Golvlampa Oslo Wood

Oslo Wood är en trendig golvlampa med skärm i veckat tyg och tripodstativ i stål. Den uppåtriktade skärmen går att rotera och sprider ett diffust och behagligt sken som passar perfekt i hemmet.

 • Går att dimra. 
 • Roterbart lamphuvud.
 • Djup skärm ger bländfritt sken.
 • Luftigt tripod stativ i stål.
 • Låg vikt på 3,5 kg.
 • Svart sladd på 2 m.
5 590,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Gold
Gold
Steel
Vit
Svart
Svart
Beige
Light Blue
Grön
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Oslo Wood är en trendig golvlampa med skärm i veckat tyg och tripodstativ i stål. Den uppåtriktade skärmen går att rotera och sprider ett diffust och behagligt sken som passar perfekt i hemmet.

 • Går att dimra. 
 • Roterbart lamphuvud.
 • Djup skärm ger bländfritt sken.
 • Luftigt tripod stativ i stål.
 • Låg vikt på 3,5 kg.
 • Svart sladd på 2 m.

Roterbar, djup skärm i tyg

Oslo Wood har en djup tygskärm som gör ljuset bländfritt och går att rotera för att rikta ljuset åt det håll du vill. Ljuset sprider sig främst uppåt men tillåts även sprida sig genom skärmens tyg samt nedåt genom den öppna botten, vilket skapar ett mjukt sken runt hela skärmen.

Luftig design

Golvlampan har en luftig design där lamphuvudet vilar på ett tripod stativ med smäckra ben i lackerat stål. Tack vare detta smälter stativet enkelt in i omgivningen medan den generösa skärmen får stå i fokus. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 184+161
Varumärke Northern
Höjd 165 cm
Bredd 55 cm
Vikt 2,5 kg
Material Stål
Diameter lampskärm 26 cm
Sockel E27
Max watt 100W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla Rekommenderad: 7-20 W dimbar LED
Spänning 220-240V 50/60Hz
Dimbar Ja
Formgivare Ove Rogne

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft