Golvlampa Costanza - Höj- och sänkbar

Costanza är en klassisk golvlampa i en funktionell design med stativ som går att justera i höjd. Både stativ och skärm finns i flera olika färger vilket gör att Costanza passar utmärkt i de flesta miljöer.

 • Dimbar med 4 ljusstyrkor.
 • Justerbar höjd (120-160 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken. 
 • Stativ i tålig aluminium.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.
6 650,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Brass
Aluminium
Svart
Brass
Vit
Vit
Mistic White
Soft Skin
Shaded Stone
Edgy Pink
Comfort Green
Petroleum Blue
Smart Yellow
Primary Red
Concrete Grey
Liquorice Black
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Costanza är en klassisk golvlampa i en funktionell design med stativ som går att justera i höjd. Både stativ och skärm finns i flera olika färger vilket gör att Costanza passar utmärkt i de flesta miljöer.

 • Dimbar med 4 ljusstyrkor.
 • Justerbar höjd (120-160 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken. 
 • Stativ i tålig aluminium.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.

Dimbar med fyra ljusstyrkor

Lampan kommer med en smidig sensordimmer som låter dig dimra lampans belysning mellan 100 och 10 procent i fyra steg. Detta gör du enkelt genom att trycka på pendeln som sticker fram under lampskärmen.

Justerbar höjd

Costanza har ett smidigt stativ som du enkelt höjer och sänker genom att vrida på det reglage som sitter på stativet. På detta sätt kan du alltid anpassa lampans höjd så att den passar ihop med höjden på din fåtölj eller soffa.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D13NT000030+9D1301511702
Varumärke Luceplan
Höjd 120-160 cm
Material Aluminium, Polykarbonat
Diameter lampskärm 40 cm
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Justerbar höjd, Sensordimmer
Diameter bas 18 cm
Formgivare Paolo Rizzatto

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft