Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

1710.0152303.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Golvskärmar & skärmväggar

Vi har golvskärmar och rumsavdelare för kontorslandskap som dämpar ljud på ett effektivt sätt och som kan göra en arbetsdag betydligt lugnare. Köp en avskärmningsvägg hos DPJ Workspace idag. Söker ni andra ljudabsorbenter hittar ni även det i vårt sortiment.

Golvskärm – trivs bäst i öppna landskap

Idag är det vanligt med öppna planlösningar på kontoret. Det är väldigt praktiskt på många plan, men bidrar ofta till en hög ljudnivå som kan påverka arbete och trivsel negativt. Lösningen på problemet är ljuddämpande skärmväggar.

Skapa en lugnare miljö med rumsavdelare

Med en ljuddämpande avskärmningsvägg på kontoret kan rummet delas upp i delar med små rum för olika aktiviteter. Skärmväggarna kan även användas för att ge varje kontorsplats och skrivbord ett eget utrymme. Med ljudisolering kring skrivbordet blir det lättare att koncentrera sig på arbetet.

3 tips när ni ska köpa skärmvägg till kontoret

Att köpa golvskärm till kontoret behöver inte vara svårt, och med våra tips nedan blir det ännu lättare!

1. Välj tillräckligt tjocka absorbenter

Många köper för tunna ljudabsorbenter, som inte ger tillräcklig ljudisolering. Tänk därför på att välja tillräckligt tjocka golvskärmar (minst 5 millimeter är ett bra riktmärke, men de får gärna vara ännu tjockare för maximal effekt).

2. Köp tillräckligt många skärmväggar

För att få ut så mycket som möjligt av ljudabsorbenter är det viktigt att inreda med tillräckligt många. Ett bra riktmärke är att köpa golvskärmar som tar upp 10 % av kontorets yta i kvadratmeter, men ju fler absorbenter desto bättre ljuddämpning!

3. Kombinera flera typer av ljudabsorbenter

En skärmvägg eller rumsavdelare är perfekt för att exempelvis placera mellan skrivbord i öppna landskap, men tänk också på att kombinera olika typer av ljudabsorbenter, exempelvis med väggabsorbenter på väggarna och takabsorbenter i taket, för att få ut maximal effekt!

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med er beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft