Laddningskabel Cable 1 - USB-A och Apple Lighting

Cable 1 är en lika stilren som praktisk laddningskabel med USB-A på ena sidan samt Apple Lighting på andra. Kabeln matchar dessutom riktigt snyggt med grenuttaget Square 1 från Avolt.

 • Lång och flexibel kabel - 1,83 meter!
 • Utgångar för USB-A samt Apple Lighting.
 • Kommer i sex snygga färger.
 • Med skyddande lock i matchande färg.
 • Kompatibel med iPhone och iPad.
300,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Stockholm Black
Stockholm Black
Gotland Grey
Old Pink
Oak Green
Rusty Red
Ocean Blue
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Cable 1 är en lika stilren som praktisk laddningskabel med USB-A på ena sidan samt Apple Lighting på andra. Kabeln matchar dessutom riktigt snyggt med grenuttaget Square 1 från Avolt.

 • Lång och flexibel kabel - 1,83 meter!
 • Utgångar för USB-A samt Apple Lighting.
 • Kommer i sex snygga färger.
 • Med skyddande lock i matchande färg.
 • Kompatibel med iPhone och iPad.

Matcha snyggt med Square 1

Cable 1 låter dig ladda din iPhone eller iPad snabbt, effektivt - och snyggt! Kabeln finns i sex färger med en matt finish, som matchar grenuttaget Square 1 och ger en elegant och enhetlig look till din laddningsstation.

Produktdetaljer

Artikelnummer C1-USB-C89-18-B
Varumärke Avolt
Längd 1,83 m
Diameter 3,8 mm
Vikt 88 g
Material Silikon (med silica gel-beläggning), TPE
Certifikation MFi, CE, FCC, UKCA, ROHS godkänd
Anslutning USB Type A, Apple Lightning (C89 chip)

Varumärke Avolt

Avolt

Avolt är en svenskbaserad designstudio som utvecklar, designar och marknadsför föremål för tillgänglig elförsörjning. Skandinavisk design för hem, kontor, butiksmiljöer och offentliga utrymmen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft