Vårt bästa pris

Höj- och sänkbart skrivbord/skåp Point Swing med slagdörr

 • -2 850,00 kr
 • Ny

Skrivbordet Point Swing är en blandning mellan skåp och skrivbord, med höj- och sänkbar bordsskiva. Ett kamouflerat, diskret skrivbord som exempelvis passar bra i hemmet. 

 • Höj- och sänkbar bordsskiva.
 • Plats för förvaring inne i skåpet.
 • Dörrar som öppnas utåt.
 • Med slitstark laminat.
 • På smidiga hjul.
Bra deal!
6 100,00 kr
Rek. pris: 8 950,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Ek
Valnöt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Skrivbordet Point Swing är en blandning mellan skåp och skrivbord, med höj- och sänkbar bordsskiva. Ett kamouflerat, diskret skrivbord som exempelvis passar bra i hemmet. 

 • Höj- och sänkbar bordsskiva.
 • Plats för förvaring inne i skåpet.
 • Dörrar som öppnas utåt.
 • Med slitstark laminat.
 • På smidiga hjul.

Höj- och sänkbar bordsskiva

Point Swing har en höj- och sänkbar bordsskiva som du enkelt justerar med hjälp av knappsatsen inne i skåpet. Detta gör att du både kan stå och sitta vid skrivbordet, alltid med perfekt höjd på bordsskivan. 

Med plats för förvaring inne i skåpet

Skåpet kommer utrustat med ett hyllplan som gör det möjligt att förvara mindre saker i det. Även skåpets botten kan användas för lättare förvaring av exempelvis ett par mappar.

Skåp med slagdörr

Skåpets dörrar öppnas utåt och ger dig ett luftigt och bra utrymme åt benen. Skåpets botten och hyllplan har även en praktisk u-form som lämnar plats åt din stol och låter dig komma nära bordsskivan.

Med slitstark laminat

Skåpet och bordsskivan består av en stabil spånskiva med hög densitet som är täckt med en slitstark laminat. Tack vare detta är Point Swing både tåligt och lättstädat då du kan torka av det med fuktad trasa. 

Obs! Eluttag ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer POWH-111D
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 73,5 cm
Höjd 71–135,5 cm
Bredd 76 cm
Djup 43 cm
Vikt 42 kg
Maxvikt 60 kg
Material Spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat
Motorer 1 st
Garanti 5 år
Material bordsskiva Laminat
Minnesfunktion Ja
Kollisionsskydd Ja

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft