Captain Flint Borstad mässing/Vit Carrara marmor

Golvlampa Captain Flint

Captain Flint är en elegant golvlampa med ett smäckert stativ i stål och en gedigen fot i marmor. Det konformade lamphuvudet går att rotera upp till 360 grader och ger ett riktat, varmvitt ljus.

  • Roterbart lamphuvud (360° runt sin egen axel).
  • Går att dimra (10-100%).
  • Kabel på 2,6 m med fotdimmer medföljer.
  • Ger ett varmvitt ljus.
16 400,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Borstad mässing/Vit Carrara marmor
Borstad mässing/Vit Carrara marmor
Antracitgrå/Svart Marquina marmor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Captain Flint är en elegant golvlampa med ett smäckert stativ i stål och en gedigen fot i marmor. Det konformade lamphuvudet går att rotera upp till 360 grader och ger ett riktat, varmvitt ljus.

  • Roterbart lamphuvud (360° runt sin egen axel).
  • Går att dimra (10-100%).
  • Kabel på 2,6 m med fotdimmer medföljer.
  • Ger ett varmvitt ljus.

Smidig design med riktbart ljus

Den vackra lampan har en konformad skärm som går att rotera 360 grader. Detta gör att Captain Flint både passar utmärkt som läslampa och som bakgrundsbelysning då du enkelt kan rikta ljuset dit du vill. 

Eleganta material

Captain Flint finns i två eleganta utföranden där stativ och skärm består av pulverlackerat stål eller borstad mässing. Den cirkulära foten kommer i gedigen svart eller vit marmor vilket ger designen tyngd och stabilitet.

Produktdetaljer

Artikelnummer F1530059
Varumärke Flos
Höjd 153,7 cm
Längd 37,3 cm
Diameter 32 cm (lampfot) / 21 cm (lampskärm)
Material Aluminium, Marmor, Mässing, Polykarbonat
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Michael Anastassiades
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft