Golvlampa A808

A808 är en tidlös golvlampa formgiven år 1954, med smäckert stålstativ klätt i elegant läder. Det bulliga lamphuvudet består av lameller i stål eller mässing som ger ett jämnt och bländfritt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Vinklad arm i vacker mässing.
 • Med svart läder, handsytt i Finland.
 • Tidlös strömbrytare som hänger från skärmen. 
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.
43 840,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-15 veckor
Vit
Vit
Mässing
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

A808 är en tidlös golvlampa formgiven år 1954, med smäckert stålstativ klätt i elegant läder. Det bulliga lamphuvudet består av lameller i stål eller mässing som ger ett jämnt och bländfritt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Vinklad arm i vacker mässing.
 • Med svart läder, handsytt i Finland.
 • Tidlös strömbrytare som hänger från skärmen. 
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.

Elegant och tidlös golvlampa

Med A808 får du en elegant golvlampa som förhöjer inredningen och sprider ett trevlig ljus. Den tidlösa designen gör att lampan passar bra ihop med de flesta inredningsstilar, klassiska som mer moderna. 

Material med exklusiv känsla

A808 består av flera olika materialslag som tillsammans ger lampan dess exklusiva känsla. Det läderklädda stativet ger en vacker kontrast till den varma mässingen, och bryter även av mot det vita stålet på ett väldigt snyggt sätt. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 29000201
Varumärke Artek
Höjd 163 cm
Djup 40 cm
Material Stål, mässing, läder
Sockel E27
Max watt 100W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2,5 m
Volt 220-240V / 50Hz
Formgivare Alvar Aalto

Varumärke Artek

Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft