Hurts Basic - 3 lådor

 • Ny

Hurts Basic kommer med smidiga hjul, tre lådor samt centrallås. En praktisk hurts som du enkelt rullar in under skrivbordet för nära förvaring av dokument, mappar och teknik.

 • Säker förvaring med centrallås som låser samtliga lådor.
 • Två stycken nycklar ingår.
 • På fyra hjul, varav två har stoppbroms.
 • Max.belastning på 15 kg per låda.
 • Passar perfekt under skrivbordet. 
2 030,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Ek
Vit
Grå
Ek
Vit
Vit
Svart
Silvergrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hurts Basic kommer med smidiga hjul, tre lådor samt centrallås. En praktisk hurts som du enkelt rullar in under skrivbordet för nära förvaring av dokument, mappar och teknik.

 • Säker förvaring med centrallås som låser samtliga lådor.
 • Två stycken nycklar ingår.
 • På fyra hjul, varav två har stoppbroms.
 • Max.belastning på 15 kg per låda.
 • Passar perfekt under skrivbordet. 

Säker förvaring med centrallås

Hurtsen Basic är utrustad med ett smart centrallås som låser samtliga lådor på en gång. Detta gör att du kan förvara personliga tillhörigheter, dokument och mappar på ett tryggt och säkert sätt, även i öppna kontorslandskap. 

På smidiga hjul

Hurtsen kommer på fyra smidiga hjul som gör den enkel att flytta runt vid städning eller ommöblering. Hjulen har en diameter på 37 millimeter samt en lastkapacitet på 50 kilo per hjul. Två av dem är även utrustade med stoppbromsar.

Material

 • Överdelen på hurtsen är tillverkad av 16 mm MFC (melamin) med 1 mm ABS- kantlist.
 • Underdelen är tillverkad av en vit 4 mm fiberplatta.
 • Lådorna är folieinlindade med sidor av en vit 12 mm MFC (melamin) skiva.
 • Handtagen är tillverkade i aluminium och pulverlackerade i vitt, silvergrått eller svart.

Produktdetaljer

Artikelnummer MOH513133X5
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 51 cm
Bredd 41,5 cm
Djup 50 cm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Ja
På hjul Ja
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Nej
Låsbar Ja

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft