Golvskärm & skärmvägg

Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Kampanj

I lager

Pris

1866.035240.0

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skärmväggar för kontor

Vi har golvskärmar och rumsavdelare för kontor som dämpar ljud på ett effektivt sätt och gör arbetsdagen lugnare. Är du ute efter att köpa skärmvägg, har vi ett stort utbud att välja bland. Söker du andra typer av ljudabsorbenter för kontorslandskap och offentliga miljöer, hittar du även det i vårt sortiment.

Må bättre med avskärmning och sänkt ljudnivå

Idag är det vanligt med öppna planlösningar på kontoret. Det är praktiskt på många sätt för ökad tillgänglighet och enklare samarbeten, men bidrar även till högre ljudnivåer som kan påverka arbete och trivsel negativt. Lösningen på problemet är en ljudabsorberande skärmvägg. Genom att sänka ljudnivån i kontorslandskapet kan du öka koncentrationen och minska stressen hos dina medarbetare. Med en golvskärm mellan skrivborden eller mellan stolarna i väntrummet, minskar du även risken för att sjukdomar sprids på arbetsplatsen.

Skärmvägg – en praktisk rumsavdelare för kontor

Med en ljudabsorberande skärmvägg kan du enkelt dela upp rummet och på så sätt skapa fler utrymmen i rummet. Ställ flera golvskärmar på rad för att dela av matsalen, eller använd dem för att skärma av en hörna i rummet och skapa ett litet kontorsrum. Våra skärmar fungerar utmärkt som rumsavdelare på kontor. Väggarna går även enkelt att flytta om du behöver möblera om eller byter lokal. Med bra ljudisolering kring skrivbordet blir det dessutom lättare att koncentrera sig på arbetet.

Köpa golvskärm – 3 tips för optimalt resultat

Att köpa golvskärm till stora kontorslandskap eller skärmvägg till skrivbord behöver inte vara svårt, och med våra tips blir det ännu lättare!

1. Välj tjocka absorbenter

Många köper för tunna ljudabsorbenter, som inte ger tillräcklig ljudisolering. Tänk därför på att välja tillräckligt tjocka golvabsorbenter - fyra centimeter är ett bra riktmärke, men de får gärna vara ännu tjockare för maximal effekt.

2. Köp tillräckligt många skärmar 

För att få ut så mycket som möjligt av dina ljudabsorbenter är det viktigt att inreda med tillräckligt många golvskärmar till skrivbord och andra öppna ytor. Ett bra riktmärke är att köpa skärmar som tar upp 10% av kontorets yta i kvadratmeter, men ju fler skärmväggar i kontorslandskap desto bättre ljuddämpning.

3. Kombinera olika ljudabsorbenter för bästa effekt

En hög skärmvägg eller rumsavdelare för kontor är perfekt för att exempelvis placera mellan skrivbord i öppna landskap, men tänk också på att kombinera olika typer av skärmar och akustikplattor, exempelvis ljudabsorbenter för vägg och ljudabsorbenter för tak, för att få ut maximal effekt.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft