Postfack Halv

 • Ny

Postfack Halv har 24 postfack och har en smidig skiva du enkelt drar ut för att lägga posten på medan du sorterar. Postfacket består av slitstark laminat och finns i flera utföranden.

 • 24 postfack.
 • Utdragbar skiva för enkel sortering.
 • Praktiskt skåp med slagdörrar.
 • Slitstarkt och lättskött laminat.
 • Levereras monterad.
16 900,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Ek
Ljusgrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Postfack Halv har 24 postfack och har en smidig skiva du enkelt drar ut för att lägga posten på medan du sorterar. Postfacket består av slitstark laminat och finns i flera utföranden.

 • 24 postfack.
 • Utdragbar skiva för enkel sortering.
 • Praktiskt skåp med slagdörrar.
 • Slitstarkt och lättskött laminat.
 • Levereras monterad.

Hantera all post på ett ställe

Direkt Interiörs postfack är en smart lösning för att slippa springa runt och leta rätt på all personal för att dela ut posten, interna dokument och dylikt. Med den smarta postsorteringen kan du enkelt sortera upp inkommande post, utgående post och andra viktiga dokument. 

Sortera smidigt med utdragbar skiva

Postsorteringen har 24 fack kombinerat med en postsorteringshylla som du smidigt kan lasta av all post på medan du sorterar och lägger i rätt fack. Postsorteringen har även ett smart skåp nedtill med två stycken dörrar för att enkelt förvara diverse prylar som pennor, papper eller pärmar utan att det ska se stökigt ut.

Hållbara och lättskötta material

Hyllan består av en spånskiva av hög densitet med laminerad yta som går att få i flera snygga utföranden. Laminat är ett slitstarkt material som dessutom är lättskött och går att torka av med fuktad trasa. Du får därför ett mycket hållbart postfack som håller sig fint under många år.

Snygg, sömlös design

Postfacket kommer med förstärkt sockel på fram- och baksida och har ett sömlöst utseende där laminaten löper över hyllans alla ytor, inklusive baksidan. Detta gör att hyllan är lika fin ur alla vinklar och kan stå fritt i rummet eller användas som praktisk rumsavdelare.

Specifikation

 • 4 justerbara fötter.
 • 2,2 centimeter tjock spånskiva.
 • Förstärkt sockel fram och bak.
 • Levereras monterad och förstärkt från fabrik. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft