Dyna och nackkudde till Loungestol Palissade Chaise Longue

Bekväm dyna och nackkudde som passar till loungestolen Palissade Chaise Lounge. Dyna och kudde köps separat men går utmärkt att kombinera med varandra för optimal komfort och avslappning. 

 • Tillverkade i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt på stolen med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 
 • Tjock rörkudde på Ø14 cm.
450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Chaise Longue Neck Cushion - Anthracite
Dyna Chaise Longue - Anthracite
Dyna Chaise Longue - Sky Grey
Dyna Chaise Longue - Olive Green
Chaise Longue Neck Cushion - Anthracite
Chaise Longue Neck Cushion - Sky Grey
Chaise Longue Neck Cushion - Olive Green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bekväm dyna och nackkudde som passar till loungestolen Palissade Chaise Lounge. Dyna och kudde köps separat men går utmärkt att kombinera med varandra för optimal komfort och avslappning. 

 • Tillverkade i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt på stolen med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 
 • Tjock rörkudde på Ø14 cm.

Tyg som tål väta

Både kudden och dynan är tillverkade i teflonbehandlat tyg som är vatten- och fläckavvisande. Tack vare detta behöver du inte oroa dig för dåligt väder, utan kan låta klädseln sitta kvar på stolen även om du inte är hemma under dagen.  

Ligger stadigt på plats med kardborrband och antiglid

Kudden kommer utrustad med kardborrband och dynan har snören i ena änden och kardborreband i den andra, vilket gör dem väldigt lätta att fästa runt stolen. Klädselns undersida är även utrustad med antiglidtyg som gör att både kudde och dyna ligger stadigt på plats.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna din Palissade Chaise Lounge med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer dynan och kudden i tre diskreta men vackra färger.

Produktdetaljer

Artikelnummer 812100-200
Varumärke HAY
Bredd Dyna: 49,5 cm / Nackkudde: 46,5 cm
Höjd Dyna: 1 cm
Längd Dyna: 195 cm
Diameter Nackkudde: Ø 14 cm
Material 100 % olefin och polyuretanskum
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser