Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpall Seventy - Läder

Seventy är en elegant fotpall i en luftig design som passar till den matchande fåtöljen Seventy. Finns i svart eller ljusbrunt läder och har nätta metallben i samma utförande som fåtöljen.

 • Välstoppad dyna.
 • Nätt ram i lackerad metall.
 • Passar till fåtöljen Seventy.
7 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Svart
Svart
Natur - Brandy
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Seventy är en elegant fotpall i en luftig design som passar till den matchande fåtöljen Seventy. Finns i svart eller ljusbrunt läder och har nätta metallben i samma utförande som fåtöljen.

 • Välstoppad dyna.
 • Nätt ram i lackerad metall.
 • Passar till fåtöljen Seventy.

Välstoppad puff

Seventy puff/fotpall kommer med en tjock dyna, där kudden är fylld med en skum- och fjäderblandning. Detta ger dig en väldigt trevlig fotpall som är bekväm att vila fötterna på. 

Klädd i elegant läder

Dynan är klädd i det eleganta lädret Challenger, och går att välja i färgerna svart eller brandy (ljusbrun/naturfärgad). På detta sätt kan du enkelt matcha färgen på pallen med din Seventy-fåtölj.

Luftig stomme i lackerad metall

Fotpallen har en luftig stomme i metall som är svartlackerad till den svarta klädseln och naturlackerad till den ljusbruna klädseln. Den smäckra utformningen gör att Seventy känns väldigt nätt och lätt att passa in i de allra flesta miljöer.

Produktdetaljer

Artikelnummer SEVPSSCHB
Varumärke Jonas Ihreborn
Höjd 42 cm
Bredd 58 cm
Djup 45 cm
Sitthöjd 42 cm
Material Läder
Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn är ett svenskt familjeföretag med huvudkontor i Värnamo. De fokuserar på möbler med personlighet och en tydlig funktion, som fungerar bra i publika miljöer. Alla deras produkter tillverkas i fabriken i Värnamo, med nära tillgång till lokala underleverantörer, vilket bidrar till en hållbar och miljömedveten process. 

Tillbehör

Fåtölj Seventy - Läder

16 700,00 kr inkl. moms
Seventy är en elegant fåtölj i en luftig design som passar in i de flesta miljöer. Fåtöljen finns i svart eller ljusbrunt läder och har snygga detaljer så som lätt bakåtlutad rygg i canvas och klädda armstöd.  Välstoppad rygg- samt sittdyna. Stoppade och klädda armstöd. Rygg och sits i svart eller vit canvasväv som matchar stolens färger. Nätt ram i lackerad metall. Något rymligare säte än fåtöljen Seventy Five.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft