Skrivbordslampa Original 1227 Brass

Original 1227 Brass är en stilig skrivbordslampa med blank yta och vackra detaljer i mässing. Lampan har en stabil bordsfot i gjutjärn och ett ledat stativ vilket gör det lätt att rikta lampans ljus. 

 • Ledat stativ ger riktbart ljus.
 • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.
 • Vackra detaljer i mässing.
3 700,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Elephant Grey
Elephant Grey
Ink Blue
Deep Slate
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Original 1227 Brass är en stilig skrivbordslampa med blank yta och vackra detaljer i mässing. Lampan har en stabil bordsfot i gjutjärn och ett ledat stativ vilket gör det lätt att rikta lampans ljus. 

 • Ledat stativ ger riktbart ljus.
 • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.
 • Vackra detaljer i mässing.

Ledat stativ ger riktbart ljus

Med bordslampan Original 1227 Brass får du en smidig och stilig lampa med ledat stativ som gör att du kan rikta ljuset dit du vill. Detta gör Original 1227 Brass till en utmärkt arbetslampa som passar bra för detaljarbete som kräver bra belysning. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 31308
Varumärke Anglepoise
Höjd 60 cm
Diameter 15 cm
Material Aluminium, Gjutjärn, Mässing
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare George Carwardine
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft