info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 6 785,00 kr Arco
Arco

Arco golvlampa - Flos

 • -6 785,00 kr
 • Ny

Den ikoniska golvlampan Arco från Flos, med utdragbar arm, stabil fot i marmor samt vridbar skärm i aluminium. En imponerande lampa vars direkta ljus gör den passande för matsalen eller loungen.

 • Praktiskt teleskopstativ i rostfritt stål.
 • Justerbar skärm (riktning, höjd).
 • Med eller utan dimbar LED-belysning (steglös dimring).
 • Stabil bas i vit Carrara marmor.
 • Sladd på 2,7 m medföljer.
19 815,00 kr
26 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Exkl. dimmer - Glödlampa ingår ej
Exkl. dimmer - Glödlampa ingår ej
Inkl. dimmer - Integrerad LED
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Den ikoniska golvlampan Arco från Flos, med utdragbar arm, stabil fot i marmor samt vridbar skärm i aluminium. En imponerande lampa vars direkta ljus gör den passande för matsalen eller loungen.

 • Praktiskt teleskopstativ i rostfritt stål.
 • Justerbar skärm (riktning, höjd).
 • Med eller utan dimbar LED-belysning (steglös dimring).
 • Stabil bas i vit Carrara marmor.
 • Sladd på 2,7 m medföljer.

Praktiskt teleskopstativ på över två meter

Den eleganta golvlampan Arco kommer med ett praktiskt teleskopstativ som gör det möjligt att justera höjden på ljuskällan. Det generösa stativet i stål går att dra ut mer än två meter, vilket skapar en vid båge som gör det möjligt för lampan att hänga ned över ett större möblemang.

Justerbar skärm låter dig vinkla ljuset dit du vill

Tack vare det utdragbara stativet går Arcos skärm att höja och sänka. Den stiliga skärmen i aluminium går även att vinkla vilket låter dig rikta ljuset dit du vill smidigt och lätt. 

Ger ett nedåtriktat ljus

Skärmen ger dig ett direkt, nedåtriktat ljus som gör att lampan passar perfekt över ett mat- eller soffbord. Skärmens topp är dock utrustad med flera små hål som låter en del av ljuset sprida sig uppåt, vilket lyser upp armaturen på ett stämningsfullt sätt.

Med eller utan dimbar LED

Arco går att välja som dimbar eller icke-dimbar version, där den dimbara kommer med integrerad LED-belysning och sladd med steglös dimmer. Den icke-dimbara versionen kommer istället med E27-sockel och utan glödlampa.

Stabil bas i vit Carrara marmor

Den graciösa lampan står alltid stadigt på golvet tack vare den stabila basen i vit Carrara marmor. Basen är inte bara dekorativ i sig utan kan även användas som ett smidigt sidobord eller som diskret hylla.

Produktdetaljer

Artikelnummer F0300000
Varumärke Flos
Höjd 240 cm
Vikt 63,8 kg
Material Aluminium, Marmor, Rostfritt stål
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Pier Giacomo Castiglioni & Achille Castiglioni

Nerladdning

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft