In Between Bar Stool SK9
In Between Bar Stool SK9

Barstol In Between SK9

  • -125,00 kr

Barstolen In Between SK9 kommer i en tidlös design som präglas av sitt lätta och luftiga uttryck. Med sitt höga, rundade ryggstöd samt bekväma fotstöd erbjuder stolen alltid dig hög sittkomfort. 

  • Ben och armstöd i solid ek.
  • Bekvämt fotstöd.
  • Lätt och luftig design.
4 950,00 kr inkl. moms
Ord.pris 5 075,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Smoked Oiled Oak
Black Lacquered Oak
Smoked Oiled Oak
Oiled Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Barstolen In Between SK9 kommer i en tidlös design som präglas av sitt lätta och luftiga uttryck. Med sitt höga, rundade ryggstöd samt bekväma fotstöd erbjuder stolen alltid dig hög sittkomfort. 

  • Ben och armstöd i solid ek.
  • Bekvämt fotstöd.
  • Lätt och luftig design.

Lätt och luftig design

SK9 kombinerar klassiskt trähantverk med formgjuten faner i en unik design. Med ryggstödets håligheter får stolen ett lätt och luftigt uttryck som inte upplevs ta stor plats i rummet, och låter stolen sömlöst smälta in i övrig inredning.

Med komfort i fokus

Barstolen kommer med flera bekvämligheter, såsom ett högt rundat ryggstöd med tillräckligt djup för att du även ska kunna vila underarmarna på det, en mjukt böjd kant på stolens sits samt ett bekvämt fotstöd. Detta gör att du alltid kan sitta med hög komfort i stolen under flera timmar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 82030800
Varumärke &tradition
Bredd 58 cm
Höjd 102 cm
Djup 54 cm
Sitthöjd 75 cm
Vikt 6,5 kg
Material Massiv ek, formpressad faner, HR-skum
Formgivare Sami Kallio
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft