ljudabsorption. Soneo golvskärm går att få i flertalet färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån just din miljö.  Ljudabsorbenten Soneo passar utmärkt på tillexempel kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån för en bättre arbetsro genom dagen. Obs! Fotpaket beställes separat.
Dezibel 2.0, Golvskärm

Dezibel 2.0, Golvskärm

10 931,25 kr inkl. moms
Dezibel 2.0, Golvskärm har en hög kvalitet vad gäller både design och ljuddämpning, skärmen passar därför bra i alla olika miljöer och bidrar till en fin miljö i det rum den står i. Dezibel har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med textil som går att få i många olika färger.  Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret för att dämpa ljudnivån, skärma av och skapa en bättre arbetsmiljö. 
Alumi Golvskärm

Alumi Golvskärm

7 850,00 kr inkl. moms
Alumi Golvskärm är en ljudabsorberande skärm med en modern och stilren design, med en ram av vitanodiserad aluminium och en skärm klädd i textil med ett innehåll av ljudabsorberande material. Alumi golvskärm absorberar ljud väldigt bra och passar utmärkt i utrymmen där målet är att dämpa ljudnivån, tillexempel på kontoret för att skapa bättre arbetsro. Golvskärmen går att få i flera olika färger samt storlekar för att möta ditt behov.  Ben säljes separat.
The Cabin

The Cabin - Ljudabsorberande rum

141 225,00 kr inkl. moms
Ett ljud absorberande rum för dig som ska arbeta, hålla möten eller tala i telefon i en miljö med hög ljudnivå. Passar bra i större lokaler där det finns ett behov av avskärmade kontorsytor. Skjutbar glasdörr. Insida bestående av 5 cm tjocka ljudabsorbenter. Ställbara fötter som kompenserar för ojämnheter i golvet.
ScreenIT A30, Golvskärm

ScreenIT A30, Golvskärm med tygsöm

3 425,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30, Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger. Skärmen finns i flertalet storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt behov. Gällande beslag till skärmen så är det med i priset, väljer du hjul är det med hjul väljer du utan hjul så medföljer vanliga golvbeslag. Priset justeras utifrån ditt val.
ScreenIT A30 The Rising

ScreenIT A30 The Rising, Golvskärm

25 350,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30 The Rising är en golvskärm med mycket smarta funktioner. Golvskärmen går att höja och sänka steglöst till önskad höjd, vilket gör att du enkelt kan dra upp den när du behöver ta ett samtal eller bara vill arbeta ostörrt samt dra ner den när du vill prata med kollegan mittemot. Eller i ett öppet landskap för att lätt förändra miljön. The Rising finns att få i flera olika utföranden för att enkelt anpassas utifrån din miljö.  Mått: Höj och sänkbar från 1100-1800 mm. 
Classic, Golvskärm

Classic, Golvskärm

4 100,00 kr inkl. moms
Classic, Golvskärm har en stilren design med maximal ljuddämpning. Golvskärmen kan användas singel eller flera sammankopplade för att skärma av olika typer av miljöer. Classic är har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd i textil som går att få i flertalet färger för att anpassas utifrån just ditt önskemål. Classic golvskärm passar utmärkt på tillexempel kontoret för att dämpa ljudnivån, skärma av samt skapa en bättre arbetsmiljö. Fotpaket säljes separat. Bredd x Höjd
Domo Golvskärm

Domo Golvskärm

6 700,00 kr inkl. moms
Domo Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm som har en stilfull design som passar bra i alla olika miljöer. Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret för att skapa avskildhet och dämpa ljudnivån för en bättre arbetsro genom dagen. Domo Golvskärm har en klädd träram med ljudabsorberande fyllning. Golvskärmen finns i flera olika färger samt storlekar. 
Screenit A30 Raka hörn, Golvskärm

ScreenIT A30 Raka hörn, Golvskärm

3 725,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30 Raka hörn, Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design med raka hörn som passar in i alla olika miljöer. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt blixtlåset som sitter längst kanterna. Skärmen finns i flertalet storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt behov.
ScreenIT A30, Golvskärmsbås

ScreenIT A30, Golvskärmsbås

11 850,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30, Golvskärmsbås är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm och sidoskärmens bredd är 800 mm. Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset passar även bra i tillexempel skolor ifall man vill skapa utrymmen för att sitta och läsa eller studera i tystnad. Skärmen går att få i flertalet storlekar och färger samt monteras på svarta ställfötter som ingår. 
Focus, Golvskärm

Focus, Golvskärm

9 625,00 kr inkl. moms
Focus golvskärm är en avskärmning i textil. Den fjäderlätta konstruktionen gör det enkelt att flytta runt Focus golvskärm när du behöver skapa nya rumslösningar i det flexibla kontoret. Golvskärmen dämpar ljudnivån och skapar bättre arbetsro genom dagen, Focus passar utmärkt på tillexempel kontoret eller i skolan. Välj den storlek och form som passar dig bäst. Bredd x Höjd
Scala Golvskärm

Scala Golvskärm

10 850,00 kr inkl. moms
Scala Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i modern design som passar in i alla olika miljöer. Scala är klädd med textil på båda sidorna och har ett stålrörsstativ som håller skärmen på plats, stativet går att få i svart eller vitt. Scala Golvskärm är tillverkade av formpressat ljudabsorberande material. Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret där ljudnivån behöver dämpas för att skapa en bättre arbetsro genom dagen. Skärmen går att få i flertalet färger samt storlekar.
Golvskärm - ScreenIT Health & Care

Golvskärm - ScreenIT Health & Care

10 225,00 kr inkl. moms
Skärm som skiljer av och minskar risken för smittspridning inom vården. Har ett yttre i vinyl som är lätt att rengöra och desinficera, samt knappar i sidorna för enkel ihopkoppling av flera skärmar. I priset ingår två skärmar. Med eller utan hjul. Har ljudabsorberande effekt. Enkel att rengöra. Har lång hållbarhet. Vattentät och rivstark vinyl som exempelvis tål urin, svett, saliv och saltvatten.  Uppfyller REACH med vinyl fri från PCB, PCT, PCP, AZO och CFC. OBS! Säljes i 2-pack och priset gäller för två skärmar.
ScreenIT A30 Plexi, Golvskärm

ScreenIT A30 Plexi, Golvskärm

4 600,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30 Plexi, Golvskärm är en ljusabsorberande golvskärm i modern design med en plexiskärm i ovankant, perfekt när du vill synas men inte höras. Golvskärmen passar utmärkt på kontoret för att dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsmiljö. ScreenIT A30 går att få i flera olika färger på både tyget samt sömmen som sitter längst kanterna. Skärmen finns i flertalet storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt behov.
ScreenIT A30, Golvskärmsbås fyra skärmar

ScreenIT A30, Golvskärmsbås fyra skärmar

12 975,00 kr inkl. moms
ScreenIT A30, Golvskärmsbås fyra skärmar är golvskärmar som är sammankopplade och skapar tillsammans ett bås av ljudabsrobenter. Golvskärmsbåset har en standard höjd på 1400 mm. Båset passar utmärkt i tillexempel kontorsmiljöer där du gärna dämpar ljudnivån samt vill skapa lite avskildhet för en bättre arbetsro genom dagen. Golvskärmsbåset passar även bra i tillexempel skolor ifall man vill skapa utrymmen för att sitta och läsa eller studera i tystnad. Skärmen går att få i flertalet storlekar och färger samt monteras på svarta ställfötter som ingår. 

Plexitopp till A30 bords- eller golvskärm inkl. beslag

1 250,00 kr inkl. moms
Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning.  Beslag ingår i priset. Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.

Upptäck vårt breda sortiment av golvskärmar / skärmväggar

Över 50 000 nöjda kunder - Minst 5 års garanti - Snabba leveranser

Vi har exklusiva och billiga skärmväggar för både kontor och hem. Vi har exempelvis golvskärmar och rumsavdelare för kontorslandskap som dämpar ljud på ett effektivt sätt och som kan göra en arbetsdag betydligt lugnare. Köp en skärmvägg eller golvskärm från DPJ.se idag. Söker ni andra typer av ljudabsorbenter hittar ni även det i vårt sortiment.

En skärmvägg är perfekt i öppna kontorslandskap

Idag är det vanligt med öppna planlösningar både i hemmet och på kontoret. Det är väldigt praktiskt på många plan, men det bidrar ofta till en hög ljudnivå som kan påverka arbete och trivsel negativt, och i förlängningen även hörseln. Lösningen på problemet är då att använda sig av en ljuddämpande vägg, exempelvis en skärmvägg.

Skapa en lugnare miljö med en avskärmningsvägg

Med en ljuddämpande skärmvägg på kontor kan man enkelt skärma av delar av ett kontor för att skapa en isolerad yta att till exempel ha kundmöten på eller enbart en plats för anställda att vid behov ringa sina privata samtal.

Stort sortiment av bra och billiga skärmväggar

Ta en titt bland vårt sortiment ovan och se om du hittar något som skulle kunna passa er verksamhet. Oavsett om ni söker en ljuddämpande skärmvägg eller skärm som rumsavdelare är vi övertygade om att vi har vad ni söker. Utforska vårt sortiment av bra och billiga skärmväggar här!

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser