Powerdot - El, Data, USB-laddare, Vit

Powerdot - 1 El, Data, USB-laddare

Med det smarta, integrerade bordsuttaget Powerdot får du snabb tillgång till ström i form av ett eluttag och en USB-A-port, samt uppkoppling via nätverksuttaget – direkt vid skrivbordet!

 • Ger snabb tillgång till laddning.
 • Monteras direkt i bordsskivan.
 • Enkel installation - ingen elektriker behövs.
 • Höj- och sänkbar i tre nivåer.
975,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Svart
Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med det smarta, integrerade bordsuttaget Powerdot får du snabb tillgång till ström i form av ett eluttag och en USB-A-port, samt uppkoppling via nätverksuttaget – direkt vid skrivbordet!

 • Ger snabb tillgång till laddning.
 • Monteras direkt i bordsskivan.
 • Enkel installation - ingen elektriker behövs.
 • Höj- och sänkbar i tre nivåer.

Montera enkelt direkt i bordsskivan

Med Powerdot får du ett stilrent eluttag som du själv enkelt monterar i din bordsskiva, utan att någon elektriker behöver hjälpa till. En smidig lösning som går att installera i alla typer av bord – såväl i skrivbordet som konferensbordet eller mötesbordet.

Ha snabb tillgång till el och laddning

Powerdot har tre anslutningar: ett eluttag, en USB-A-port och ett nätverksuttag. Detta gör att du alltid har tillgång till det du behöver precis vid dig, oavsett om du behöver ladda mobiltelefonen, koppla in tangentbordet eller koppla upp dig mot internet. Uttaget är dessutom nedsänkt i bordsskivan vilket gör att det knappt tar upp någon plats och därmed lämnar bordsytan fri åt annat.

Specifikation

 • 1 x El, 1 x Nätverk, 1 x USB/A port.
 • Elanslutning: Typ F/jordad 1,25 m (3x1.5 mm²).
 • Data/RJ45 Cat6, USB Charger 5V, 2100 mA.
 • Håltagningsdiameter: 7,9 cm.
 • Kan ställas i tre olika höjdnivåer.
 • Certifierad enligt CE- och GS-standard.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft