Vårt bästa pris

Litet höj- och sänkbart skrivbord - med gasfjäder

 • -2 400,00 kr

Ett litet höj- och sänkbart skrivbord med enpelarstativ som du enkelt höjer och sänker manuellt med gasfjäder. Tack vare sin smidiga design passar skrivbordet extra bra för dig som vill ha en hälsofrämjande arbetsplats i hemmet.

 • För sittande och stående arbetsposition.
 • Höjd från 75 till 112 cm.
 • Kräver ingen el.
 • Praktisk bordsskiva med maguttag.

Bra deal!
3 600,00 kr
Rek. pris: 6 000,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ett litet höj- och sänkbart skrivbord med enpelarstativ som du enkelt höjer och sänker manuellt med gasfjäder. Tack vare sin smidiga design passar skrivbordet extra bra för dig som vill ha en hälsofrämjande arbetsplats i hemmet.

 • För sittande och stående arbetsposition.
 • Höjd från 75 till 112 cm.
 • Kräver ingen el.
 • Praktisk bordsskiva med maguttag.

Ställ dig upp och må bättre

Skrivbordet går att höja och sänka, vilket gör det enkelt för dig att variera din arbetsposition under dagen. Att stå upp och arbeta ökar inte bara din förbränning utan även din blodcirkulation. På så sätt håller du hjärnan alert samtidigt som du minskar risken för att utveckla värk och skador förknippade med stillasittande.

Höj och sänk utan el

För att höja eller sänka skrivbordet trycker du lätt på bordsskivans undersida respektive ovansida samtidigt som du håller inne spaken som är placerad under bordsskivan. Då skrivbordet inte kräver någon el kan du placera bordet var som helst i rummet utan att behöva oroa dig för fula sladdar.

Möblera smidigt på begränsad yta

Skrivbordet har en mycket smidig storlek som gör det lätt för dig att få plats med det i ett hem eller kontorsrum med begränsad yta. Då bordet går att justera i höjd står det även bra i lokaler där det används av olika individer, så som aktivitetsbaserade kontor och offentliga miljöer. 

Specifikation

Bordsskiva

 • Laminerad MDF med målad kant.
 • Maguttag.
 • Lätt lutning om 3°.

Stativ 

 • Höjs och sänks med gasfjäder.
 • Pulverlackerad aluminium.
 • Omkrets: övre rör Ø7 cm, nedre rör Ø6 cm.

Bas

 • Pressgjuten aluminiumlegering.

Produktdetaljer

Artikelnummer LS-QF2-WH-WH
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 75–112 cm
Bredd stativ 69 cm
Bredd bordsskiva 69,5 cm
Djup bordsskiva 47,5 cm
Vikt 14,5 kg
Maxvikt 90 kg
Djup stativ 52 cm
Garanti 5 år
Material bordsskiva Laminerad MDF
Material underrede Pulverlackerad aluminium

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft