Golvlampa Vitawork - Symetrisk Ljusdistribution

Smidig och flexibel golvlampa som är utvecklad för att ge både uppåt- och nedåtriktat ljus samt lysa upp ett helt rum. Lampan styrs enkelt med pekskärm och kan fås utrustad med närvaro- och ljussensor.   

 • Smidig pekskärm. 
 • Låg energiförbrukning.
 • PIR närvaro- och ljussensor (tillval).
 • Belyser ett helt kontorsrum på högst 16m2.
 • För en till två arbetsstationer.
 • Enkel att flytta runt.
16 050,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Aluminium/svart
Aluminium/svart
7 Sym. Dim
7 Sym. Dim
12 Sym. Dim
17 Sym. Dim
17 Sym. PIR
12 Sym. PIR
7 Sym. PIR
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Smidig och flexibel golvlampa som är utvecklad för att ge både uppåt- och nedåtriktat ljus samt lysa upp ett helt rum. Lampan styrs enkelt med pekskärm och kan fås utrustad med närvaro- och ljussensor.   

 • Smidig pekskärm. 
 • Låg energiförbrukning.
 • PIR närvaro- och ljussensor (tillval).
 • Belyser ett helt kontorsrum på högst 16m2.
 • För en till två arbetsstationer.
 • Enkel att flytta runt.

Kan ersätta all annan belysning

VITAWORK® lyser upp en till två arbetsstationer och är utvecklad för att kunna ersätta all belysning i ett rum på högst 16 kvadratmeter. Lampan är utrustad med en bred ljuspanel som ger en jämn belysning av både nedåtriktat och uppåtriktat ljus. 

Med smidig pekskärm

Lampan styrs med en smidig pekskärm som finns integrerad i stativet och är lätt att nå. Väljer du att få din lampa som dimbar (Dim) innebär detta att lampan styrs helt via pekskärmen och att du kan dimra det uppåtgående och det nedåtgående ljuset separat. 

Kan fås med närvaro- och ljussensor

Utöver pekskärmen kan du även välja att få din lampa utrustad med en närvaro- och ljussensor (PIR). Sensorerna känner då av när du är i närheten samt hur starkt dagsljuset är i rummet, och dimrar då automatiskt upp eller ned belysningen. 

Låg energiförbrukning

Den energisnåla LED-belysning har en livslängd på mer än 50 000 timmar och förbrukar endast 90 watt för att lysa upp ett mindre rum. Detta är inte bara bra för miljön, utan även för din plånbok då lampan bidrar till lägre elkostnader.  

Dimbar uppåtriktad lampa

Golvlampan är även utrustad med en dimbar, uppåtriktad lampa som gör att ljuset sprider sig uppåt för bättre ljusfördelning i rummet. Denna lampa finns i tre olika styrkor:

 • 7000 lumen för öppna kontorsytor.
 • 12 000 lumen för en till två arbetsstationer.
 • 17 000 lumen för stora rum med särskilda ljusbehov (exempelvis på grund av blottlagt betongtak).

Övriga specifikationer:

 • Armaturljusflöde (nedåtgående ljus): 12.000 lumen
 • Ljusfördelning: Symmetrisk
 • Färgåtergivning (Ra-index): ≥ 80
 • Livslängd LED: >50 000 timmar
 • Energiklass: A++ 

Produktdetaljer

Artikelnummer 9248 140
Varumärke Luctra
Höjd 204 cm
Färgtemperatur 4 000 Kelvin
Ljuskälla LED
Ljuskälla ingår Ja
Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas även i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft