Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpall Hyg - Snurrstativ

Fotpallen Hyg har en elegant design med sits i gjutet PU-skum och smidigt snurrstativ. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie.

 • Dyna i gjutet PU-skum.
 • Böjda dynsidor för bekväm sittning.
 • Smidigt snurrstativ i aluminium.
 • Levereras monterad.
7 715,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Bank MLF23
Ultra Leather - Brandy 41574
Main Line Flax - Holborn MLF05
Main Line Flax - Monument MLF09
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Bayswater MLF24
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
Aluminium
Aluminium
Svart aluminium
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Fotpallen Hyg har en elegant design med sits i gjutet PU-skum och smidigt snurrstativ. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar extra bra ihop med andra sittmöbler ur samma serie.

 • Dyna i gjutet PU-skum.
 • Böjda dynsidor för bekväm sittning.
 • Smidigt snurrstativ i aluminium.
 • Levereras monterad.

Skön dyna med böjda sidor

Hyg fotpall har en bekväm dyna i gjutet PU-skum där sidorna är mjukt nedåtböjda. Detta gör att pallen även är väldigt trevlig att sitta på eftersom dynan inte skär in i knävecken.

Smidigt snurrstativ

Denna fotpall kommer med ett smidigt snurrstativ i naturlig eller svartlackerad aluminium. Tack vare detta kan du enkelt justera pallens position utan att behöva resa dig ur fåtöljen.

Tyger

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Monument MLF09

Tyg

Bayswater MLF24

Tyg

Holborn MLF05

Tyg

Edgware MLF28

Tyg

Ultra Leather - Brandy 41574

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft