info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
HAY

Hurts New Order Trolley

New Order Trolley är en modern hurts i stål med smidig toppbricka samt en eller tre utdragbara lådor. På praktiska hjul som gör den enkel att skjuta in och ut under skrivbordet samt att flytta på vid behov. 

 • Låsbar.
 • Smart tippskydd.
 • Smidigt push to open-system.
5 725,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Light Grey
Light Grey
Army
Charcoal
Modell A - 1 låda och bricktopp
Modell A - 1 låda och bricktopp
Modell B - 3 lådor och bricktopp
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

New Order Trolley är en modern hurts i stål med smidig toppbricka samt en eller tre utdragbara lådor. På praktiska hjul som gör den enkel att skjuta in och ut under skrivbordet samt att flytta på vid behov. 

 • Låsbar.
 • Smart tippskydd.
 • Smidigt push to open-system.

Modern hurts i flera utföranden

Hurtsen New Order Trolley har en modern design med raka linjer och sobra färger som gör att den passar in i de flesta kontorsmiljöer. Välj din hurts med tre lådor och toppbricka eller med en låda, toppbricka samt bottenbricka för övrig förvaring. 

Låsbar för trygg förvaring

Hurtsen har ett lås som gör att du kan känna dig trygg med att förvara dina viktiga dokument i lådorna. Tack vare detta står New Order Trolley lika bra i ett öppet kontorslandskap, som på ett litet hemmakontor. 

Smart tippskydd

Denna smidiga hurts har ett inbyggt tippskydd som gör att du endast kan ha en låda öppen åt gången. Detta förhindrar att hurtsen hamnar i obalans och säkerställer att den alltid står stabilt.

Push to open-system

Samtliga lådor är utrustade med ett push to open-system som låter dig öppna varje låda genom att trycka lätt på dem. Lådorna saknar därmed handtag vilket ger hurtsen ett rent och avskalat utseende.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft