Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa The Moon

Golvlampan The Moon består av geometriska former som binds samman i en vacker skulptur. Den cirkulära skärmen i mässing blir belyst både uppifrån och nerifrån, vilket resulterar i ett varmt ljus.

 • Vacker ljuseffekt.
 • Går att dimra.
 • Stabil bas i opolerad marmor.
 • Elegant skärm i borstad mässing.
 • Svart textilsladd på 2,15 m medföljer (utrustad med dimmer).
14 295,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampan The Moon består av geometriska former som binds samman i en vacker skulptur. Den cirkulära skärmen i mässing blir belyst både uppifrån och nerifrån, vilket resulterar i ett varmt ljus.

 • Vacker ljuseffekt.
 • Går att dimra.
 • Stabil bas i opolerad marmor.
 • Elegant skärm i borstad mässing.
 • Svart textilsladd på 2,15 m medföljer (utrustad med dimmer).

Lekfull design i stiliga material

De geometriska formerna i lampans skärm, bas och stativ ger The Moon en lekfull och dynamisk design. Detta balanseras skickligt ut med stiliga material som solid marmor och borstad mässing, vilket ger designen elegans och tyngd. 

Ger ett varmt ljus

The Moon har en elegant skärm i borstad mässing som hänger från stativet i en snedställd position. Skärmen reflekterar ljuset från de två ljuskällorna belägna under och över skärmen, vilket resulterar i ett varmt och mjukt sken. 

Går att dimra

The Moon kommer med en svart textilsladd på 215 centimeter som är utrustad med dimmer. Tack vare detta kan du alltid justera ljusstyrkan utifrån lampans placering och önskat stämningsläge.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft