Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fotpall Pad

Fotpallen Pad har en elegant design med smäckra ben av pulverlackerade stålrör samt sits i gjuten PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar bra ihop med stolen i samma serie.

 • Bekväm sits med bra stadga. 
 • Luftig design. 
5 425,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Ek/Synergy - Affix LDS32
Ek/Synergy - Affix LDS32
Ek/Synergy - Couple LDS41
Ek/Synergy - Level LDS20
Ek/Synergy - Linea LDS37
Ek/Synergy - Mix LDS17
Ek/Synergy - Partner LDS16
Ek/Synergy - Regard LDS54
Ek/Synergy - Seek LDS27
Svart/Synergy - Affix LDS32
Svart/Synergy - Couple LDS41
Svart/Synergy - Level LDS20
Svart/Synergy - Linea LDS37
Svart/Synergy - Mix LDS17
Svart/Synergy - Partner LDS16
Svart/Synergy - Regard LDS54
Svart/Synergy - Seek LDS27
Svart stål
Svart stål
Grå stål
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Fotpallen Pad har en elegant design med smäckra ben av pulverlackerade stålrör samt sits i gjuten PU-skum. En bekväm fotpall att vila fötterna på som passar bra ihop med stolen i samma serie.

 • Bekväm sits med bra stadga. 
 • Luftig design. 

Tyger

Tyg

Level LDS20

Tyg

Affix LDS32

Tyg

Linea LDS37

Tyg

Regard LDS54

Tyg

Partner LDS16

Tyg

Mix LDS17

Tyg

Couple LDS41

Tyg

Seek LDS27

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft