Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Golvskärm & skärmvägg

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

1725.035240.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Skärmväggar för kontor

Vi har golvskärmar och rumsavdelare för kontor som dämpar ljud på ett effektivt sätt och gör arbetsdagen lugnare. Är du ute efter att köpa skärmvägg, har vi ett stort utbud att välja bland. Söker du andra typer av ljudabsorbenter för kontorslandskap och offentliga miljöer, hittar du även det i vårt sortiment.

Må bättre med avskärmning och sänkt ljudnivå

Idag är det vanligt med öppna planlösningar på kontoret. Det är praktiskt på många sätt för ökad tillgänglighet och enklare samarbeten, men bidrar även till högre ljudnivåer som kan påverka arbete och trivsel negativt. Lösningen på problemet är en ljudabsorberande skärmvägg. Genom att sänka ljudnivån i kontorslandskapet kan du öka koncentrationen och minska stressen hos dina medarbetare. Med en golvskärm mellan skrivborden eller mellan stolarna i väntrummet, minskar du även risken för att sjukdomar sprids på arbetsplatsen.

Skärmvägg – en praktisk rumsavdelare för kontor

Med en ljudabsorberande skärmvägg kan du enkelt dela upp rummet och på så sätt skapa fler utrymmen i rummet. Ställ flera golvskärmar på rad för att dela av matsalen, eller använd dem för att skärma av en hörna i rummet och skapa ett litet kontorsrum. Våra skärmar fungerar utmärkt som rumsavdelare på kontor. Väggarna går även enkelt att flytta om du behöver möblera om eller byter lokal. Med bra ljudisolering kring skrivbordet blir det dessutom lättare att koncentrera sig på arbetet.

Köpa golvskärm – 3 tips för optimalt resultat

Att köpa golvskärm till stora kontorslandskap eller skärmvägg till skrivbord behöver inte vara svårt, och med våra tips blir det ännu lättare!

1. Välj tjocka absorbenter

Många köper för tunna ljudabsorbenter, som inte ger tillräcklig ljudisolering. Tänk därför på att välja tillräckligt tjocka golvabsorbenter - fyra centimeter är ett bra riktmärke, men de får gärna vara ännu tjockare för maximal effekt.

2. Köp tillräckligt många skärmar 

För att få ut så mycket som möjligt av dina ljudabsorbenter är det viktigt att inreda med tillräckligt många golvskärmar till skrivbord och andra öppna ytor. Ett bra riktmärke är att köpa skärmar som tar upp 10% av kontorets yta i kvadratmeter, men ju fler skärmväggar i kontorslandskap desto bättre ljuddämpning.

3. Kombinera olika ljudabsorbenter för bästa effekt

En hög skärmvägg eller rumsavdelare för kontor är perfekt för att exempelvis placera mellan skrivbord i öppna landskap, men tänk också på att kombinera olika typer av skärmar och akustikplattor, exempelvis ljudabsorbenter för vägg och ljudabsorbenter för tak, för att få ut maximal effekt.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft