Vårt bästa pris

Kontorsstol More - Bästsäljare

 • -2 000,00 kr

More är en prisvärd och ergonomisk kontorsstol som passar dig som söker en lite enklare kontorsstol som ändå erbjuder hög komfort. More är lätt att ställa in efter olika behov, vilket minskar risken för skador i rygg, nacke och axlar.

 • För 6–8 timmars sittande.
 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart nackstöd.
 • Justerbara armstöd (höjd, vinkel, framåt/bakåt).
 • Synkrongunga med justerbart motstånd.
Bra deal!
2 990,00 kr
Rek. pris: 4 990,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

More är en prisvärd och ergonomisk kontorsstol som passar dig som söker en lite enklare kontorsstol som ändå erbjuder hög komfort. More är lätt att ställa in efter olika behov, vilket minskar risken för skador i rygg, nacke och axlar.

 • För 6–8 timmars sittande.
 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart nackstöd.
 • Justerbara armstöd (höjd, vinkel, framåt/bakåt).
 • Synkrongunga med justerbart motstånd.

Jobba bekvämt i 6-8 timmar!

More har ett flertal justerbara funktioner och är enkel att ställa in efter dina egna behov. Tack vare detta sitter du med hög komfort under hela arbetsdagen, i upp till åtta timmar!

Slipp värkande ben och fötter

Stolen är utrustad med en behaglig synkrongunga med justerbart motstånd. Gungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höften och ökar blodcirkulationen. Tack vare detta minskar risken för att du drabbas av smärta, svullnad och trötthetskänsla i ben och fötter.

Sitt med rätt stöd hela dagen

More kommer med ett bekvämt nackstöd som du enkelt höjer och sänker efter behov. Stolen levereras också med ett par stadiga, höj- och sänkbara armstöd som du även kan vinkla åt sidorna samt skjuta framåt och bakåt, för att hitta den position som passar dig bäst.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Stoppad sits och rygg.
 • Fast ryggstöd.
 • Justerbart sittdjup.
 • Synkrongunga med viktmotstånd.

Fotkryss

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Lättrullande hjul.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft