Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Dynor till Linear Steel utemöbler

Bekväm dyna som passar till stolar och bänkar ur serien Linear Steel från Muuto. Den stilrena dynan finns i tre diskreta färger och kommer i ett material som är både vattenavvisande och UV-skyddad.

 • Tillverkad i tyg som tål väta.
 • Klädd i UV-skyddad polyestertextil.
 • Undersida i antiglid-material.
 • Mjuk och bekväm.
500,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Black
Black
Grey
Warm Beige
Stolsdyna - 40x40 cm
Stolsdyna - 40x40 cm
Sittdyna - 170x33 cm
Sittdyna - 110x33 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bekväm dyna som passar till stolar och bänkar ur serien Linear Steel från Muuto. Den stilrena dynan finns i tre diskreta färger och kommer i ett material som är både vattenavvisande och UV-skyddad.

 • Tillverkad i tyg som tål väta.
 • Klädd i UV-skyddad polyestertextil.
 • Undersida i antiglid-material.
 • Mjuk och bekväm.

Tyg som tål väta

Dynan är tillverkad i ett vattenavvisande tyg som andas. Tack vare detta behöver du inte oroa dig för dåligt väder, utan kan låta dynan ligga kvar även om du inte är hemma under dagen.

Tillverkad i UV-skyddande tyg

Dynan är klädd i UV-skyddande polyestertyg vilket innebär att den inte bleknar när den utsätts för solljus. Detta gör att dynan länge behåller sitt vackra utseende.

Ligger stadigt på plats med antiglid

Dynans undersida är klädd i ett smidigt antiglidtyg. Detta gör att dynan alltid ligger stadigt på plats.

Mixa och matcha färger

Dynan kommer i tre vackra men diskreta färger som är speciellt framtagna för att harmoniera med färgerna ur Linear Steel-serien. Du kan därför mixa och matcha som du vill och alltid få ett elegant resultat.

Mått på dynor/kuddar:

 • Dyna till Linear stol samt karmstol: 40x40 cm
 • Dyna till Linear sittbänk lång: 170x33 cm
 • Dyna till Linear sittbänk kort: 110x33 cm

Övrig information:

Trots sina vattenavvisande egenskaper bör dynan ej ligga ute över natten eller vid ihållande dåligt väder.

Produktdetaljer

Artikelnummer 31100-BLCK
Varumärke Muuto
Höjd 1 cm
Bredd 40/33 cm
Längd 40/110/170 cm
Material Stoppning i skum, baksida med svart halkskydd. Klädd i UV-skyddad polyestertextil
Formgivare Thomas Bentzen
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

Tillbehör

Sittbänk Linear Steel

7 675,00 kr inkl. moms
Linear Steel Bench är en elegant bänk i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med sina raka linjer och tudelade bänkskiva, är detta en tidlös bänk som passar in i de flesta miljöer.  Lämplig för utomhusbruk.  Enkel att hålla ren.

Stol Linear Steel

3 150,00 kr inkl. moms
Linear är en elegant stol i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med de enkla, vackra formerna är detta en tidlös stol som passar in i de flesta miljöer.  Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Lämplig för utomhusbruk.  Enkel att hålla ren.

Karmstol Linear Steel

3 325,00 kr inkl. moms
Linear är en elegant stol i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med de enkla, vackra formerna är detta en tidlös stol som passar in i de flesta miljöer.  Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort. Lämplig för utomhusbruk.  Enkel att hålla ren. Smidigt stapelbar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft