Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Luctra Flex - 25 h batteritid

LUCTRA® FLEX är en mobil golvlampa utan sladdar, som låter dig arbeta var du vill med bibehållen ljuskvalitet. Med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. 

 • Lång batteritid på 25 timmar.
 • Låg vikt på endast 2 kg. 
 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.
6 885,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Vit
Svart
Vit
Aluminium
Orange
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

LUCTRA® FLEX är en mobil golvlampa utan sladdar, som låter dig arbeta var du vill med bibehållen ljuskvalitet. Med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter eget tycke. 

 • Lång batteritid på 25 timmar.
 • Låg vikt på endast 2 kg. 
 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.

Lång batteritid och låg vikt

Luctra Flex är en uppladdningsbar lampa med lång batteritid på upp till 25 timmar. Ihop med den låga vikten på endast två kilo, gör detta Luctra Flex till en extremt smidig, mobil lampa som är enkel att ta med och som låter dig jobba med bra ljus var du än är. 

Lutas tryggt mot bordet

Lampan är enkel att sätta upp då du endast behöver luta den mot bordsskivan. Ett ribbat fäste på stativet säkerställer att lampan ligger tryggt mot skrivbordet, och två utskjutande fötter förhindrar lampan från att ramla åt sidorna. 

Smidig styrning med VITACORE® pekskärm

Denna mobila golvlampa har en inbyggd pekskärm i akrylglas som sitter på stativet. Pekskärmen är lätt att nå och är enkel att manövrera då den erbjuder flera färdiga inställningar att välja mellan.

Färgtemperatur på tre nivåer

Ljusets färgtemperatur går att ställa in på tre olika nivåer. Använd den smidiga pekskärmen för att välja mellan 2 700, 3 600 och 6 500 Kelvin utifrån dina egna behov under dagens gång.

Justerbar ljusstyrka

Att kunna anpassa ljusstyrkan är extra viktigt då behovet av ljus kan variera med typ av arbetsuppgift och tid på dygnet. Med pekskärmen kan du enkelt välja mellan fem olika ljusstyrkor ända upp till 1 000 lux.

Självlåsande led

Lampan är utrustad med en självlåsande led som gör det enkelt för dig att rikta lampan dit du vill. Lamphuvudet går att rotera upp till 185 grader vilket gör att du kan välja mellan ett direkt och indirekt ljus.

Bli effektivare med rätt ljus

Alla människor har olika behov av ljus och dessa behov kan ändras under dagens gång. När du arbetar med rätt belysning minskar risken för att du överanstränger ögonen och känner dig trött, samtidigt som koncentrationen och effektiviteten ökar.

Övriga specifikationer:

 • Batteri: litiumjonbatteri
 • Färgåtergivning (CRI): ≥ 80
 • Livslängd LED: >50 000 timmar
 • Energiklass A++

Produktdetaljer

Artikelnummer 9231 02
Varumärke Luctra
Höjd 130 - 160 cm
Färgtemperatur 2 700 / 3 600 / 6 500 Kelvin
Vikt 2 kg
Ljuskälla LED
Ljusstyrka Upp till 1 000 lux vid 60 cm höjd (5 steg)
Ljuskälla ingår Ja

Varumärke Luctra

Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas även i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft