info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Beat Floor Borstad mässing

Golvlampa Beat Floor

Beat Floor är en elegant golvlampa som fått sin form enligt indisk tradition där mässingen slås för hand. Skärmen reflekterar ljuset på ett vackert sätt och går att rikta tack vare det ledade stativet. 

 • Riktbar skärm (framåt och bakåt 180°). 
 • Tillverkad för hand.
 • I solid mässing. 
 • On/Off-knapp på sladd.

11 350,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Borstad mässing
Vit
Svart
Borstad mässing
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Beat Floor är en elegant golvlampa som fått sin form enligt indisk tradition där mässingen slås för hand. Skärmen reflekterar ljuset på ett vackert sätt och går att rikta tack vare det ledade stativet. 

 • Riktbar skärm (framåt och bakåt 180°). 
 • Tillverkad för hand.
 • I solid mässing. 
 • On/Off-knapp på sladd.

Skärm som går att rikta 180°

Med Beat får du en elegant golvlampa som står lika bra vid fåtöljen som intill skrivbordet på kontoret. Det ledade stativet låter dig välja om lampan ska ge ett nedåtriktat eller uppåtriktat ljus då skärmen går att rikta upp till 180 grader (90° framåt - 90° bakåt).

Stabil bas i gjutjärn

Lampan har en stabil bas i gjutjärn som ger lampan en viss tyngd samt bidrar med en rustik känsla. Ur basen löper även lampans 2 meter långa sladd som är utrustad med en smidig fotströmbrytare.

Tillverkad enligt indisk tradition

Serien Beat från Tom Dixon är tillverkade enligt indisk tradition där skärmen består av spunnen mässing som slås ut för hand. Processen tar fyra dagar och genomförs av skickliga hantverkare i norra Indien.

Produktdetaljer

Artikelnummer BLF01BEU
Varumärke Tom Dixon
Höjd 168 cm
Material Gjutjärn, Mässing
Ljuskälla ingår Nej
Färg Guld
Funktioner On/Off switch på kabeln
Formgivare Tom Dixon

Varumärke Tom Dixon

Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft