info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 225,00 kr
CYBER WEEK
HAY

About A Stool AAS32 - Hög

 • På rea!
 • -225,00 kr

About A Stool AAS32 är en stilig barstol med en sitthöjd som passar alla barbord med standardhöjd. Med fanerade ben och sits i lättstädad plast med en låg kant som stödjer kroppen på ett bekvämt sätt.

 • Sitthöjd på 75 cm.
 • Sits i lättstädad polypropylen.
 • Underrede i ekfanerad plywood.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Luftig och modern design.
2 575,00 kr
2 800,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Cream White
Black
Soft Black
Orange
White
Concrete Grey
Cream White
Khaki
Dusty Green
Dusty Blue
Pastel Green
Brick
Green
Warm Red
Soaped Oak
Water-based Lacquered Oak
Black Water-based Lacquered / Black
Soaped Oak
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

About A Stool AAS32 är en stilig barstol med en sitthöjd som passar alla barbord med standardhöjd. Med fanerade ben och sits i lättstädad plast med en låg kant som stödjer kroppen på ett bekvämt sätt.

 • Sitthöjd på 75 cm.
 • Sits i lättstädad polypropylen.
 • Underrede i ekfanerad plywood.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Luftig och modern design.

Sitthöjd på 75 centimeter

About A Stool AAS32 är en barstol med hög sitthöjd på 75 centimeter, vilket gör att den passar bra att använda ihop med alla barbord av standardhöjd. En utmärkt stol för det moderna köket, det eleganta kaféet, eller den trendiga baren.

Lättstädad och bekväm sits

Stolen kommer med en sits som har en lätt skålad form, vilket ger ett bekvämt stöd mot kroppens sidor. Tack vare sin utformning i polypropylen är sitsen enkel att torka av och hålla ren, och stolen passar därför perfekt i exempelvis restaurang- och köksmiljöer.

Underrede med elegant ekfaner

Barstolen har ett elegant och stabilt underrede i fanerad plywood som är utrustat med ett praktiskt fotstöd i stål. Träfaneren ger stolen en organisk känsla som mjukar upp atmosfären i både privata och offentliga lokaler.

Modern barstol i avskalad design

AAS32 är en modern barstol som kommer i en avskalad design med skålad sits och fanerade ben. Både sits och underrede går att få i flera olika utföranden vilket gör det enkelt för dig att hitta en stol som passar just din inredning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft