Golvlampa Petite 4610

Petite 4610 är en vacker golvlampa i en luftig design där skärmen består av tunna lameller i björkträ. Lampan har en vridbar skärm som låter dig rikta ljuset vilket gör den perfekt för läsning i fåtöljen.

 • PEFC-certifierat björkträ.
 • Luftig design.
 • Smidigt handtag för justering av skärm.
 • Ger ett riktat ljus.
 • Tillverkad för hand i Finland.
 • 2,4 m textilsladd utrustad med strömbrytare medföljer.
8 175,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Valnöt
Björk
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Petite 4610 är en vacker golvlampa i en luftig design där skärmen består av tunna lameller i björkträ. Lampan har en vridbar skärm som låter dig rikta ljuset vilket gör den perfekt för läsning i fåtöljen.

 • PEFC-certifierat björkträ.
 • Luftig design.
 • Smidigt handtag för justering av skärm.
 • Ger ett riktat ljus.
 • Tillverkad för hand i Finland.
 • 2,4 m textilsladd utrustad med strömbrytare medföljer.

Luftig skärm i flera utföranden

Petit 4610 har en vacker skärm som består av tunna, formpressade lameller av PEFC-certifierat björkträ. Skärmen går att beställa i ren björk eller med vit alternativt svart laminat, samt med valnötsfaner.

Vridbar skärm med smidigt handtag

Den djupa skärmen ger ett riktat sken som du enkelt kan positionera genom att vrida den åt sidorna. Tack vare det smidiga handtaget på lamphuvudets baksida, görs detta enkelt utan risk att skada eller smutsa ned skärmen.

Obs! Ska ej användas ihop med halogenlampa, spegel- eller 12 volts lampa, på grund av risk för överhettning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4610VA
Varumärke Secto DESIGN
Höjd 130 cm
Diameter 20 cm
Material Björk
Ljuskälla Airam Pro LED 6W
Sockel GX53
Max watt LED max 7 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Lumens 470 lumen
Funktioner Ej Dimbar
Ljustemperatur 3000 K
Formgivare Seppo Koho
Secto DESIGN

Secto Design är ett finskt varumärke som designar lampor i björk. Deras luftiga design har tagit världen med storm och säljs nu i över 70 olika länder. Alla deras lampor tillverkas av begåvade hantverkare i deras fabrik i Heinola, Finland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft