Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpallar

Grid view
List view
Visar 1-8 av 8 objekt
Sort by

Fotpall Bruno

14 150,00 kr inkl. moms
Bruno fotpall med stålstativ och elegant kärnläder som nitats fast runt metallen. En exklusiv pall att vila fötterna på framför brasan, i loungen eller i hemmet, ihop med Bruno fåtölj. Klädd i elegant kärnläder från Tärnsjö Garveri. Vackert stålstativ i krom, koppar eller mässing.
TOPSELLER

Lamino Pall - Swedese

5 625,00 kr inkl. moms
Bekväm pall som antingen kan användas som den är eller som fotpall tillsammans med Lamino fåtölj. Kommer klädd i äkta fårskinn och med en tålig stomme i formpressad faner av bok eller ek.  Praktiska handtag gör pallen lätt att flytta. Stomme i klarlackad bok eller oljad ek. 

Fotpall Cinema - Svart Elmo Nordic Läder

6 675,00 kr inkl. moms
Fotpall Cinema har en elegant design med smäckra ben i förkromat stål samt stoppad sits klädd i svart läder. En bekväm pall att vila fötterna på, som passar extra bra ihop med fåtöljen i samma serie. Stoppad med bekväm polyeter. Klädd i svart läder Elmo Nordic fg 99008. Passar perfekt ihop med Cinema fåtölj. 

Fotpall Ace

5 000,00 kr inkl. moms
Fotpallen Ace kommer med en elegant design med smäckra ben i ek, mässing eller metall samt en stoppad sits. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar bra ihop med andra produkter ur samma serie.

Fotpall Pad

5 150,00 kr inkl. moms
Fotpallen Pad har en elegant design med smäckra ben av pulverlackerade stålrör samt sits i gjuten PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar bra ihop med stolen i samma serie. Bekväm sits med bra stadga.  Luftig design. 

Fotpall Era

6 000,00 kr inkl. moms
Era är en vacker, klädd fotpall med smäckra ben, vilket ger pallen sitt luftiga uttryck som enkelt smälter in i sin omgivning. En bekväm fotpall som gärna kombineras med en loungestol ur samma serie. Helklädd och bekvämt stoppad sits. Smäckra ben i stål, krom, aluminium eller trä. Elegant och luftig design.

Fotpall Hyg

8 925,00 kr inkl. moms
Fotpallen Hyg har en elegant design med smäckra ben i ek samt sits i gjutet PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie. Dyna i gjutet PU-skum. Böjda dynsidor för bekväm sittning. Levereras monterad.

Fotpall Hyg - Snurrstativ

7 275,00 kr inkl. moms
Fotpallen Hyg har en elegant design med sits i gjutet PU-skum och smidigt snurrstativ. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie. Dyna i gjutet PU-skum. Böjda dynsidor för bekväm sittning. Smidigt snurrstativ i aluminium. Levereras monterad.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft