Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffbord utomhus

Grid view
List view
Visar 1-7 av 7 objekt
Sort by

Bord Tio Table

10 925,00 kr inkl. moms
Tio Table är ett stilrent bord med många användningsområden. Passar lika bra som sidobord eller soffbord, som cafébord eller restaurangbord. Finns i många olika utföranden. Lämplig för både utom- och inomhusbruk. Bas och topp tillverkad i galvaniserat stål. Rund bordsskiva i metall. Finns i flera färger, höjder och storlekar på bordsskivan.

Loungebord Ocean & Ocean OC2 - Återvunnen plast

4 150,00 kr inkl. moms
Borden Ocean och Ocean OC2 har bordsyta i återvunnen plast och smäcker ram i stål. De miljövänliga borden tillhör The Ocean Collection där alla möbler innehåller plast från gamla fiskenät eller ölfat. Prisvärd och miljövänlig. Lämpad för utomhusbruk. Bordsyta i återvunnen plast. Stabil ram i stål. Lätt att städa av. Går att plocka isär för enkel återvinning.

Soffbord Piña - Tål utomhusbruk

4 675,00 kr inkl. moms
Piña är ett elegant och luftigt soffbord som går att använda utomhus likväl som inomhus. Bordet har en smäcker design i vitt eller svart som passar lika bra på balkongen som i den moderna loungen.  Tålig bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Smäcker bas i stål.  Lämpad för utomhusbruk.

Soffbord Round Square

5 200,00 kr inkl. moms
Soffbord Round Square är ett stilrent bord med rund bordsskiva som passar till flera olika miljöer. Det passar fint som både soffbord eller sidobord, i vardagsrummet eller ute på altanen. Finns i tre olika storlekar. Tåligt pulverlackerat rostfritt stål. För både inom- och utomhusbruk. Lätt att hålla rent.

Soffbord Square

3 600,00 kr inkl. moms
Soffbord Square är ett stilrent soffbord med raka former och smäckra ben som passar till flera olika miljöer. Det passar fint som både soffbord eller sidobord, i vardagsrummet eller ute på altanen. Finns i tre olika storlekar. Tåligt pulverlackerat rostfritt stål. För både inom- och utomhusbruk. Lätt att hålla rent.

Soffbord Slow

10 225,00 kr inkl. moms
Slow är ett avskalat soffbord som finns i två storlekar där det mindre bordet går att skjuta in under det större. Bordet tål utomhusbruk och har stomme i lackerad metall samt skiva i kompositsten.  Tål utomhusbruk. Finns i två storlekar, snygga att kombinera.

Soffbord Edge

4 800,00 kr inkl. moms
Edge är ett stiligt soffbord i minimalistisk design med ett underrede som går ihop med bordsskivan och skapar ett enhetligt uttryck. Bordet passar lika bra att placera i vardagsrummet som på altanen. I tåligt pulverlackerat rostfritt stål. För både inom- och utomhusbruk. Stor yta för avlastning och dekoration. Lätt att hålla rent.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft